LEGO® Speed Champions 76921 Pretekárske auto Audi S1 e-tron quattro, LEGO, 2024

22,60 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

LEGO® Speed Champions 76921 Pretekárske auto Audi S1 e-tron quattro

    Model pretekárskeho auta LEGO® Speed Champions Audi S1 e-tron quattro (76921) je pôsobivou LEGO® replikou jedinečného auta z roku 2022, ktoré bolo inšpirované modelom Sport... Čítať viac

    Výrobca
    LEGO, 2024

    Model pretekárskeho auta LEGO® Speed Champions Audi S1 e-tron quattro (76921) je pôsobivou LEGO® replikou jedinečného auta z roku 2022, ktoré bolo inšpirované modelom Sport Quattro S1 z 80... Čítať viac

    • Lego

    22,60 €

    U dodávateľa
    Posielame do 14 – 19 dní

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Kým zomrie posledný diabol - Richard Osman, Slovart, 2024

    Viac o produkte

    Model pretekárskeho auta LEGO® Speed Champions Audi S1 e-tron quattro (76921) je pôsobivou LEGO® replikou jedinečného auta z roku 2022, ktoré bolo inšpirované modelom Sport Quattro S1 z 80. rokov. Deti od 9 rokov si užijú zbieranie, stavanie, vystavovanie a hru s týmto hračkárskym vozidlom.

    Toto zostaviteľné auto LEGO obsahuje autentické dizajnové prvky podľa skutočnej verzie: veľké zadné krídlo, zadný difúzor, dlhú kapotu, predný splitter a prepracovaný interiér s palubnou doskou. Súčasťou hračkárskeho pretekárskeho auta je aj odnímateľná strecha a minifigúrka vodiča, ktorú môžu deti posadiť dovnútra a zinscenovať si pretekárske príbehy.

    Stavebnice zo série Speed Champions umožňujú deťom a vášnivým fanúšikom automobilov postaviť si repliky niektorých z najznámejších vozidiel na svete. Stavitelia si môžu vytvoriť vysokokvalitné modely z kociek LEGO s výraznými detailmi. Každé hračkárske auto možno postaviť aj pomocou aplikácie LEGO Builder, ktorá vás a vaše dieťa prevedie jednoduchým a intuitívnym staviteľským dobrodružstvom.

    Počet dielikov: 274
    Vek: 9+
    Čítať viac
    Naše katalógové číslo
    2458505
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčila hra vám?

    Vydavateľstvo LEGO

    Čítať viac

    „Úlomky roztrieštenej ľudskosti boli natoľko bežné, že ich človek rýchlo vypustil z hlavy. “

    Smrtiaca biela - Robert Galbraith, J.K. Rowling, 2019
    Smrtiaca biela
    Robert Galbraith, J.K. Rowling