Preskočiť na hlavný obsah
Zvodca - Vi Keeland, Ikar, 2024

15,15 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Zvodca

Ten chalan je ako sen. Ale nie je pre ňu primladý?

Keď som sa zoznámila s Donovanom, mladým, úžasným, úspešným a inteligentným mužom, netušila som, o koho ide… Spomenula som, že bol mladý? Rada to zopakujem. Ford Donovan bol... Čítať viac

4,1 50 hodnotení
Vydavateľstvo
Ikar, 2024
320 strán
4-5 hodín čítania

Keď som sa zoznámila s Donovanom, mladým, úžasným, úspešným a inteligentným mužom, netušila som, o koho ide… Spomenula som, že bol mladý? Rada to zopakujem. Ford Donovan bol totiž o dosť mladší... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina

15,15 €

Na sklade > 5 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

The Diary of a CEO (slovenský jazyk) - Steven Bartlett, DOT., 2024

Viac o knihe

Keď som sa zoznámila s Donovanom, mladým, úžasným, úspešným a inteligentným mužom, netušila som, o koho ide… Spomenula som, že bol mladý? Rada to zopakujem. Ford Donovan bol totiž o dosť mladší. No poďme pekne poporiadku. Moja najlepšia kamarátka usúdila, že od môjho rozvodu už uplynulo dosť času a mala by som sa konečne vrhnúť do víru randenia. Na obľúbenej online zoznamke mi bez môjho vedomia založila profil a ako cieľovku odklikla dvadsaťjeden- až dvadsaťsedemročných mužov.

Vtipne doplnila, že tí s prezývkou Kráľ orálu majú prednosť. Ten profil som nemienila využiť. Prisahám! Lenže potom sa mi ozval on a začali sme si písať. Bavilo ma to, no jeho vek predstavoval pre mňa neprekonateľnú prekážku. A nielen jeho vek! Celé týždne mi nedal pokoj, a tak som súhlasila so schôdzkou – pre mňa prvou po dvadsiatich rokoch, ktoré som strávila so svojou stredoškolskou láskou. Vedela som, že to nikam nepovedie, no bola som naňho zvedavá. A viete, čo sa hovorí… kto je zvedavý, bude skoro starý.

Pre zobrazenie tohto obsahu potrebujeme sušienky.
Povoliť cookies a zobraziť
Čítať viac
Naše katalógové číslo
2335993
Originálny názov
All Grown Up
Počet strán
320
Väzba
pevná väzba
Rozmer
125×200 mm
Hmotnosť
376 g
ISBN
9788055192703
Rok vydania
2024
Vydanie
1
Štýl
erotický, romantický
Jazyk
slovenčina
Preklad
Pôvod
Spojené štáty
Vydavateľstvo
Ikar
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,1 / 5

50 hodnotení

16
25
8
1
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

20.8.2024
Zvodca
Mám rada spisovateľku Vee Keeland. Táto kniha má upútala tým, že hlavná hrdinka nemá dvadsať rokov. Je to žena, ktorá si už niečo prežila a vie o čom je život. A aj keď má 35+ nebojí sa ísť za svojím snom. A pochopí, že vek je len číslo. Veď nejedná znás by si povedala,, veď by mi mohol byť synom. Čítať viac
8

