Aristokrat - Penelope Ward, Baronet, 2022

16,49 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Aristokrat - Penelope Ward, Baronet, 2022
Aristokrat - Penelope Ward, Baronet, 2022

Aristokrat

To on ode mě utekl. Každá holka tohle nejednou zažila, ne? Byl to okouzlující britský aristokrat, který mi jednoho léta převrátil svět naruby. Od chvíle, kdy jsem Lea poprvé... Čítať viac

Vydavateľstvo
Baronet, 2022
344 strán
5-6 hodín čítania

To on ode mě utekl. Každá holka tohle nejednou zažila, ne? Byl to okouzlující britský aristokrat, který mi jednoho léta převrátil svět naruby. Od chvíle, kdy jsem Lea poprvé spatřila dalekohledem, mě... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Čeština

16,49 €

Na sklade 4 ks
Posielame ihneď

Dostupné v jednej knižnici. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Anjel smrti - Robert Bryndza, Cosmopolis, 2024

Viac o knihe

To on ode mě utekl. Každá holka tohle nejednou zažila, ne?

Byl to okouzlující britský aristokrat, který mi jednoho léta převrátil svět naruby.

Od chvíle, kdy jsem Lea poprvé spatřila dalekohledem, mě uchvátil. Ani v duchu mě nenapadlo, že na pozemku na druhé straně zálivu najdu muže, který se sprchuje v rouše Adamově. Pak jsem si všimla, že jeho spolubydlící zase pozoruje dalekohledem mě a baví se tím, jak Lea hltám pohledem.

Zajímavé seznámení, že? Když jsem pak na ně nevyhnutelně narazila, ukázalo se, že ti pohlední Britové si ten dům v mém přímořském městečku pronajímají jen na léto. S Leem jsme si okamžitě padli do oka, i když jsme byli – technicky vzato – protiklady. Naučila jsem ho, jak na pláži najít a vykopat škeble, zatímco on mi dokázal, že ne všichni bohatí a mocní chlapi jsou domýšliví. Přestože jsem věděla, že se ke mně naprosto nehodí, nemohla jsem se od něj odtrhnout. Bylo to divokých a bláznivých pár měsíců. A než jsem se nadála, zamilovali jsme se do sebe.

Oba jsme měli jediné přání: strávit spolu víc času.

Ale Leo měl doma povinnosti. Do jeho rodiny a života bych nikdy nezapadla. Navíc jsem studovala práva a nechtěla jsem se školy vzdát. Takže jsme se rozhodli to ukončit a už se nikdy neohlížet zpět.

V myšlenkách jsem na něj ale nikdy nezapomněla a měla pocit, že jsem nechala odejít spřízněnou duši. Navenek jsem se ale přesvědčovala, že náš příběh skončil.

Až do doby, kdy mi o pět let později poslal dopis, který mnou otřásl až do morku kostí.

Myslela jsem si, že se mi to první léto obrátil svět vzhůru nohama? No, to jsem ještě nic nevěděla!
Čítať viac
Originálny názov
The Aristocrat
Počet strán
344
Väzba
pevná väzba
Rozmer
120×195 mm
Hmotnosť
370 g
ISBN
9788026919537
Rok vydania
2022
Naše katalógové číslo
1578793
Štýl
romantický
Jazyk
čeština
Preklad
Pôvod
Spojené štáty
Vydavateľstvo
Baronet
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,1 / 5

16 hodnotení

2
1
2
0
1

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

23

Všetky moje recenzie nájdete na instagrame @luckylady.stories :)

Luckylady .stories
Overený zákazník
30.1.2023
Úvod do knihy je sprevádzaný zaujímavým stretnutím. Spočiatku som si myslela, že hlavný hrdina bude Sig kvôli jeho podrezanému jazyku, ale mýlila som sa. Prakticky sa ani nečudujem, pretože Penelope nepíše žiadnych badboyov. Ona píše idylických romantických mužských hrdinov, ktorí majú dušu. Leo bol veľmi milý, láskavý, dobrosrdečný a jeho správanie k Felicity bolo na nezaplatenie. Sršela z nich láska, milé priateľstvo a taký dobrý opojný pocit. Neboli tam žiadne také doťahovačky, expresívne slová/prezývky, práve naopak, bolo to také milé slniečkovské. Jediný, ktorý príbeh okoreňoval svojimi výrokmi bol Sigmund. Síce nepôsobil veľmi sympaticky, ale jeho poznámky nemali chybu. Bol vtipný a mal šmrnc. Dodával príbehu realitu a nie presladenú rozprávku.

