Preskočiť na hlavný obsah

To najcennejšie
E-kniha

ČO JE V ŽIVOTE TO NAJCENNEJŠIE? ZA ČO SA OPLATÍ SKUTOČNE BOJOVAŤ? Ich životy nemohli byť rozdielnejšie, a predsa ich osud v jednom okamihu spojil. Ani jeden z nich nečakal, že... Čítať viac

4,8 102 hodnotení
Vydavateľstvo
Emília Beňová
368 strán
5 hodín čítania

ČO JE V ŽIVOTE TO NAJCENNEJŠIE? ZA ČO SA OPLATÍ SKUTOČNE BOJOVAŤ? Ich životy nemohli byť rozdielnejšie, a predsa ich osud v jednom okamihu spojil. Ani jeden z nich nečakal, že to, čo príde potom, oboch zmetie silou búrky. Isabell má... Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Slovenčina

9,50 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Viac o e-knihe

ČO JE V ŽIVOTE TO NAJCENNEJŠIE? ZA ČO SA OPLATÍ SKUTOČNE BOJOVAŤ?
Ich životy nemohli byť rozdielnejšie, a predsa ich osud v jednom okamihu spojil. Ani jeden z nich nečakal, že to, čo príde potom, oboch zmetie silou búrky.
Isabell má pred sebou posledné týždne, kým nadíde jej vysnívaný deň, stačí však jediný okamih na to, aby život, aký mala, úplne zmizol. Ocitá sa v rukách človeka, ktorý nehrá čestne.
Grayson si vždy šiel bezohľadne za svojimi cieľmi. Aj teraz si nárokuje to, čo mu bolo sľúbené. Odrazu je ale nútený čeliť skutočnosti, s ktorou absolútne nepočítal. Žena, ktorú k nemu priviedli pod rúškom noci, totiž vôbec nie je krehkou a už vôbec nie poddajnou zárukou, aká mu bola sľúbená.
Dokáže pokoriť jej vzdor, alebo podľahne jej moci?
Čítať viac
Naše katalógové číslo
2541143
Počet strán
368
Štýl
romantický
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
Emília Beňová
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,8 / 5

102 hodnotení

92
5
1
0
4

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie Martinusákov

Martinus
7
Impérium bolesti - Patrick Radden Keefe, 2024
Práve čítam
Impérium bolesti

Dovolím si tvrdiť že som knihomoľ, večne s nosom medzi stranami , dobrých kníh, kde hľadám svoje vlastné útočisko. Milujem knihy ktoré ma vtiahnu do deja už po pár stranách, a som ochotná pre ne obetovať aj spánok len aby som vedela ako skonči môj hrdina/ka. Avšak desať strán pred koncom už nechcem aby kniha skončila a pribudlo tam ďalších aspoň päťdesiat strán. Ak by sa ma raz niekto spýtal aký parfém ma vytvoriť určite by to bol parfém s vôňou knihy čerstvo prinesenej domov.

Natália Hruščová
Kníhkupec - vedúci zmeny
24. júna 2024
autorka opäť nesklamala

Další podmanivý príbeh z autorkinho pera, ktorý čitateľovi nedovolí knihu odložiť kým nie je na konci. Veľmi sa mi páčili opisy postáv či už hlavných alebo vedľajších a tiež prostredia. Už teraz sa teším na druhý diel a verím že bude čo najskôr aby príbeh Isabell a Graysona pokračoval s rovnakou atmosférou ktorá dominovala celou touto knihou.

