Prázdnomor - Honba na Morrigan Crowovú - Jessica Townsend, Ikar, 2021

14,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Prázdnomor - Honba na Morrigan Crowovú - Jessica Townsend, Ikar, 2021
Prázdnomor - Honba na Morrigan Crowovú - Jessica Townsend, Ikar, 2021

Prázdnomor - Honba na Morrigan Crowovú

V Ničneveri prepukla záhadná choroba!

Morrigan Crowová a jej priatelia majú za sebou prvý rok ako hrdí študenti elitného Spolku výnimočných, pomohli prekaziť ohavný Hrôzostrašný jarmok a preukázali oddanosť Oddielu... Čítať viac

3. diel série
Ničnever
Vydavateľstvo
Ikar, 2021
Počet strán
480

Morrigan Crowová a jej priatelia majú za sebou prvý rok ako hrdí študenti elitného Spolku výnimočných, pomohli prekaziť ohavný Hrôzostrašný jarmok a preukázali oddanosť Oddielu číslo 919... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina

14,90 €

Na sklade 1 ks
Posielame ihneď

Dostupné v 29 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Pollyanna - Eleanor H. Porter, Kumran, 2024

Viac o knihe

Morrigan Crowová a jej priatelia majú za sebou prvý rok ako hrdí študenti elitného Spolku výnimočných, pomohli prekaziť ohavný Hrôzostrašný jarmok a preukázali oddanosť Oddielu číslo 919. Teraz Morrigan čelí novej, vzrušujúcej výzve. Musí zvládnuť tajuplné Skazené čarotepecké umenia a naučiť sa ovládať čarosilu, inak hrozí, že ju pohltí.

Ničnever však zachváti neznáma desivá choroba, ktorá mení nakazené čarozvieratá na bezduché, zlomyseľne útočiace tvory. S narastajúcim počtom obetí prázdnomoru sa šíri panika. A ako sa na Morriganino milované mesto znáša strach, rýchlo jej dôjde, že je na nej, aby našla liek na prázdnomor, aj keby tým vystavila seba aj všetkých v Ničneveri nepredstaviteľnému nebezpečenstvu.
Čítať viac
Originálny názov
Hollowpox – The Hunter for Morrigan Crow
Počet strán
480
Väzba
pevná väzba
Rozmer
125×200 mm
Hmotnosť
532 g
ISBN
9788055180885
Rok vydania
2021
Naše katalógové číslo
1140563
Vydanie
1
Štýl
dobrodružný
Jazyk
slovenčina
Preklad
Pôvod
Austrália
3. diel série
Ničnever
Vydavateľstvo
Ikar
Pre koho
pre deti a mládež
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,9 / 5

8 hodnotení

7
1
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

3
Paper Towns - John Green, 2013
Práve čítam
Paper Towns

Ahojte som Viola, čítam takmer všetko čo mi príde pod ruku a milujem písanie. Obom zdar!

