Nádherná - Danielle Steel, Ikar, 2024

14,20 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Nádherná - Danielle Steel, Ikar, 2024
Nádherná - Danielle Steel, Ikar, 2024

Nádherná

Véronique Vincentová je hviezda. Ako dvadsaťdvaročná patrí medzi najžiadanejšie modelky vo svete módy, žiari na obálkach časopisov a chodí po mólach na celom svete. A hoci je... Čítať viac

Vydavateľstvo
Ikar, 2024
224 strán
3 hodiny čítania

Véronique Vincentová je hviezda. Ako dvadsaťdvaročná patrí medzi najžiadanejšie modelky vo svete módy, žiari na obálkach časopisov a chodí po mólach na celom svete. A hoci je dokonalá profesionálka, netúži po fascinujúcom živote, ..... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina
14,90 €

14,20 €

-5 %
Pripravujeme,
vychádza 2. 7. 2024

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Naši škriatkovia odporúčajú

Dragonwatch 4: Šampión Titanských hier - Brandon Mull, Fortuna Libri, 2024

Viac o knihe

Véronique Vincentová je hviezda. Ako dvadsaťdvaročná patrí medzi najžiadanejšie modelky vo svete módy, žiari na obálkach časopisov a chodí po mólach na celom svete. A hoci je dokonalá profesionálka, netúži po fascinujúcom živote, ktorý jej modeling ponúka. Je milovaná dcéra slobodnej matky a radšej trávi čas doma alebo so svojím priateľom než na honosných večierkoch. Keď sa jej po parížskom Týždni módy naskytne príležitosť urobiť si krátku prestávku, prv než pôjde do Tokia fotiť na obálku Vogue, Véronique je nadšená a túži na chvíľu uniknúť z bláznivého sveta módy. Tragický výbuch na letisku Brusel-Zaventem jej však navždy zmení život.
Surový teroristický atentát pobúri celý svet. Véronique strávi dlhé mesiace v nemocnici, celkom sama a zničená, že pri výbuchu zahynuli dvaja ľudia, ktorých milovala. Navyše musí čeliť tvrdej realite – bola vážne ranená a jej krásna tvár sa navždy zmenila. Keď sa po prepustení z nemocnice utiahne do ústrania, akoby zmizla z mapy sveta módy. Musí tvrdo bojovať, aby znova našla samu seba, a zistiť, čo je v živote skutočne dôležité. Posledná vôľa a list, čo jej zanechala mama, však odhalí dávne tajomstvo, o ktorom dosiaľ netušila.
Keď nadviaže nové priateľstvá, náhle zahliadne svetlo v tme, v ktorej žila, pomoc iným ju naplní pokojom a pochopí, čo v skutočnosti znamená byť krásna.

Danielle Steel rozpráva príbeh ženy, ktorej húževnatosť vyráža dych a ktorá prejde od tragédie k takému zmysluplnému životu, aký si nikdy nevedela predstaviť.
Čítať viac
Originálny názov
Beautiful
Počet strán
224
Väzba
pevná väzba
ISBN
9788055193908
Rok vydania
2024
Naše katalógové číslo
2459155
Vydanie
1
Štýl
romantický
Jazyk
slovenčina
Preklad
Pôvod
Spojené štáty
Vydavateľstvo
Ikar
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

Danielle Steel

Čítať viac

Vydavateľstvo Ikar

Čítať viac

„Neviem o sebe nič dopredu a moje dobrodružstvá sa začínajú až vo chvíli, keď o nich rozprávam.“

Jednoducho je to tak - Gérard Depardieu, Lionel Duroy, 2015
Jednoducho je to tak
Gérard Depardieu, Lionel Duroy