Čítať viac

Recenzie čitateľov

Mária Turoková
Neoverený nákup
9.10.2024
Hľadanie a nachádzanie odpovedí
Hľadanie a nachádzanie odpovedí
Príbeh, vyrozprávaný striedavo dvoma postavami, nositeľmi protichodných morálnych hodnôt a životného štýlu. Izabela pre dnešnú dobu s vyhranenými názormi prísnych zásad, ktoré nemieni meniť a má jasný cieľ, ako prežiť budúcnosť po boku milovaného muža. Grayson, požívačník, ktorý si podriadi všetko a každého, bez zábran užívajúci všetko, čo sa mu dostane jeho záujmového spektra. Stávame sa svedkami stretu týchto dvoch protichodných názorových svetov, keď bezcitnosť Graysona naráža na tvrdohlavosť Izabelinho obhajovania názoru na to, čo ona považuje za najcennejšie vo svojom živote. Na farme, kde postupne odhaľujeme tajomstvo Graysonovho života prostredníctvom Izabel, prebieha premena ich vzájomných vzťahov, ktorá udržiava čitateľa v napätí, ako sa vysporiadajú s novou situáciou, do ktorej sa dostali. Autorka nám pripravila príťažlivý pohľad aj do najintímnejších sfér ľudských predstáv o zmysle života a toho, čo považujeme za najcennejšie.
Čítať viac
6.10.2024
Úžasná
Úplne super. Toto je jedna z kníh pri ktorej si vravíte ešte jednu kapitolu, ešte jednu kapitolu. A bác a je niečo popolnoci… knihu som nevedela pustiť z rúk. Prečítala som ju za dva dni. Najhoršie na knižke bolo to ,že sa skončila a na pokračovanie musím čakať do decembra…Už aby to bolo musím vedieť ako sa bude vyvíjať vzťah Isabell a Garysona… Čítať viac
Kristína Cibiriová
Overený zákazník
4.10.2024
TOP!!!
Za mňa určite najlepšia od autorky a to mám prečítané takmer všetky.
Páčilo sa mi to napätie, ktoré bolo od začiatku až do konca. Skvele spracované hlavné postavy, ich svetlé ale aj temné stránky... A prekvapivý záver bol určite na mieste,je sa určite načo tešiť. Neviem sa dočkať momentu keď sa začítam do 2.dielu.
Čítať viac
11

Milujem knihy. Všetky… najviac však slovenské autorky… tiež nepohrdnem škandinávskym krimi… knihy pre deti, pre moje deti čítam s radosťou a láskou…knihy o výchove mám tiež ale väčšinou pri 4strane to vzdávam s pocitom že príroda vie čo robí ????. Milujem vôňu, viazanie, list za listom… milujem dotyk list na kozu…milujem čítať a fantazírovať ako to vlastne celé vyzerá…nieje nič lepšie ako úžasná kniha…

Lucia Nováková
Overený zákazník
27.9.2024
Ďalšie skvelé dielo
Autorka touto knihou opäť ulahodila mojej duši. Krásny príbeh, občas síce nepravdepodobný, veď kde by si Vás kto vzal ako záruku...aj keď mňa by si aj mohol možno <3...napriek tomu je to krásny príbeh. Aj napriek silným presvedčenia hlavných postáv láska robí s ľudmi divy a mení ich. Ľudia ktorí sa "neznašaju" sa aj napriek tomu, že si to nechcú priznať do seba zamilujú. A ja hneď potrebujem ďalšiu časť lebo ich nemôžeme nechať predsa dlho od seba. Čítať viac
1

Rada citam knihy hlavne romanticko - eroticke. Citanie je moje hobby.

Nikola Zborai
Overený zákazník
13.9.2024
Cas_s_knihami
Čítanie som si nad mieru užila. Prostredie kovbojov, ranč kone všetko bolo dokonalé. Linka hato to love bola výborná plná napätia plus bonus nútená blízkosť rozhodne áno!!!!! Zvraty boli nečakané (kruté), odhalili veľa podstatných informácií. Milujem keď neviem odhadnúť dej. Počas čítania som bola napätá a vzrušená očakávaním čo ma ešte čaká.

Dvojica Grayson a Isabell boli úplne odlišní a zároveň sa k sebe dokonale hodili. Krutí, majetnícky, panovačný, tajomný Grayson a na druhej strane Bell jemná, nežná, neskúsená. Jej tvrdohlavosť zamiešala kartami a Graysonovými nervami Dej dynamický nehrozí žeby ste sa nudili. Ich vzájomná bojovnosť plná napätia, dokonalá chémia, vášne. Ich postupné zbližovanie bolo .Na prvú
pikantnú scénu si počkáte ale môžem vám sľúbiť že to bude stáť zato.

Vynikajúci názov knihy !!! Autorka v príbehu poukazuje aj rozdielne vnímanie dôležitosti. Pre každého z nás je dôležité a cenné niečo iné.

Ja len dúfam že pokračovanie bude o Trisovi, ktorý si ma hneď získal.

