Gentlemanská stávka II - Martina Hlubocká, BESTSELLER, 2023

12,87 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Gentlemanská stávka II

Po tom, čo ju Adam oklamal, ho Emily opustila. Už s ním nechce mať nič spoločné a jediné, čo ju zaujíma, je dar, ktorý jej zanechal Nicholas. Zžíva sa so svojou novou úlohou a... Čítať viac

2. diel série
Gentlemanská stávka
Vydavateľstvo
BESTSELLER, 2023
368 strán
5 hodín čítania

Po tom, čo ju Adam oklamal, ho Emily opustila. Už s ním nechce mať nič spoločné a jediné, čo ju zaujíma, je dar, ktorý jej zanechal Nicholas. Zžíva sa so svojou novou úlohou a odráža všetky Adamove pokusy o zmier. Odoláva jeho zvodom a ten začína byť... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina

12,87 €

Na sklade > 5 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Mami, oci, som online - Petra Arslan Šinková, Fortuna Libri, 2023

Viac o knihe

Po tom, čo ju Adam oklamal, ho Emily opustila. Už s ním nechce mať nič spoločné a jediné, čo ju zaujíma, je dar, ktorý jej zanechal Nicholas. Zžíva sa so svojou novou úlohou a odráža všetky Adamove pokusy o zmier. Odoláva jeho zvodom a ten začína byť zo svojich neúspechov čoraz viac frustrovaný. Myslel si, že získať Emily späť bude hračka, ale namiesto toho sa ich role vymenili. Prichádza čas rozhodnutí, a kým Adama čoraz viac lákajú temné chodníčky, Emily navštívi žena, ktorá nemieni nenechať Nicholasovu smrť len tak. Neznáma tuší vinníka a s pravdou prichádzajú nielen nečakané komplikácie, ale i vidina smrti.
Dokážu tak Adam a Emily zabudnúť na minulosť a odpustiť si, alebo ich vzájomná nedôvera naveky rozdelí?

Voľné pokračovanie vášho obľúbeného románu Gentlemanská stávka (2022).Gentlemanská stávka IIje možné čítať aj bez prečítania predchádzajúcej časti.
Čítať viac
Počet strán
368
Väzba
pevná väzba
Rozmer
135×210 mm
Hmotnosť
442 g
ISBN
9788082520715
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
2116687
Štýl
erotický, romantický
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
2. diel série
Gentlemanská stávka
Vydavateľstvo
BESTSELLER
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,9 / 5

7 hodnotení

6
1
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Martina
Neoverený nákup
16.1.2024
Best of the best
Tak som sa na túto knihu tešila a nesklamala ma. Hlavnú hrdinku som si velmi obľúbila a celá kniha bola úžasná a vtipná. Nechcela som aby skončila, ale všetko dobré sa raz musí skončiť.
Ste úžasná autorka a vaše knihy patria medzi moje obľúbené takže prosím píšte ešte veeeeľa kníh
Čítať viac
Aďa
Neoverený nákup
8.1.2024
Skvelá séria
Po napínavom prvom diely som dočítala očakávaný druhý a musím povedať, že bol rovnako dobrý, čo sa nie vždy dá o pokračovaniach povedať. Kniha ma bavila od začiatku po koniec, a že to teda bol koniec... WAW (páčilo sa mi smerovanie a uzavretie vzťahu Emily a Adama a už sa neviem dočkať tretieho dielu a nečakanej postavy, o ktorej som dúfala, že dostane svoj priestor ale autorka jej osud pekne zamotala).
Skrátka, kto má rád historické romance v štýle Kat Martinovej, Megan McKinneyovej, Lisy Kleypas, Jane Feather, určite siahnite i po tejto sérii. Nebudete ľutovať!
Ani jedna stránka nebola nudná.
Čítať viac
Anonym
Neoverený nákup
11.12.2023
https://www.martinus.sk/2802300-gentlemanska-stavka-2/e-kniha Čítať viac

Vydavateľstvo BESTSELLER

Čítať viac

„Všetko sa vždy začína a končí pravdou.“