Som mlada baba ktora miluje čitat ???? Je to ako by som sa ocitla v inom svete

Adelka Izáková
Overený zákazník
1.8.2024
Už mnoho krát sme počuli vo svojom živote vetu : Vek je len číslo. Dokonca sme ju niekoľko krát sami použili. Vek je súčasťou každej osoby na zemi. Každý rok sa v určenom dátume nášho narodenia zvyšuje. Nahovárame si ,že čím sme starší ,tým sme múdrejší no už dávno to neplatí. Čísla na torte ,ktoré svietia predsa neurčujú to kým sme ako premýšľame a ako sa cítime. Ani nezaručia ,že naše životy budú šťastné až dokonca našich dní . Sami sme si strojcom vlastného šťastia ak sa rozhodneme po určitej etape niečo zmeniť netreba sa báť pretože nikdy nevieme čo nám ešte osud pripravil. Nebojme sa zamilovať či plniť si sny a žiť na plno ak nás to urobí šťastnými. Vek by nemal byť prekážkou. Je to len číslo odrátavajúce , koľko krásnych dní máme ešte pred sebou. O tomto je aj príbeh Zvodca, ktorý búra bariéry a predsudky spoločnosti. Viem , že veľa z vás bolo pohoršených pri tom že muž bol výrazne mladší od partnerky. Mne sa to naopak veľmi páčilo.

Val žena v strednom veku je už viac ako rok a pól po rozvode sama. Priateľka jej založí na zoznámke účet , chce aby opäť začala žiť. Val sa tam v slabej chvíli prihlási ten profil nemienila využiť no potom sa ozve on. Začali si písať. Pre Val však predstavoval jeho vek nepredstaviteľnú prekážku a nie len to. Bol neodbytný no zároveň ju lákalo ho bližšie spoznať . A tak prikývne na ich prvú schôdzku. Ako dopadne schôdzka ? Prerastie to do vzťahu ? Zamilujú sa do seba ? A dokáže takýto vzťah vôbec fungovať ?
Val bola zrelá žena , ktorá po rozvode žila sama. Zdalo sa , že je so svojim životom spokojná , ale opak bol pravdou. Konečne si mohla plniť sny v ktorých je bránil bývalý manžel no ona ako by sa zasekla. Našťastie mala najlepšiu kamarátku Eve , ktorá vedela v správnom čase zasiahnuť. Študovala Taliančinu lebo sa chcela stať učiteľkou. Zo začiatku mi na svoj vek pripadala nerozhodná a jej predsudky my šli na nervy .Mala som neraz chuť ňou zatriasť no vtedy prišla na scénu Eve a usmernila ju za mňa. Prešla zmenou a nakoniec som si ju obľúbila hoci by mohla byť mamou.

Ford je mladý príťažlivý a inteligentný 25 ročný muž, ktorý musel predčasne dospieť. Pracuje v realitách. Vychoval mladšiu sestru. Stal sa náhradným rodičom. Bol cieľavedomý a zodpovedný. Získal si ma na plnej čiare. Podlamovali sa mi z neho kolená . Na svoj vek bol vyspelí. Ach prosím si vedro z ľadom .

Romantická linka Val mala predsudky voči vzťahu s o 12 rokov mladším mužom no Ford ich všetky zotrel. Mala som v určitých momentoch pocit , že sa správa ako zrelí 40- ník čo už má niečo od žité. Dokázal ju rozosmiať . Páčili sa mi ich dlhé rozhovory. Chémia medzi nimi bola úžasná. Val pri Fordovi omladla.

Ústredná téma celého príbehu bol vekový rozdiel , ktorý mi absolútne nevadil.
Jedine čo mi vadilo bolo slovo jaskynka nad tým som prevracala oči.

Zvodca bola prijemná romantická od dychovka so sexy hrdinom , ktorého by som si dala ako dezert ku kávičke. Bolo to svieže a letné. Určite odporúčam. VI je istota.
Čítať viac
14.6.2024
Napriek tomu, že knihy od Vi boli vždy stávka na istotu, pri posledných knihách som to už tak nevnímala a brala ich iba ako povinnú jazdu. Boli také nemastné-neslané. Musím však povedať, že tento príbeh sa autorke vydaril. Možno preto, že som v podobnom veku ako Val a tak som úplne chápala jej pocity. A Ford? Bol vtipný, rozhľadený, rozumný a ešte k tomu sexi. No čo viac treba k dobrej oddychovke, ako sympatické hlavné postavy, iskru, vtip a romantiku? Čítať viac
14.5.2024
Taký koláčik ku kávičke
Taký koláčik ku kávičke. Mladý ,,zajko,, a zrelá žena, zamilujú sa do seba…
Ako skončí ich románik?
A môže takýto vzťah vôbec fungovať?
Viac Vám už neprezradím, začítajte sa…
Mne sa páčila, celkom fajn som si pri nej oddýchla
Čítať viac
12

