Iba medzi nami - T.L. Swan, Metafora, 2024

21,91 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Iba medzi nami

Dokáže odolať jeho charizme a sexepílu?

Christopher má všetko, čo chce, vrátane každej ženy. Zrazu sa rozhodne cestovať po svete s ruksakom na chrbte, aby zistil, kým naozaj je. Lenže zapáchajúci hostel nie je to, čo... Čítať viac

4,7 64 hodnotení
4. diel série
Milesov klub
Vydavateľstvo
Metafora, 2024
496 strán
7 hodín čítania

Christopher má všetko, čo chce, vrátane každej ženy. Zrazu sa rozhodne cestovať po svete s ruksakom na chrbte, aby zistil, kým naozaj je. Lenže zapáchajúci hostel nie je to, čo si predstavoval. Až do chvíle, keď spozná novú spolubývajúcu Hayden.... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina

21,91 €

Cena v kníhkupectve: 22,99 €
Na sklade > 5 ks
Posielame ihneď
Ďalšie knižné vydania
Jen mezi námi - T.L. Swan, Metafora, 2023
Pevná väzba
Čeština, 2023
Vypredané

Z kolekcie: Príbehy rezonujúce v albume Lover od Taylor Swift

Naši škriatkovia odporúčajú

Dievča v orlích pazúroch - Karin Smirnoff, Ikar, 2024

Viac o knihe

Miliardár Christopher má všetko, čo chce, vrátane každej ženy, na ktorú ukáže. No vnútri sa cíti prázdny. Rozhodne sa cestovať po Európe inkognito s batohom na chrbte, aby zistil, kým v skutočnosti je. Bez peňazí a ľudí, na ktorých by sa mohol spoľahnúť. Lenže preplnený a zapáchajúci hostel nie je úplne to, čo si predstavoval. Až do chvíle, keď sa na posteľ oproti nemu neprisťahuje nová spolubývajúca Hayden. Christopher z nej nevie spustiť zrak. Je krásna, nevinná a inteligentná. Ani zďaleka to nie je žena, po akej by obvykle túžil, no niečo na nej je. Avšak ona s ním chce byť iba kamarátka a drží si ho od tela. Christopher nechápe, ako dokáže odolať jeho sexepílu a charizme. Dokáže si získať jej dôveru a napokon aj lásku?
Čítať viac
Originálny názov
The Do-Over
Počet strán
496
Väzba
pevná väzba
Rozmer
145×205 mm
Hmotnosť
650 g
ISBN
9788080906931
Rok vydania
2024
Naše katalógové číslo
2360233
Štýl
erotický, humorný, romantický
Jazyk
slovenčina
Preklad
Pôvod
Austrália
4. diel série
Milesov klub
Vydavateľstvo
Metafora
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,7 / 5

64 hodnotení

54
5
2
1
2

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

19
Overený zákazník
10.4.2024
Parádny záver série
Jaaaj...tí Milesovci sú láska. Každý jeden z nich je silný, sebestačný a dominantný krásavec, no rovnakou mierou je citlivý a romantický jedinec, pripravený svoju vyvolenú na rukách niesť a k nohám jej zložiť celý svet.

Najmladší z bratov - Christopher... tak ten musí precestovať svet, aby vôbec tú pravú lásku našiel. A nie len lásku. On totižto potrebuje poriadny kopanec do zadku a nájsť hlavne seba samého. Niekde pod povrchom sa totiž skrýva jeho pravá podstata, ibaže je zatlačená množstvom peňazí a luxusným životom, ktorý ho obklopuje.

Zbaliť batoch a vyraziť do sveta nie je taký problém. Ostatne, s cestovaním skúsenosti má, ale prežiť z mála na neznámom mieste bude tvrdý oriešok a skúška jeho pevnej vôle. Našťastie spoznáva skvelú partiu ľudí a hlavne Hayden. Tá ho zrovná.

-"Chcel som zažiť život, v ktorom nikto nebude vedieť kto som. A potom som spoznal teba.''-

Čas strávený spolu ich spája neuveriteľným spôsobom. Ibaže, stačí to na to, aby to prekonalo vzájomné priepastné rozdiely?

