Čitateľský klub Martinus - Stôl pre dvoch, Amor Towles, Tatran, 2025
Kniha: Food Science and Technology (De Gruyter)

104,95 €

Pridajte do košíka a poštovné máte zadarmo :)

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?
Kniha: Food Science and Technology (De Gruyter)
Kniha: Food Science and Technology (De Gruyter)

Food Science and Technology

Fundamentals and Innovation

    Food Science and Technology: Fundamentals and Innovation presents the aspects of microbiology, chemistry, nutrition, and process engineering required for the successful... Čítať viac

    Vydavateľstvo
    De Gruyter, 2023
    Počet strán
    585

    Food Science and Technology: Fundamentals and Innovation presents the aspects of microbiology, chemistry, nutrition, and process engineering required for the successful selection, preservation... Čítať viac

    • Pevná väzba
    • Angličtina

    104,95 €

    Na objednávku
    Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
    Tento produkt je na objednávku a jeho dodanie môže trvať aj viac ako 30 dní. Urobíme však všetko pre to, aby sme vašu objednávku odoslali čo najskôr a o jej ceste vás budeme včas informovať.
    Sledovať dostupnosť

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Artis Omnis má 20! Oslavuj so zľavou 20 % - Chcem čítať
    Kniha: Food Science and Technology (De Gruyter)
    104,95 €
    Na objednávku
    Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
    Tento produkt je na objednávku a jeho dodanie môže trvať aj viac ako 30 dní. Urobíme však všetko pre to, aby sme vašu objednávku odoslali čo najskôr a o jej ceste vás budeme včas informovať.

    Viac o knihe

    Food Science and Technology: Fundamentals and Innovation presents the aspects of microbiology, chemistry, nutrition, and process engineering required for the successful selection, preservation, processing, packaging, and distribution of quality food. It is a valuable resource for researchers and students in food science & technology and food industry professionals and entrepreneurs. There are two new chapters in the 2nd Ed. COVID-19 and food supply chain as well as climate-smart food science.

    - Covers all key aspects of food quality and safety from farm to fork.
    - Highlights emerging technologies and innovations in food processing and packaging.
    - Includes two new chapters and updates to existing chapters.
    Naše katalógové číslo
    2647731
    Originálny názov
    Food Science and Technology
    Počet strán
    585
    Väzba
    pevná väzba
    Rozmer
    170×240 mm
    Hmotnosť
    1001 g
    ISBN
    9783111013091
    Rok vydania
    2023
    Vydanie
    2
    Jazyk
    angličtina
    Vydavateľstvo
    De Gruyter
    Editori
    • Oluwatosin Ademola Ijabadeniyi
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu alebo škodlivý obsah

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčila kniha vám?

    Niekedy ľudia rozprávajú veľa iba preto, aby sa ich nikto nič nepýtal...
    Kniha: Tri dni do raja (Silvia Bystričanová)
    Tri dni do raja
    • Silvia Bystričanová