Kontrakt 3 - Melanie Moreland, Baronet, 2024

16,49 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Kontrakt 3

Richard a Katy žijí spokojený život až do dne, kdy jeho minulost vybuchne jako granát, jenž mu může rozmetat budoucnost na miliony střepů. Co se stane, když muž, kterým jste... Čítať viac

3. diel série
Kontrakt
Vek
18+
Vydavateľstvo
Baronet, 2024
360 strán
5 hodín čítania

Richard a Katy žijí spokojený život až do dne, kdy jeho minulost vybuchne jako granát, jenž mu může rozmetat budoucnost na miliony střepů. Co se stane, když muž, kterým jste byli, vrhne stín na muže, kterým jste dnes? Celá rodina se... Čítať viac

  • Pevná väzba s prebalom
  • Čeština

16,49 €

Na sklade > 5 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Prekonajte úzkosť - Kirren Schnack, N Press, 2024

Viac o knihe

Minulosti sice utéct nelze, ale budoucnost změnit můžete!

Richard a Katy žijí spokojený život až do dne, kdy jeho minulost vybuchne jako granát, jenž mu může rozmetat budoucnost na miliony střepů. Co se stane, když muž, kterým jste byli, vrhne stín na muže, kterým jste dnes? Celá rodina se musí vyrovnat s šokem, jenž do jejich pevného láskyplného kruhu přivede vetřelce. Luc se zamiluje do Ashley, která je někým jiným, než se zdá. Mohou se oba světy v míru spojit, nebo Richard přijde o všechno?
Čítať viac
Originálny názov
The Addendum
Počet strán
360
Väzba
pevná väzba s prebalom
Rozmer
120×195 mm
Hmotnosť
408 g
ISBN
9788026922537
Rok vydania
2024
Vekové odporúčanie
18+
Naše katalógové číslo
2317233
Štýl
erotický, romantický
Jazyk
čeština
Preklad
Pôvod
Kanada
3. diel série
Kontrakt
Vydavateľstvo
Baronet
Pre koho
pre dospelých, pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,8 / 5

11 hodnotení

10
0
1
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

pred štyrmi dňami
Do tejto knihy som sa púšťala s veľkými obavami. Nevedela som si predstaviť žeby mohla prísť zápletka ktorá by túto sériu obohatila. Som rada ze som jej dala šancu. V istých pasážach som plakala v iných som sa smiala spolu s postavami. Bolo to nádherné a veľmi emotívne. Čítať viac
15.3.2024
Po knihách od Melanie siaham vždy, keď chcem nejakú oddychovku. Ale autorka ma vie napriek tomu prekvapiť. Ich celú rodinu nejde nemilovať.

V tomto príbehu sa opäť stretávame s Richardom a Katy o niekoľko rokov neskôr. Obja majú spokojný a láskou naplnený život, plný radosti. Užívajú si nielen svoje šťastie, ale aj šťastie svojich detí. Autorka napriek tomu pre Katy a Richarda pripravila veľké životné prekvapenie.

Už po pár stránkach mi bolo jasné, čo život pripravil Richardovi do cesty. Ale bola som veľmi zvedavá, ako sa s tým popasuje jeho celá rodina, ale aj Ashley. Som rada, že k riešeniu tohto problému všetky postavy pristupovali opatrne, keďže na každého z nich to malo nejaký dopad. Síce sem tam sa tu našla nejaká dráma, kvôli rôznym emóciám, čo úplne chápem.

Zároveň sa mi páčil všetky tie postupné kroky medzi postavami. Všetci si boli oporou, hlavne pri pároch bola vidno ich láska. Napriek všetkým zisteniam bol Luc oporou pre Ashley, a zároveň bola Katy oporou pre Richarda. V tomto príbehu je dôležitá sila rodina a prekonanie všetkých prekážok.

A sila v tejto rodine je neskutočná, opäť ma to chytilo za srdce, aj keď minulosť celú rodinu prekvapila, ale zároveň to bola tá najlepšia minulosť, ktorá ich mohla zasiahnuť. Nečakala som, že autorka niečo takéto prichystá pre Richarda, ale musím povedať, že mne sa celé toto spracovanie veľmi páčilo.
Čítať viac
26.2.2024
Och, vrátiť sa opäť k Richardovi a chlapcom z BAM je vždy emocionálna bomba alebo záchvaty smiechu a to všetko v knihe nájdete! Melanii krásne popisala vsetky pocity a čo je v živote dôležité! A pri týchto pasážach nikdy neostane oko suché! Je to krásna kniha, tá ich “rozšírená rodina” tá laska , rodina, priam neuveriteľné - nádherné!!!! Čítať viac
18.2.2024
BAM&ABC
Už sa opakujem, ale pre mňa opätovne čítať o ľuďoch z veľkej rodiny BAM je niečo, čo ja môžem čítať zas a znova.
Richard a Katy si žijú spokojným vyše tridsaťročným manželským životom. Aj také tornádo ako bol Richard sa usadil, žije pokojne a šťastne po boku Katy. teší sa na zaslúžený odpočinok a a čas trávený so svojou milovanou ženou. Lenže! Richard mienil, osud zmenil. Všetci, ktorí sme čítali predchádzajúce časti vieme veľmi dobre o Richardovej minulosti. A teraz, keď je všetko tak ako má byť sa vynorí BUBÁK z minulosti, ktorý otrasie nielen samotným Richardom, jeho ženou, ich manželstvom, ale v základoch sa bude otriasať aj vzťah, ktorý si Richard vybudoval so svojimi deťmi.
A zase krásny príklad toho ako to má v skutočnej rodine fungovať. Melanie krásne opísala, čo je v živote človeka skutočne dôležité, na čom mu má záležať.
Priznávam, že koniec bol na mňa trošinku prirýchly!
NO A ČO !
Každý kto miluje túto sériu to bude cítiť rovnako. Pre mňa to bolo ako vrátiť sa domov. Vrátiť sa, a prežiť čas s milovanými postavami. Páni ako ja milujem túto sériu!
Čítať viac
5.2.2024
Melanie Moreland:Kontrakt 3.
Prve dva diely ma velmi zaujali.Citat o Katharine a Richardovi ako sa spoznali,zamilovali,zobrali,vychovavali deti,prezivali radosti aj starosti,bolo pútave..Tento diel bol o ich 30 rocnom manzelstve a ich dospelych detoch,ktore maju vlastnych partnerov a deti.
Bolo krasne citat,ze sa Richardova tuzba po manzelke nikdy nezmiernila,ani vekom,ani rokmi.Stlmila sa a vyvynula v cosi hlboke,ale v jadre bola stale plna vznetov a vasne.
Po krasne prezitych rokoch prichadza zvrat.Minulost sa vracia a tu mal Richard velmi komplikovanu,tvrdú a bezcitnú.V rodine nastanú komplikacie.Prezije ich spolocna laska?Nerozpadne sa mu rodina koli nemu samemu,aký kedysi bol?Precitajte si,dakujem.
Čítať viac

Vydavateľstvo Baronet

Čítať viac

„Hviezdna obloha je váš najvernejší priateľ, ak sa s ňou raz zoznámite; je stále prítomná, ponúka nám mier, pripomína nám, že náš nepokoj, naše pochyby, naše trápenia sú triviálne a dočasné. Vesmír je a bude neotrasiteľný...“

Ticho v období hluku - Erling Kagge, 2017
Ticho v období hluku
Erling Kagge