Hayden je vážne skvelá a jedinečná a s Chrisom má svätú trpezlivosť. Ona, dievča z dediny, je odhodlaná v správnej chvíli obetovať v prospech lásky všetko.
No čo ak hrozí, že stratí samu seba? Kým potom bude? Dievčaťom, ktoré čaká na svojho vorkoholického chlapa zavretá medzi štyrmi stenami?

-,,Hayden, môj život je komplikovaný. A hektický a veľmi stresujúci. Jediná čistá, veselá a skutočná vec v ňom si ty."-

Tento vzťah, táto láska si vyžaduje veľa. Veľa lásky, odhodlania, obetovania, aj preplakaných nocí.
No, booože, všetko stojí za to, keď vás na konci tunela čaká šťastne až naveky, však?

Tieto príbehy sú dokonalosť sama. Navždy. Toto je must have každej romantickej.
Čítať viac
2.4.2024
Ku Christopherovi Milesovi som mala vlažný vzťah. Bolo zo zapríčinené tým, že v predchádzajúcich knihách bol spomíný najmenej. Ale jeho príbeh som nemohla vynechať a nemám čo ľutovať.

Jeho kniha je napokon najlepšia zo všetkých štyroch a zároveň je to najlepšia kniha, ktorú som v marci čítala.

Christopher bol sukničkár a nikdy nemal skutočnú priateľku. No zároveň bol vtipný, milý a priateľský. Nesmiem zabudnúť na to, že bol aj neskutočne charizmatický a sexy.

Potom tu máme Hayden, ktorá je milá, ale trpí nízkym sebavedomým a takmer nulovými skúsenosťami v posteli.

Ak čakáte, že nohavičky aj orgazmy budú padať od prvej strany, vyhoďte si to z hlavy. Tentokrát na to išla autorka pomaly a o to viac sa zamerala na charaktery postáv a chémiu medzi nimi.

Naši hrdinovia si k sebe našli cestu, aj keď menšou okľukou, nechýbala dráma a slzy, ale päť hviezdičiek si kniha rozhodne zaslúžila.
Čítať viac
9

Milujem knihy. Všetky… najviac však slovenské autorky… tiež nepohrdnem škandinávskym krimi… knihy pre deti, pre moje deti čítam s radosťou a láskou…knihy o výchove mám tiež ale väčšinou pri 4strane to vzdávam s pocitom že príroda vie čo robí ????. Milujem vôňu, viazanie, list za listom… milujem dotyk list na kozu…milujem čítať a fantazírovať ako to vlastne celé vyzerá…nieje nič lepšie ako úžasná kniha…

Lucia Nováková
Overený zákazník
1.4.2024
4. Top
Podľa mňa opäť ďalšia úžasná časť. Toľko som odolávala kúpiť ju v češtine keďže slovenská verzia nebola dostupná a som rada že som vytrvala. “Protiva” a Christopher si prešli úžasným rokom a vytvorili si úžasne puto. príbeh obohatený o vtipne casti a toľko lásky sálajúcej zo strán jednoznačne prečítate na jeden dych. Milujem týchto 4bratov a ľutujem že ich nieje viac. Čítať viac
10

„Všetko, čo teraz potrebujem, je obrovský sveter, káva, teplé ponožky, hromada kníh a dobrá hudba.“

Diana Barnová
Overený nákup
26.3.2024
Ježišmáááária
Panebože. Tak toto bola za mňa čistá katastrofa. Kým všetky predcázajúce diela boli super,boli vtipné ,bola tam chémia, nenávisť tak autorka toto všetko v záverečnej časti akosi vynechala.
Začnem úvodom. Rozmazlený najmladší Miles je namyslený kretén,ktorý preťahuje všetko čo sa hýbe , má prachy , postavenie ale potrebuje si dokázať,že nie je čurák a preto ide ,,cestovať” na rok po svete. Samozrejme ,,naša princeznička” frfle už pri nakupovaní výbavy na cestovanie. V Španielsku spoznáva Hayden , vidiečanku , prostú a jednoduchú, ktorá predstavuje presný opak jeho.Samozrejme autorka tuto uplatnila pravidlo, že protiklady sa piťahujú, ale vôbec mi nepasovali k sebe ,resp. Christhhoper mi k nikomu nepasoval, lebo ma ako chlap vytáčal. Nielenže bol rozmazlený ale aj totálne toxický,čo sa týkalo začiatku ich vzťahu.
Ďalej som si myslela , že v knihe bude viac toho cestovania, a spoznávania a nieže zrazu preklik, sme v Holandsku a oni dvaja si to rozdávajú a potom ďalšia kapitola a sú zrazu. Grécku. Takže cestovanie 0 bodov. A neviem či sa ďalej vyjadrovať, ale tak veľmi ako som sa tešila na záerečný diel Milesovcov, tak veľmi som bola sklamaná. Dávam knihe vééééééľmi slabú trojku.
Čítať viac
12.3.2024
Prudko čitateľná
Príbeh plný napätia, vášne, lásky.kniha je prudko návyková a čitateľná ako všetky z tejto série.
Až mi je ľúto, že ďalšej časti sa už nedočkáme. 4 bratia, štyri skvelé a napínavé príbehy….
Výborná oddychovka, ktorá má hlavu aj pätu.
Jednoznačne ODPORÚČAM
Čítať viac
9

