Láskou zlomená - Veronika Fecková, Naše vojsko, 2023

12,74 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Láskou zlomená - Veronika Fecková, Naše vojsko, 2023
Láskou zlomená - Veronika Fecková, Naše vojsko, 2023

Láskou zlomená

Láska je mnohokrát vystavená poriadne tvrdým skúškam. Vzťah Olivie a Willa je toho príkladom. Ich stretnutie po rokoch nedopadlo práve najlepšie. Olivia sa cíti podvedená a... Čítať viac

4,6 34 hodnotení
Vydavateľstvo
Naše vojsko, 2023
320 strán
4-5 hodín čítania

Láska je mnohokrát vystavená poriadne tvrdým skúškam. Vzťah Olivie a Willa je toho príkladom. Ich stretnutie po rokoch nedopadlo práve najlepšie. Olivia sa cíti podvedená a oklamaná... Čítať viac

  • Pevná väzba s prebalom
  • Slovenčina

12,74 €

Cena v kníhkupectve: 13,95 €
Na sklade 1 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Mami, oci, som online - Petra Arslan Šinková, Fortuna Libri, 2023
Láskou zlomená - Veronika Fecková, Naše vojsko, 2023
12,74 €

Viac o knihe

Láska je mnohokrát vystavená poriadne tvrdým skúškam. Vzťah Olivie a Willa je toho príkladom. Ich stretnutie po rokoch nedopadlo práve najlepšie. Olivia sa cíti podvedená a oklamaná. Verila, že si ju láska konečne našla, no ostali jej iba oči pre plač. Nič však nie je tak, ako sa na prvý pohľad zdá. Will sa Olivie nemieni vzdať bez boja a aj po rokoch odlúčenia vie, ako obmäkčiť jej srdce. Aj napriek bolestnej minulosti a nejasnej budúcnosti sa za pravú lásku oplatí bojovať. Veď práve láska je ten najsilnejší cit, ktorý všetko prekoná. Alebo nie?
Čítať viac
Počet strán
320
Väzba
pevná väzba s prebalom
Rozmer
115×185 mm
Hmotnosť
374 g
ISBN
9788020619860
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
2164323
Vydanie
1
Štýl
romantický
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
Naše vojsko
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,6 / 5

34 hodnotení

27
3
2
2
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

5
17.1.2024
Pokračovanie Láskou zlomená sa mi viac páčila. Očakávala som a dúfala v Happy End. Aj v tejto časti sa vraciame za múry detského domova a sú odhalené ďalšie tajomstvá. Olívia dostane v živote niekoľko príležitosti, aby sa jej život zlepšil. V príbehu nie je núdza o romantické, ale aj erotické scény.

Kniha je napísaná v pozitívnom duchu, idylicky. Pred koncom knihy prišla slabá zápletka za mňa. ALE. Autorka ma prekvapila a pripravila hneď druhú, dramatickú zápletku, ktorá stála za to. Chválim toto vyostrenie. Aj deti z detského domova majú byť nárok byť šťastné, po tom čo sa s nimi život nemaznal.
Čítať viac
7
Chytiť Vianoce - Terri Blackstock, 2022
Práve čítam
Chytiť Vianoce

Citam 90% slovenskych autorov. Nie som bloger, ziaden profi-insta-book-lover, ani odborny recenzent. Mam nazor a pocity, ktore zverejnujem. Som citatel smrtelnik, takmer neznama osoba v kniznom svete.

Nikol Jaššová
Neoverený nákup
2
30.1.2024
Citat pokracovanie po roku, je hlupost. Chvilu mi trvalo kym sa mi rozsvietilo o co islo. Kniha ma nebavila, cokolvek ine uputalo moju pozornost a musela som hladat kde som prestala. Teoreticky mohla skoncit na strane 50. Pribeh o zamlcanom, nepovedanom a polopravdach, ktore ta vzdy dobehnu. Boli momenty ked som prevratila oci a pomyselne buchla dlanou o celo. To, ze je svet maly sa potvrdilo aj v tejto knihe, Dany ma prekvapil. A ceresna na torte bol sex, vsade pritomny, vsetko-riesiaci. Pokracovanie bolo pre mna opakom uzasu z prvej casti. Nedajte sa odradit, vyvratte moj nazor a podte si to precitat.
Čítať viac
Maruška
Neoverený nákup
dnes
Pokračování knihy Nic mě nezlomí.
Navazuje přesně tam, kde předchozí kniha skončila. Opět zde máme oba pohledy hlavních hrdinů. Ale tentokrát dostaneme i odpovědi.