Viola Š.
Overený zákazník
26.8.2023
Veľmi dobrá, hoci pár chýb v preklade
Túto knižku som čítala najprv v anglickom origináli, keďže vyšiel oveľa skôr. Na slovesnkú verziu som sa tešila a hoci príbeh sám o sebe je veľmi dobrý, s prekladom som taká spokojná nebola. Prekladateľ preložil mená, ktoré mali ostať anglicky a v slovenčine zneli pomerne trápne. Tiež ma mrzí, že autor nepoužíva rovnaý preklad pre jednu z krajín. V prvých dvoj dieloch sa volala Veľký Vlčí Lán, v tejto to zrazu boli Veľký Vlčí Diel.
okrem toho je jedna postava kôli prekladu v druhej knihe chlap a v tretej zrazu žena.
Okrem týchto malých detailov vypichnutých posadnutým fanúšikom vbola kniha skvelá a vrelo ju odporúčam ;D
Čítať viac
3.1.2023
Trojka je best!
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
Tretí diel Ničneveru je hádam zatiaľ najlepší, najhrubší, najprekvapivejší. Morrigan konečne spoznáva Zvrátené umenia (sú mega), a zároveň sa mi páči, že pomaly začíname vidieť aj Sqalla v trochu inom svetle. Doteraz tu bol len ako ten zlý, podlý, atď. A zrazu bum! stretávame ho ako dieťa. Celá Mínus deviatka je podľa mňa úžasná - veď kto by nechcel mať celú školu len pre seba? A ten záver. Páni, to som nečakala. Jupiter (Kapitán ryšavá brada) nám opäť cestuje hore-dolu, Jack sa zlepšuje v schopnpstiach Svedka (mňa osobne bavilo čítať ako to je pavučinovou linkou - ako sa proste opisovalo čo znamená čo...) a oddiel 919 je už konečne ako-tak zohratá partia. Baví ma sledovať dynamiku celého ich oddielu.
Konečne zisťujeme zopár drobností o Morriganinej mame, čo je tiež fajn.
Myslím, že tretí diel posunul celú sériu o rázny krok dopredu, čo je dobré. No a na štvrtý diel sa teším čoraz viac - len aby už vyšiel.
Čítať viac
12
Škola dobra a zla 5 - Soman Chainani, 2022
Práve čítam
Škola dobra a zla 5

Ahojte, som Karla a milujeeem čítanie, horúcu čokoládu v martinusáckej kaviarni a oddychové prechádzky v prírode s mojím psom <3

Karla Humeníková
Overený zákazník
24.2.2022
Prázdnomor
Na túto knihu dom sa neskutočne tešila . Dostala som ju na Vianoce. Je to 3. časť Nicneveru mojej obľúbenej knihy.Je zo všetkých troch najhrubšia ale to ma vôbec neodradilo skôr som sa tešila. Jessica je úžasná autorka s veľkou fantáziou a v tejto knihe ňou naozaj nešetrila . Milujem mesto Ničnever ,spolok výnimočných , a hlavne hotel Deucalion. Všetky postavy sú úžasne a jedinečné a veľmi zaujímavé . Už od prvej strany to bolo zaujímavé a nikdy som sa nenudila. Jednoducho úžasná kniha , dúfam že budú aj ďalšie časti :) Čítať viac
Lucia
Neoverený nákup
31.1.2022
Ničnever
Práydnomor je zatiaľ najhrubšia kniha zo série. Veľmi príjemné čítanie a určite sa teším aj na pokračovanie. Čítať viac
30
Krajina matiek - Fero Lipták (Ilustrátor), Slavka Liptáková, 2022
Práve čítam
Krajina matiek

Prečítam všetko čo si ku mne nájde cestu. :-) Okrem kníh sa vo voľnom čase sa venujem bylinkám a prírodnej terapii.

Silvia Jágriková
Overený zákazník
22.1.2022
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
Cieľovkou je síce mládež 12+, ale tieto knihy je radosť čítať pre každého milovníka fantasy, v akejkoľvek vekovej kategórii. Autorkou vytvorený kúzelný svet je bohatý, jej kreativita a nápady nemajú hraníc. Dobrodružstvá sú pútavé, nechýba napätie, záhada, vtip, ani ponaučenie. Morrigan čelí nadprirodzenu, mnohokrát nebezpečnému a zažije nejednu zradu. Fascinujúce, pohlcujúce, magické a rozprávkovo krásne. A to platí pre všetky časti rovnako!
V najnovšej tretej časti prepukne v Ničneveri záhadná choroba, ktorá napadá výhradne čarozvieratá, ktoré sú začlenené do ľudskej spoločnosti. To rozdelí obyvateľov na dva tábory: Tých, ktorí ich nenávidia a chcú dať zatvoriť alebo vyhladiť, a tých, ktorí sa snažia pomôcť a majú medzi nimi priateľov. Ako to dopadne?
Čítať viac

Vydavateľstvo Ikar

Čítať viac

„To, čo je viac ako láska, je totiž mlčanie plné porozumenia.“

Ako chutí moc - Ladislav Mňačko, 2016
Ako chutí moc
Ladislav Mňačko