LEGO® City 60403 Sanitka a snowbordista, LEGO, 2024

16,97 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

LEGO® City 60403 Sanitka a snowbordista

    Pridajte sa k svojmu malému staviteľovi a užite si pútavú hru so stavebnicou LEGO® City Záchranná sanitka a snehuliak (60403), ktorá obsahuje hračkársku sanitku s mohutnými... Čítať viac

    Výrobca
    LEGO, 2024

    Pridajte sa k svojmu malému staviteľovi a užite si pútavú hru so stavebnicou LEGO® City Záchranná sanitka a snehuliak (60403), ktorá obsahuje hračkársku sanitku s mohutnými pneumatikami na záchranu v teréne. Táto zábavná súprava obsahuje... Čítať viac

    • Lego

    16,97 €

    U dodávateľa 2 ks
    Posielame do 6 – 9 dní

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Najnovšie od vydavateľstva Ľúbené

    Viac o produkte

    Pridajte sa k svojmu malému staviteľovi a užite si pútavú hru so stavebnicou LEGO® City Záchranná sanitka a snehuliak (60403), ktorá obsahuje hračkársku sanitku s mohutnými pneumatikami na záchranu v teréne. Táto zábavná súprava obsahuje aj minifigúrku zobrazujúcu zasnežený skatepark a minifigúrky snowboardistu a záchranára na nápadité rozprávanie príbehov.

    Táto jednoduchá stavebnica záchranného vozidla obsahuje štartovaciu kocku LEGO, obrázkový návod a 3D inštrukcie a k dispozícii je aj appkaLEGO Builder – digitálny sprievodca stavaním s intuitívnymi nástrojmi, ktoré deťom umožňujú modely si počas stavania otáčať, približovať a zobraziť zo všetkých strán.

    Vaše mesto, vaše pravidlá! Stavebnice zo série LEGO City obsahujú parádne vozidlá, realistické konštrukcie a zábavné postavy, ktoré budú inšpiráciou pre nápadité hry založené na situáciách zo skutočného života. Skombinujte tento model záchranného vozidla s ostatnými modelmi zo série LEGO City (predávané samostatne) pre ešte viac herných možností.



    Počet dielikov: 79
    Vek: 4+
    Čítať viac
    Naše katalógové číslo
    2352457
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Kúpte spolu
    LEGO® City 60403 Sanitka a snowbordista, LEGO, 2024
    LEGO® City 60401 Stavebný parný valec, LEGO, 2024
    25,53 €

    Hodnotenia

    Ako sa páčila hra vám?

    Vydavateľstvo LEGO

    Čítať viac
    Kúpte spolu
    LEGO® City 60403 Sanitka a snowbordista, LEGO, 2024
    LEGO® City 60401 Stavebný parný valec, LEGO, 2024
    25,53 €

    „Neopúšťať planétu Zem je ako byť stroskotancom na pustom ostrove a nepokúšať sa odtiaľ uniknúť.“