666 démonov - Emily D. Beňová, Emília Beňová, 2022

13,20 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Čítaná
666 démonov - Emily D. Beňová, Emília Beňová, 2022
Čítaná
666 démonov - Emily D. Beňová, Emília Beňová, 2022

666 démonov
Čítaná

Vivien prežila stratu, s ktorou sa iba ťažko vyrovnáva. Život pokračuje bezohľadne ďalej, no pre ňu bez jej osudovej lásky, temného démona Adriena, už nemá žiaden zmysel. Ibaže... Čítať viac

4,8 117 hodnotení
2. diel série
666
Vydavateľstvo
Emília Beňová, 2022
368 strán
5 hodín čítania

Vivien prežila stratu, s ktorou sa iba ťažko vyrovnáva. Život pokračuje bezohľadne ďalej, no pre ňu bez jej osudovej lásky, temného démona Adriena, už nemá žiaden zmysel. Ibaže v tajuplnom svete mimo toho ľudského sa veci neustále hýbu... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Výborný stav
  • Slovenčina

13,20 €

Cena novej knihy: 16,50 €
Na sklade
Posielame ihneď

Čítané knihy nám môžete poslať aj vy!

Pošlite nám svoje prečítané knihy a získajte poukážku na nákup.

Vyskúšať Knihovrátok

Naši škriatkovia odporúčajú

Bohyne a prízraky - Juraj Červenák, Artis Omnis, 2024
666 démonov - Emily D. Beňová, Emília Beňová, 2022
13,20 €

Viac o knihe

Zahrávať sa so silami pekla nemôže priniesť nič dobré.
Alebo je to naopak?


Vivien prežila stratu, s ktorou sa iba ťažko vyrovnáva. Život pokračuje bezohľadne ďalej, no pre ňu bez jej osudovej lásky, temného démona Adriena, už nemá žiaden zmysel. Ibaže v tajuplnom svete mimo toho ľudského sa veci neustále hýbu a stret týchto dvoch sfér je nezvratný. Ustojí ho Vivien? Dokáže znova otvoriť svoje srdce citu, ktorý bol zabitý spolu s jej milovaným pri nohách Diabla?
Kto je spojenec a kto zradca v boji, ktorý rozpúta samotný vládca pekla, ale aj nevyspytateľná démonka Deryona?

Ponorte sa do pokračovania bestsellera 666 duší, v ktorom sa nielenže dostanete až do najhlbších útrob pekla, ale vás tiež presvedčí, že sila skutočnej lásky dokáže poraziť i tie najpodlejšie úklady.
Čítať viac
Počet strán
368
Väzba
pevná väzba
Rozmer
152×216 mm
Hmotnosť
528 g
Rok vydania
2022
Naše katalógové číslo
1652741
Štýl
romantický
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
2. diel série
666
Vydavateľstvo
Emília Beňová
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,8 / 5

117 hodnotení

107
5
1
2
2

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

3
Overený zákazník
11.4.2024
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
2/4 zo série 666
.
Po skončení prvej časti som bola veľmi zvedavá ako bude príbeh ďalej pokračovať, no s otvorenými ústami som čítala a nevedela sa odtrhnúť.
Fantasy a darkromace je presne môj šálok kávy a táto tetralógia opäť vôbec nesklamala.
.
V druhej časti úspešnej tetralógie sa Vivien ťažko vyrovnáva so stratou svojej osudovej lásky Adriena. Dokáže Vivien znova milovať? Dokáže znova veriť?
Medzi nebom a zemou sa neustále niečo deje a veľa vecí je ťažko vysvetliteľných.
Zisťuje kto a čo zač boli jej rodičia, že osudové stretnutie s Adrienom bolo už dávno pred stretnutím v ,,Nebi,, a že Deryona a samotný Diabol im nenechajú len tak vydláždenú cestu bez prekážok.
Ocitnutie sa v samotnom pekle bolo pre Vivien dosť deprimujúce a nevedieť či vôbec prežije alebo vyviazne ako človek či démon bolo napínavé.
Zmení Adrien svoju milovanú aby ju ochránil?
.
Aj v druhej časti nechýbalo napätie, zvraty, tajomstvá, zrada, intrigy, ľútosť, obavy, hnev, akčné scény a veľa intímnych scén do detailov, kde sa človek opäť mohol pekne červenať.
Čítať viac
28.12.2023
Wau
Táto kniha ma dostala rovnako ako iné knihy od tejto autorky. Neviem, či by som ju zrovna radila medzi literatúru pre mládež vzhľadom na erotické scény (a tých je veru dosť), ale určite veľmi zaujímavá a pútavá....
Príbeh je síce sci-fi - veď kde existujú v bežnom svete anjeli a démoni súperiaci medzi sebou, ale určite ňou nepohrdne ani dospelý čitateľ
Čítať viac
24.11.2023
Druhý diel z série 666. Dokopy sú na svete 4 diely. 666 duší, 666 démonov, 666 anjelov a posledný diel 666 ochrancov. Posledný diel je novinka, ktorá vyšla len nedávno. Posledné dva diely mám objednané a teším sa na dočítanie tejto série.
Príbeh je o hriešne sexi démonovi Adrienovi a dievčine menom Vivien, ktorá vlastní kvetinárstvo. Stretli sa vďaka práci. Vivien pracovala v jeho dome na renovácií skleníka.
Prvý diel skončil, nečakane smrťou Adriena. Vivien odvtedy len prežívala až dovtedy pokiaľ ho nezazrela. Odvtedy a jej život obrátil hore nohami. V knihe nechýbalo napätie, zvraty, tajomstvá, zrada, intrigy, ľútosť, obavy, hnev ale aj erotické scény.
Zároveň sme mali možnosť zažiť peklo. Doslova. Emily D. Beňová#darkromance#
Čítať viac
Martina Miklósy
Overený zákazník
14.10.2023
666 dusi a 666 demonov
Nedavam recenzie na knihy, ale na toto zial musim. Citala som zopar recenzii, ale nikto tu nespomenul zvlastnu podobnost s Twilight sagou, niektore hlasky akoby prevzate priamo odtial. Obrovska podobnost na serial Lucifer, hlavne schopnost odhalit po com najviac tuzim, laska medzi diablom a zenou, ktora bola zoslana ako dar anjelov rodicom, ktory nemohli mat deti a stane sa jeho slabinou, kto ma rad tento zaner, serial doporucujem pozriet. A nikto nespomina porno ulety, ktore mi pripominaju odtiene sedej a 365 dni.
Ako oddychovka na par hodin citania je to fajn. Styl pisania sa mi paci, len je tam to ALE a chcelo by to pouzit viac vlastnej fantazie, aby to bolo nieco uplne nove ako je napr knizka Priechod od Cronina.
Čítať viac
18.8.2023
Demóni
Prvý diel sa mi páčil, preto som sa tešila na pokračovanie. V tejto druhej časti oceňujem grafické spracovanie. Kapitola začína aj končí obrázkom.