„Všetko, čo teraz potrebujem, je obrovský sveter, káva, teplé ponožky, hromada kníh a dobrá hudba.“

Diana Barnová
Overený zákazník
25.4.2024
Najnovšia Keelandovka
Čím ďalej tým viac je za mňa dej nudnejší a nudnejší. Niežeby som sa do čítania nejako nútila, no popravde kniha nedokázala udržať moju pozornosť.
Ak mám byť úprimná, dosť mi vadil vekový rozdiel medzi postavami. Aj keď bol Ford 25 ročný chalan, bol akože vyspelý vzhľadom nato, že musel rýchlo dospieť. Za mňa sa mal ich vzťah skončiť koncom leta. Niekedy je fajn ak kniha neskončí typickým happyendom. Táto kniha je však presným opakom , obaja sa neskutočne milujú, ona samozrejme otehotnie a nikomu neprekáža , že jemu sa práve skončila puberta a na onedlho pôjde do dôchodku.
V knihe sa vyskytli aj vtipné scénky, aj romantické aj erotické, no na 5 hviezdičiek je to u mňa veľmi málo.
Čítať viac
Petra Kanianska Mašlonková
Overený zákazník
19.4.2024
Skamanie
Táto kniha je obrovské sklamanie. Od autorky som prečítala väčšinu jej kníh, ale táto nevyšla. Doslova som sa nútila do čítania keď som si už knihu kúpila. Čítať viac
1

Vášnivá čitateľka a zároveň aj autorka dvoch kníh. Knihy a písanie milujem z celého ❤️.

Natália Hammerová
Overený zákazník
15.4.2024
Ďalšia super od Vi!
Knižka sa mi čítala veľmi rýchlo. Bolo to príjemne a veľmi pútavo napísane.
Všetko sa to začalo nevinným zoznámením na zoznamke, no a keď prišlo k prvému stretnutiu HH, nastal šok :D.
Väčšina deja sa odohráva na krásnom mieste pri mori - teplo, piesočné pláže, slnko... och, jednoducho nádhera.
Vždy mám trošku obavy, keď sa v knihe spomína vekový rozdiel, obzvlášť v prípade, keď žena je staršia ako muž. No Ford bol veľmi vyspelý, charizmatický mladý muž, ktorý mal jasne stanovené hodnoty a ciele v živote - okrem božského vzhľadu - aj toto bolo na ňom veľmi príťažlivé.
Val bola zo začiatku veľmi opatrná, nechcela sa púšťať do vzťahu s Fordom. Obdivujem, ako dlho tomuto ZVODCOVI vydržala odolávať, ja by som to pri takom zjave, akým bol Ford, vzdala asi hneď na začiatku :-D.
Bolo to aj vtipné, aj sladko romantické, aj vzrušujúce, miestami sa objavovali problémy, s ktorými sa museli vysporiadať.
Dôvod, pre ktorý sa Ford s Val pred šťastným záverom knihy odlúčili, by sa dal podľa môjho názoru lepšie vykomunikovať a nemuselo k tomu ani dôjsť, ale tak to v knihách proste býva... Našťastie to dobre dopadlo.
Záver bol naozaj nádherný až dojemný.
Odporúčam všetkými desiatimi :)
Čítať viac

Vydavateľstvo Ikar

Čítať viac

„Niektoré veci máme iba dovtedy, kým sú stratené. “

Sprievodca strácaním sa - Rebecca Solnit, 2019
Sprievodca strácaním sa
  • Rebecca Solnit