První kniha skončila hodně otevřeně s několika otazníky. V této knize je nám vše zodpovězeno. Ale nemyslete si, odpovědi nejsou hned v první kapitole, některé se ukrývají až v těch posledních. Autorka nás umí skvěle namotávat, udržet naši pozornost a tak zhltnout knihu jako malinu.

Olivie i Will, oba dva si sebou nesou těžká břemena z minulosti. Co je u nich kámen úrazu, oba se tak milují, až mají strach povědět o svých tajemstvích a kostlivcích tomu druhému, aby náhodou ten druhý opět nezmizel z jeho života.

Na své si přijdou i milovníci erotiky. Autorka s ní nešetří, ale je napsaná vkusně a vlastně to tam do sebe celé zapadá jak puzzle.
No a ten zvrat na konci?! Popravdě, ten jsem nečekala, takže jsem zůstala sedět pouze se spadenou bradou. Ovšem vyřešení bych já osobně trošku víc natáhla, zdramatizovala. Zase na druhou stranu, kdyby to autorka více natáhla, už by to mohlo být zase moc překombinované, takže chápu, proč se to takto vyřešilo.

Co musím vyzdvihnout, že autorka zvládla skvěle, tak ukázat i životy vedlejších postav, hlavně Annu. Ale i ostatní dokázala tak krásně vykreslit, že i jejich životy bychom jednou rady četly.

Tuto duologii určitě doporučuji! V knihách se vám vystřídá tolik emocí, od radosti až po pláč. A poukazuje, že i když člověk zažije šílené věci, vždy má možnost lepšího zítřku.

@veronika.feckova.autorka mockrát děkuji za možnost si knihu přečíst v rámci spolupráce! Už se těším na klamárku a další příběhy z tvého pera.
Čítať viac
22.3.2024
Autor - Veronika Fecková
Názov - Láskou zlomená
Strán - 320
Vydavateľstvo - Naše vojsko 2023

Anotácia :
Láska je mnohokrát vystavená poriadne tvrdým skúškam. Vzťah Olivie a Willa je toho príkladom. Ich stretnutie po rokoch nedopadlo práve najlepšie. Olivia sa cíti podvedená a oklamaná. Verila, že si ju láska konečne našla, no ostali jej iba oči pre plač. Nič však nie je tak, ako sa na prvý pohľad zdá. Will sa Olivie nemieni vzdať bez boja aaj po rokoch odlúčenia vie, ako obmäkčiť jej srdce. Aj napriek bolestnej minulosti a nejasnej budúcnosti sa za pravú lásku oplatí bojovať. Veď práve láska je ten najsilnejší cit, ktorý všetko prekoná. Alebo nie?

-----
Ahojte

I'm back, správne som späť a viete s akou recenziou? No predsa pokračovaním príbehu Olivie a Willa...

Autorka má teda riadny zmysel pre humor, keď prvú časť Nič ma nezlomí ukončila, tým, že.... Wauu, čože? Hmmm? ...

Som nesmierne vďačná, že ku knižočkám od autorky som sa mohla dostať vďaka štafetke, v ktorej boli obe časti, priznám sa, že by ma asi picklo keby som musela čakať na pokračovanie príbehu.

Pri čítaní tejto 2.časti som mala pocit, že autorka do nej vložila ešte viac napätia, emócií, tajomstiev. ... Takže ak ste ju ešte náhodou nečítali, máte sa na čo tešiť.

A viete čo je ešte na knižočkách okrem samotného príbehu super? No predsa obálky, sú nádherné.

A určite si nenechám ujsť ani autorkinu najnovšiu knižočku Klamárka (Bestseler 2023)

5*/5

Štafetka č. 23/2024

Za štafetku veľmi pekne ďakujem @madamme.de.ludrigova, autorke @veronika.feckova.autorka a @nasevojsko

#stafeta #autorskastafeta #slovenskyautor #milujemeslovenskychautorov #odporucam #veronikafeckova #pokracovaniepribehunicmanezlomi #laskouzlomena
Čítať viac
26.2.2024
In_capture_of_books
Príbeh lásky pokračuje.