Čo sa týka postáv, na začiatku sa mi nepáčilo správanie Vivien, zdala sa mi, že je nevyvinutá, tvrdohlavá a správala sa ako dieťa. Neskôr sa mi však páčila jej odvaha bojovať za svoju lásku k Adrienovi. Dokonca sa nebála ani stretnúť so samotným diablom.

Postava Adriena opäť nesklamala. Sexi démon, ktorý sa stará o Vivien, ktorej sa do cesty zapletie démonka Deryona a spraví jej zo života pekla. Jej postava sa mi nepáčila, ale veľmi dobre vykreslená.

Prepracovaný príbeh so správnym napätím, zápletkami a zvratmi. Taktiež tu nechýbala láska, erotické scény, hnev, bolesť, ubližovanie. Autorka ma vtiahli do deja a musela som čítať ďalej, aby som vedela, ako sa to celé vyvinie.
Čítať viac
4.7.2023
Začnem tým, že sa mi páči grafické spracovanie kapitol a označenie, z pohľadu ktorej postavy je daná časť.

Po konci prvej časti som bola zvedavá, ako to bude pokračovať. Najmä, čo bude s A & V.
Avšak v tejto časti mi Vivien niekedy pripadala naivnejšia než v prvej, ale zasa za tých okolností…Ok asi viacerí by sme pochybili v rozhodnutiach, ktoré musela urobiť. Na druhej strane kvitujem jej odhodlanie a odvahu bojovať za lásku. Takýchto bojovníkov svet potrebuje.
Adrien je stále dokonale hriešne sexi démon, ktorý ma na nič rodinu.

Aj v druhom pokračovaní série 666 nechýbalo napätie, zvraty, tajomstvá, zrada, intrigy, ľútosť, obavy, hnev, akciou nabité scény a slastný sex, ktorý dal všetky rozlietané emócie do rovnováhy.

Zároveň sme mali možnosť zažiť peklo. Doslova. To, ako ho autorka opísala, dajme tomu, že by som sa tam určite nechcela ocitnúť. Bolo to také živé. Mučivé. Naháňajúce strach a zúfalstvo.
Kniha ma doviedla k myšlienkam nad sebou. Neviem či sa to v poslednom čase nejakej inej knihe podarilo a pritom je to len fantasy, ale tématika nebo - peklo, dobro - zlo, má to niečo do seba.
Čítať viac
Marija Mari
Neoverený nákup
20.6.2023
Perfektná!
Čo viac si priať... Emily D. Beňová ... super čítanie.
Opäť perfektná kniha, ktorú som zlúskala na posedenie a teraz ibem na 3.
Hlavne nech je tá 4 čo najskôr.
Čítať viac

Emily D. Beňová

Čítať viac

„Byla však pravda, že tehdy poprvé pochopil, že lidé, kterým se naučil důveřovat, by ho stejně mohli někdy zradit, a že je to sice zklamání, ale zároveň je to nevyhnutelné a že život ho bude pohánět pravidelným tempem vpřed, protože za každého, kdo ho nějakým způsobem zklame, se najde přinejmenším jedna osoba, která to nikdy neudělá.“

Malý život - Hanya Yanagihara, 2017
Malý život
Hanya Yanagihara