Gilded - Marissa Meyer, Faber and Faber, 2021

12,95 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Gilded - Marissa Meyer, Faber and Faber, 2021
Gilded - Marissa Meyer, Faber and Faber, 2021

Gilded

All magic comes at a price, but love was never part of the bargain . . . The look he was giving her. Serilda had never been looked at like that before . . . The... Čítať viac

Vydavateľstvo
Faber and Faber, 2021
512 strán
7 hodín čítania

All magic comes at a price, but love was never part of the bargain . . . The look he was giving her. Serilda had never been looked at like that before . . . The intensity. The heat. The raw astonishment. He was going to kiss her... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Angličtina

12,95 €

Na sklade 3 ks
Posielame ihneď
Ďalšie knižné vydania
Zlatá - Marissa Meyer, Egmont ČR, 2023
Brožovaná väzba
Čeština, 2023
Do 2 – 4 dní

Naši škriatkovia odporúčajú

Bohyne a prízraky - Juraj Červenák, Artis Omnis, 2024
Gilded - Marissa Meyer, Faber and Faber, 2021
12,95 €

Viac o knihe

All magic comes at a price, but love was never part of the bargain . . .

The look he was giving her. Serilda had never been looked at like that before . . . The intensity. The heat. The raw astonishment. He was going to kiss her.

Cursed by the god of lies, a miller's daughter has developed a talent for storytelling - but are all of her tales as false as they appear?

When one of Serilda's stories draws the attention of the devastating Erlking, she finds herself swept away into a world of enchantment, where ghouls prowl the earth, and ravens track her every move. The king locks Serilda in a castle dungeon and orders her to spin straw into gold, or be killed for lying. In despair, Serilda unwittingly summons a mysterious young man to her aid. And he agrees to help her, for a price. But love wasn't meant to be part of the bargain.

A compulsive read, and as bewitchingly good as you'd expect from a YA bestselling author. You will stay up all night reading this.
Čítať viac
Počet strán
512
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
130×197 mm
Hmotnosť
420 g
ISBN
9780571371587
Rok vydania
2021
Naše katalógové číslo
1409081
Štýl
dobrodružný
Jazyk
angličtina
Pôvod
Spojené štáty
Vydavateľstvo
Faber and Faber
Pre koho
pre deti, pre dievčatá
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,0 / 5

6 hodnotení

2
0
3
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Lenny_reads
Neoverený nákup
5.8.2023
Marissa Meyer a jej séria Mesačné kroniky si ma pred pár rokmi získala a ukázala mi čarovný svet fantasy a sci-fi príbehov.

Mohla som odolať tejto jej novinke? Nemohla. Tešila som sa na úchvatný retelling rozprávky o zlatej priadke a čo som dostala? Vyše 400 strán priemernej nudy, temného prostredia rozpadávajúce sa hradu a nebezpečenstva Divokého honu.

Príbeh má temnú atmosféru krvavej rozprávky a zaujímavú hlavnú hrdinku. Tu moje pozitívne hodnotenie končí. Dej bol nudný a vliekol sa, ostatné postavy nezaujímavé a samotná zapletka taká… nemastné neslana.

Môžem povedať, že som sa do čítania nútila a jediné pocity, ktoré sa príbehu postihlo vo mne vyvolať, bolo znechutenie a smútok pri jednej jedinej scéne ku koncu knihy.

Ako by som zhodnotila svoj stav po dočítaní? Asi by som povedala, že som rozčarovaná. Dokonca ani záver, ktorý mal byt zrejme šokujúci a neuveriteľný mi nezlepšil naladu. Zrejme som až veľmi štedrá, ale knihe napokon dávam hodnotenie 2,75*.
Čítať viac

„Čítal mi a ja som sa doňho zaľúbila tak, ako keď človek zaspáva. Pomaly, pomaličky a potom zrazu úplne.“

Na vine sú hviezdy - John Green, 2013
Na vine sú hviezdy
John Green