Príbeh sa odohráva v krásnom prostredí a to, že je Leo anglický aristokrat spočiatku vnímame veľmi málo. Neodohráva sa tu takmer nič kráľovské, až ku koncu sa môžme oboznámiť s Leovým prostredím, ale aj to len na malú poslednú chvíľku, kde sa ocitneme na chvíľu v Anglicku na panstve. Troška mi tam chýbali logické veci okolo toho, že Leo je niekto známy, niekto dôležitý, ktorého určite majú papparazzovia pod dohľadom.

Príbeh na mňa z väčšiny pôsobil až príliš idylicky, až preromantizovane, sladko a nereálne. Niekedy to už bolo too much, bohužiaľ musím hodnotiť túto knihu od Penelope ako jednu z menej tých vydarenejších. Príbeh je sám o sebe fajn, je milý oddchový, ale sú tam chybičky krásy.
Čítať viac
8

Miluji knihy a jejich příběhy, bez nich si nedovedu život představit.

Věra Reňáková
Overený nákup
19.1.2023
Příběh Lea a Felicity nijak nebyl zvláštní, prostě se potkali, zamilovali a bohužel jejich prostředí bylo úplně rozdílné. To je oddělovalo od skutečného vztahu. Co se mi dost líbilo, byl bratranec Sig, který tento příběh dost okořenil svou prostořekostí, byl to takový floutek, kterému nevadilo nic říct, co na srdci to na jazyku. Dokud i on se nedostal do spárů pravé lásky. Ze začátku to bylo takové odříkávání od lásky, pak to bylo bolestné zamilování a po pěti letech to vyústilo v nečekané překvapení. Pokud někdo má rád tyhle romance, určitě doporučuji. Čítať viac
18

Som mamina na materskej ktora miluje čítanie kníh. Uprednostňujem romany alebo young adult.

Slávka Beňáková
Overený zákazník
16.1.2023
Penelope Ward je vo svete romantickych kníh určite pre všetkých známa. Ja už mam od nej prečítaných viacero kníh. Kniha od nej je známkou príjemnej oddychovej romantiky. No a samozrejme tak to je aj pri knihe Aristokrat.
Hlavný hrdina Leo je anglický aristokrát, ktorý si vyšiel na výlet do Ameriky. Je to veľmi milý a samozrejme sexy muž, ktorý sa musí zmieriť s tým, že svoj život nemá úplne pod kontrolou sám a musí sa podriadiť istým pravidlám. Felicity je dievča, ktoré nemalo ľahký život a chystá sa na štúdium práva. Postupným spoznávaním sa medzi nimi prepukne niečo viac ako len priateľstvo. Bohužial obidvaja vedia že ich spoločný čas je limitovaný a Leo na konci leta musí odísť domov. Ich láske život nepraje z mnohých dôvodov, obidvaja žijú úplne odlišné životy v iných krajinách. A tak na konci leta obidvom ostanú iba zlomené srdcia. Ako a či vôbec ich láska prežije sa dočítate v knihe. Čítanie je rýchle a pohodové. Okrem hlavných postáv sú v knihe aj iné postavy ktoré si obľúbite. Mne sa zapáčila postava Sigmunda a jeho životný príbeh by ma tiež zaujímal. Aj keď je kniha skvelá mne tam chýbalo niečo viac. Viete ako keď po prečítaní knihy ešte dlho pred spaním rozmýšľate nad príbehom a životmi hlavných postáv? Tak pri tejto knihe to u mňa nebolo a preto jej nedám plné hodnotenie.
Čítať viac

Vydavateľstvo Baronet

Čítať viac

„Úlohou rozprávača nie je povedať ti, ako máš myslieť, ale dať ti otázky, o ktorých máš premýšľať.“

Cesta králů - Brandon Sanderson, 2012
Cesta králů
Brandon Sanderson