Ďakujeme set, Veselý čaj, 2023

15,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Ďakujeme set

    Veríme, že darovať darček je minimálne taká istá radosť, ako darčeky dostávať. Môžeš to vsadiť na osvedčenú bonboniéru, kávu z benzinky, alebo sa hecneš a kúpiš najnovší model... Čítať viac

    Výrobca
    Veselý čaj, 2023

    Veríme, že darovať darček je minimálne taká istá radosť, ako darčeky dostávať. Môžeš to vsadiť na osvedčenú bonboniéru, kávu z benzinky, alebo sa hecneš a kúpiš najnovší model veselých ponožiek... Čítať viac

    • Káva/čaj

    15,90 €

    Na sklade 1 ks
    Posielame ihneď

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Nauč sa čítať v ľuďoch ako v knihách - Patrick King, Grada, 2024
    Ďakujeme set, Veselý čaj, 2023
    15,90 €

    Viac o produkte

    Veríme, že darovať darček je minimálne taká istá radosť, ako darčeky dostávať. Môžeš to vsadiť na osvedčenú bonboniéru, kávu z benzinky, alebo sa hecneš a kúpiš najnovší model veselých ponožiek.

    Stvorili sme lepší darček. Je malý, nepraktický, čaju tam je menej ako prírodného snehu v Tatrách a ešte sa ti môže pri prenášaní rozbiť. Ale je to originál. Prekvapenie, ktoré zaujme a poteší viackrát. Prvýkrát, keď ho dostaneš a druhýkrát, keď ochutnáš ten fantastický čaj, ktorý obsahuje.

    SET sypaných čajov:

    Rozmer krabičky: 155x35x80mm, Celková hmotnosť čaju v balení: 33.5g

    Obsahuje sypané čaje v skle s korkom:

    Kamilkové nebo, bylinkový čaj: Šípkové šupky, pomarančová kôra, kvet harmančeka, citrónová tráva, ibištek, mäta, prírodná aróma.

    Západ slnka, ovocný čaj: Kúsky jablka, kandizovaná papája, citrónová tráva, aróma, železník lekársky, kúsky žeruchy, kvety slnečnice a šafránu plavého (požlt), kúsky vanilky.

    Nebíčko v papuľke, rooibos čaj: Rooibos, kúsky mandlí, kúsky karamelu (cukor, glukózový sirup, sladené kondenzované mlieko), perličky soli, drobné orieškové chrumky, aróma.

    Čaj šťastia, ajurvédsky čaj: Rooibos, koriander, citrónová tráva, jablko, rumanček, vŕba, železník, pomarančová kôra, ďumbier, bobule hlohu, škorica, list černice a medovky, kardamón, maracuja, kvet nevädze, kvet slezu, prírodná aróma.

    Buddha-ha-ha, zelený čaj: Zelený čaj, kúsky kandizovaného manga, kúsky kandizovanej papáje, kvet nechtíka, kvet slnečnice, aróma
    Čítať viac
    Hmotnosť
    33.5
    Celková hmotnosť
    194 g
    Rozmer
    155×80 mm
    Balenie
    krabička
    Katalógové číslo výrobcu
    8586024090255
    Naše katalógové číslo
    1862365
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Kúpte spolu
    Ďakujeme set, Veselý čaj, 2023
    Smaltovaný hrnček Na sánkovačku, Ľúbené, 2022
    26,80 €

    Hodnotenia

    Ako sa páčil produkt vám?

    Kúpte spolu
    Ďakujeme set, Veselý čaj, 2023
    Smaltovaný hrnček Na sánkovačku, Ľúbené, 2022
    26,80 €

    „Lenže som až prineskoro pochopila, ktorým smerom sa bolo treba uberať: smerom k túžbam. Človek by čakal, že ľudí zachraňujú celkom iné veci: povinnosť, čestnosť, dobrota srdca, zmysel pre spravodlivosť. Nie. To, čo zachraňuje, sú túžby. Sú jedinou skutočnou vecou. Ak ich máš, zachrániš sa. “

    Oceán more - Alessandro Baricco, 2004
    Oceán more
    Alessandro Baricco