Vzplanutí: První kolo - P. S. Herytiera, Red, 2023

20,33 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Vzplanutí: První kolo - P. S. Herytiera, Red, 2023
Vzplanutí: První kolo - P. S. Herytiera, Red, 2023

Vzplanutí: První kolo

Victoria Joseline Clarková nikdy nepatřila k těm nejrozvážnějším dívkám, ačkoli jí nelze upřít dostatek inteligence. Po celých sedmnáct let svého života se považovala za... Čítať viac

Vydavateľstvo
Red, 2023
528 strán
7-8 hodín čítania

Victoria Joseline Clarková nikdy nepatřila k těm nejrozvážnějším dívkám, ačkoli jí nelze upřít dostatek inteligence. Po celých sedmnáct let svého života se považovala za průměrného člověka a vedla průměrný život... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Čeština
24,70 €

20,33 €

-18 %
U dodávateľa > 5 ks
Posielame do 3 – 5 dní

Naši škriatkovia odporúčajú

Temné sekundy - Karin Fossum, mamaš, 2024
Vzplanutí: První kolo - P. S. Herytiera, Red, 2023
20,33 €

Viac o knihe

Victoria Joseline Clarková nikdy nepatřila k těm nejrozvážnějším dívkám, ačkoli jí nelze upřít dostatek inteligence. Po celých sedmnáct let svého života se považovala za průměrného člověka a vedla průměrný život. Studium na renomované střední škole, nekonečné hádky s otravným bratrem, neustálé mejdany s přáteli, rodinné večeře v kruhu starostlivé matky a věrného psa: ničím nevyčnívala nad ostatní teenagery.
Její rodiče měli jediný cíl: vychovat ze svých dětí slušné lidi. Odmala Victorii vštěpovali železné zásady, které slepě dodržovala v přesvědčení, že se tím vyhne problémům, o kterých jí vyprávěla matka.
Bohužel nebyla připravena na skutečnost, že se její největší hrozbou stane vysoký chlapec s mrtvým pohledem a úsměvem, ze kterého mrazí. Stačilo jen pár špatně zvolených slov a začal souboj, se kterým nikdy nepočítala. Všechno se vymklo kontrole ve chvíli, kdy vyšlo najevo, že je ten namyšlený kluk legendou nelegálních boxerských duelů, které se již řadu let protiví její matce – pravé ruce místního starosty a loajální obdivovatelce příslušníků místní policie.
Čítať viac
Originálny názov
Start a fire: Runda pierwsza
Počet strán
528
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
160×235 mm
Hmotnosť
540 g
ISBN
9788027713387
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
2214519
Štýl
romantický
Jazyk
čeština
Pôvod
Poľsko
Vydavateľstvo
Red
Pre koho
young adult
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,1 / 5

7 hodnotení

3
3
0
1
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Alena
Neoverený nákup
13.2.2024
Zboznujem
Tato kniha je dokonala a je strasna skoda , ze nie je nikto schopny prelozit do cestiny alebo slovenciny dalsie casti, hlavne ked autorka vydala uz 6 casti a 7 sa pise.Bohuzial po polsky neviem a ak sa aj niekto konecne podujme , bude mu to tymto tempom trvat 10 rokov. Čítať viac
Alena
Neoverený nákup
13.2.2024
tu vam nikto , nikdy neodpovie.. Čítať viac
5
Overený zákazník
30.11.2023
Vzplanuti
Čo to doprdele ako má byť? Tak toto je prvá veta po docítani.. ak vyhľadávate šťastne konce.. tu sa ho nedočkáte… už pri cca posledných 50 stran do konca som mala predtuchu ako táto kniha skončí.. a naplnila sa.. wtf?! Ako vážne? Len malinko chýbalo aby neletela von oknom.. doprdele čo to ako má byť?

Ak čítate anotaciu, tak tu ani nemusíte.. čo vás láka anotacia v tejto knihe nenajdete, nie ten jeden raz pri konci nerátam..

Stalking?
Posadnutosť ?
Šikana?
Rozhodne!

Shey.. tak tento chlap je naj negatívna knizna osobnosť.. tajomná.. dostať sa mu pod kožu? nemožné..
má nábeh na zlého padoucha s totálne čiernou minulosťou … ktorého asi milujem?

K sakru asi mi hrabe.. od tejto knihy nečakajte nič,
čo dostanete je totálny masaker v hlave.. stalking.. šikana.. ale nejakým zvráteným spôsobom som si to užívala..Boze som divná?

Omg! Táto kniha je jedno nenavidim ho/neznášam ju.. a pri tom nejakým spôsobom stále si pomáhajú?

Vic holka ktorú neviem čo si mám mysliet…samé párty sem párty tam, 17 ročne decká ktoré utekajú v strede týždňa na party a chlast tečie prúdom…

Tu ani neviem či sa mi kniha páči alebo nie.. moja hlava mi to neberie..trosku som sklamaná z anotacie ale k sakru každú jednu stránku som hltala tak to asi niečo znamená? !
Čítať viac
9
Spálené mosty - Tami Fischer, 2022
Práve čítam
Spálené mosty

Milujem knižky, znamenajú pre mňa taký súkromný únik od reality.

Lenka L. @isabellailovebooks
Overený zákazník
20.10.2023
Prekvapila
Bezprostredne po dočítaní, bola moja prvá otázka.
,,Kedy bude ďalší diel?" Potom som mrkla na goodreads a moja ďalšia reakcia znela : ,Shit, budem sa musieť naučiť po poľsky."

- stalker
- nepriatelia - milenci
- good girl / Bad boy
- slow burn

Victoria je dievča z bohatej rodiny, z krásnej štvrte, so skvelými priateľmi. Ale viete ako to býva s deťmi
z vyššej spoločnosti? Nie je všetko tak ako vyzerá. Má 17 rokov, takže sa aj tak správa. Často som krútila hlavou nad jej správaním a výbuchmi, no aj tak ma čítanie bavilo. Celá kniha je ťah na mačku a myš. Nathaniel je dokonca knihy obrovská záhada. Tu mi neskutočne chýbal jeho pohľad, ale zas jeho nedostatok vzbudil moju zvedavosť a túžbu po ďalšom diele. Ak sa vám páči štýl knihy so stredoškolského prostredia, s tyranom a zmesou bohatých detí s tými z horšej časti mesta....Smelo to tejto knihy.
Čítať viac

„Život pozostáva z malých rozhodnutí, ktoré robíme, z jednotlivých momentov, ktoré majú moc všetko zmeniť.“

Kniha stratených mien - Kristin Harmel, 2021
Kniha stratených mien
Kristin Harmel