Milujem knihy. Všetky… najviac však slovenské autorky… tiež nepohrdnem škandinávskym krimi… knihy pre deti, pre moje deti čítam s radosťou a láskou…knihy o výchove mám tiež ale väčšinou pri 4strane to vzdávam s pocitom že príroda vie čo robí ????. Milujem vôňu, viazanie, list za listom… milujem dotyk list na kozu…milujem čítať a fantazírovať ako to vlastne celé vyzerá…nieje nič lepšie ako úžasná kniha…

Lucia Nováková
Overený zákazník
1.4.2024
Je aj ďalšia časť, momentalne len v češtine a vola sa “co bylo dal.” Čítať viac
11.3.2024
Dočkala som sa pokračovanie ďalšej časti mojej obľúbenej série. Tak, ako som si zamilovala v druhej časti Tristana, teraz som si zamilovala aj Christophera. Kniha je od samého začiatku po koniec vtipná a obsahuje mnoho momentov, kde nebudete vedieť zadržať smiech. Veľmi som sa bavila, keďže už samotný nápad cestovať s batoh na chrbte v podaní Christophera je viac, než vtipný, ale zároveň pre neho najlepšie rozhodnutie…Veď uvidíte, keď sa začítate.

Nečakala som, že ma táto časť bude tak baviť, keďže v predchádzajúcich častiach na mňa Christopher pôsobil dosť nevýrazne. Ale tu som spoznala úplne nového Christophera a tento ma dostal. Bol v dobrom slova zmysle iný, než som si myslela. Veľmi dobrosrdečný, čo dokázal niekoľkokrát, najmä voči Eddiemu, ale bol aj milujúci a jeho humor som si zamilovala.

Zapôsobilo na mňa spojenie dvoch diametrálne odlišných svetov, teda spojenie Christophera a Hyden. Hyden bola jeho úplný protipól. Dievča z farmy, ktorá miluje vidiek. Práve tieto ich protichodné svety sa mi páčili, pretože napriek všetkým rozdielom spolu vytvárali úchvatné duo. Spolu boli nezstaviteľní, plní lásky, humoru a vášne. Teda ich príbeh je veľmi vášnivý a ukazuje skutočnú lásku, bez rozdielov.

Epilóg bol veľmi úsmevný s množstvom citu, jednoducho ma dostal.T. L. Swan je záruka lásky, humoru, vášne a dúfam, že budú preložené aj jej ďalšie série.
Čítať viac
Natalia Španihelová
Overený nákup
9.3.2024
Dej vás vtiahne do ďalšieho romantického príbehu. Následne vás očarí najmladši brat s klanu Milerovcov a zamilujete sa nielen do romanticko-erotickeho príbehu ale hlavne do vtipných dialógov. Je očividne že kniha vás pohltí ako mňa. Čítať viac
Mária Filipková
Overený nákup
7.3.2024
Nemohla som sa dočkať, kedy si budem môcť prečítať 4 diel. Nesklamal. Nemohla som sa od knihy odlepiť. Super čítanie. Odporúčam. Čítať viac

Vydavateľstvo Metafora

Čítať viac

„Pobozkáme sa, dotkneme. Nechceme nič viac. Čo potrebujeme, je na dosah. Všetko ostatné je nepodstatné. Také jednoduché. Nenaplnení sú iba tí, čo nevedia, čo chcú.“

Cez noc - Stig Sæterbakken, 2014
Cez noc
Stig Sæterbakken