Nutne potrebujem pokračovanie !!!! 5/5
Som nadšená

Ukončím to sladkou bodkou nakoniec pochválim krásnu obálku. Neváhajte kniha je výborná!!! Bola by škoda prezradiť vám akýkoľvek zvrat alebo niečo podstatné z deja. Nechcem vás ukrátiť o zážitok s čítania.
Čítať viac
DANA GALLIKOVÁ
Neoverený nákup
4.9.2024
Krásna a dych berúca kniha
Od tejto autorky som už prečítala viac kníh a nikdy ma nesklamala. Aj v tomto prípade je to tak. Knihu som si prečítala na jeden nádych, avšak som nečakala, že je to kniha na pokračovanie. Teraz už len čakať, kedy sa dostane na predajné pulty druhá časť. Už sa neviem dočkať. Príjemný zážitok pri čítaní prajem všetkým, ktorý si tiež túto knihu zadovážili. Čítať viac
5

Ahoj volám sa Lucia Milujem knihy , je to môj maly útek do môjho sveta .

Lucia Horňáková
Overený zákazník
3.9.2024
Úžasná kniha
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
Emily D. Beňová - Písanie je môj život

To najcennejšie

Neuveriteľný príbeh prečítaný jedným dychom .
Ich životy nemohli byť rozdielnejšie , a predsa ich osud v jednom okamihu spojil ….
Isabeell je mladá, má prácu , ktorá ju baví, najlepšiu priateľku a dlhoročného priateľa , ktorého si bude čoskoro brať.
No jeden okamih jej otočí život hore nohami .
V jeden večer príde o všetko byt, priateľa , priateľku a o svojho nevlastného brata .
Práve ten ju zapredal .
Grayson krásny , vyšportovaný , úspešný mladý chlap má všetko peniaze , kariéru , biznis .
No sklamanie , ktoré zažil ho urobilo chladným .
Táto kniha má doslova pohltila mala som pocit , že príbeh prežívam s hlavnými postavami.
Keď sa Isabell ocitla v rukách diabla ako ho sama volala musela sa zmieriť s tým , že pokial nesplatí dlh za svojho brata bude jeho majetkom. No to čo vyzera ako nenávisť sa postupne mení . Jej odhodlanie chrániť svoju nevinnosť sa rozpadá ako domček z kariet. To čo cíti ku Graysonovi je láska , túžba akú nezažila pri svojom snúbencovi celých 10 rokov .
Pri tejto knihe zažijete asi všetky emócie , úsmev , strach,obavu , zlosť , smútok , lásku a vzrušenie .
Kto má pozná vie , že málokedy natrafím na knihu , ktorá sa má nejako dotkne , zoberie mi slova alebo pri nej cítim pocity ktoré ťažko vyjadriť.
Týchto dvoch som si tam obľúbila , verila som, že to čo obaja postupne začínajú cítiť si dokážu povedať .
No situácia sa zmenila a čo mal byt šťastný koniec sa zmenilo na boj o život ..
Začne Grayson dôverovať Isabell ?
Dokáže ju zachrániť ?
Prizná svoje city ?
Dokáže sa Isabell vratiť a žiť na mieste, ktoré je jej cudzie ? Ten smútok bol hmatateľný . Opäť je doma no všetko je iné ..
Za mňa úžasný príbeh , pri ktorom priznávam , že by som prijala dalších 200 strán naviac .
Verím, že pokračovanie bude čoskoro pretože potrebujem odpovede , chcem vedieť ako tento skvely príbeh bude pokračovať .
Čo najcennejšie v živote máš ty ?
Táto kniha bola úžasná
Tak ako každá kniha , ktorú som od autorky čítala .
Čítať viac
Ľudka
Neoverený nákup
28.8.2024
Vynikajúca
Úžasná, fantastická, pútavá kniha... Ako každá, ktorú autorka napíše. Postavy sú perfektne opísané.. Kniha má úplne "vcucla" do deja.. Všetko som si hneď predstavovala, akoby som tam bola s nimi... Neviem sa dočkať ďalšej časti... Určite knihu odporúčam, romantika, dráma... Proste super! Čítať viac

Emily D. Beňová

Čítať viac

„Záleží na tom, čo sa naozaj stalo. Každý má potenciál urobiť niečo zlé - keby nás niekto podľa toho posudzoval, nikto by nebol dosť dobrý. Záleží však na tom, ako sa napokon zachováme.“

Road trip - Beth O&#039;Leary, 2022
Road trip
  • Beth O'Leary