„Nakoniec mi zlomil srdce, opäť.”

Liv je nahnevaná na Willa pre predchádzajúce udalosti, ktoré jej otriasli životom. Ale, ako je spomenuté v anotácii, nie vždy je všetko tak, ako sa na prvý pohľad zdá.

Tak teda! Bolo mi dopriate :)
Nové zvraty, prekvapenia, kopec romantiky a erotiky
Napätie, bolesť, láska k rodine, priateľstvo.
Mix všetkého, čo mám v knihách rada.
Krátke kapitoly, plynúci dej, striedanie pohľadov, súčasnosť striedaná minulosťou

Kniha mi ukázala, že rodina neznamená vždy len pokrvné puto. Rodinu robia ľudia. Ľudia, ktorí vás prijímajú vo svojom živote bez ohľadu na to odkiaľ pochádzate, a akú ste mali minulosť. Ľudia, ktorí by za vás položili aj vlastný život…

Ukázala mi lásku, ktorá sa zrodila v detstve a pretrvala až do dospelosti. Krásnu lásku, ktorá bola ťažko skúšaná, ale všetko nakoniec zvládla.
Ukázala mi bojovnosť muža, ktorý sa nezastavil pred ničím a silu ženy, ktorá bola hrdinkou svojho života.

Za knihu ďakujem @veronika.feckova.autorka
Teším sa na ďalšie príbehy
Čítať viac
Lucia
Neoverený nákup
19.2.2024
Láskou zlomená
Veľmi pútavý, až dych berúci príbeh, ktorý chcete prečítať hneď a to rovno na prvý nádych.
Odporúčam všetkými 20-timi
Čítať viac
Miroslava Varechová
Overený zákazník
11.2.2024
Laskou zlomena
Laskou zlomena je pokracovanie khihy Nic ma nezlomí. Obe knihy vlastne 3
Klamárka som precítala pocas par tyzdnov.
Knihy majú dej najdete v nich napatie lásku oddanost a aj pikantnosti. Vrelo odporúcam.
Čítať viac
16
Láska spod klobúka - Jen Turano, 2016
Práve čítam
Láska spod klobúka

Rada čítam akýkoľvek žáner. Moje recenzie nájdete na @recenzienika Alebo FB Nika Vachová.

Nikola Krajčovič Krajčovič
Overený zákazník
8.2.2024
#laskouzlomena @veronika.feckova.autorka @nasevojsko @nase.rodina

Láskou zlomená je pokračovanie príbehu Nič ma nezlomí. Kde v prvej časti som sa až tak nebavila, nahliadali sme do minulosti, tak v Láske zlomena sa autorka zamerala na vzťah, ktorí si začali pestovať Will a Liv. Aaaa tajomstvá sa odhaľujú.

Táto časť sa mi páčila o poznanie viac a vidieť, že autorka sa posunula. Postavy toľko nefňukali aj keď som zachytila protiklady ako keď ja nevládzem a som silná. Niečo v tom duchu. Viete, že u mňa je pozitívum krátke kapitoly... Aj vďaka nim sa príbeh číta rýchlo a s ľahkosťou. Oba príbehy majú niečo vyše 300 strán, ale vôbec sa ich nemusíte zľahnúť, pretože to máte raz dva prečítané.

Páči sa mi kde autorka umiestnila príbeh a môžem a aj musím povedať, že som si všetky časti vedela živo predstaviť. Tam by som pokračovala aj nabudúce...príbeh niekde v teple, bazén atď. Rada by som si prečítala niečo vtipnejšie čo mi tu chýbalo. Pasáže kde sa doťahovali ma bavili a rada by som ich mala viac.

Škoda, že sa uzavreli vzťahy Sum, Anne... Chcela by som si prečítať ich samostatné príbehy.



#recenzianika #vztahy #detskydomov #tajomstvaminulosti #autorskastafeta #veronikafeckova #bookstagramsk #book #booklover
Čítať viac
31.1.2024
Keď som sa dozvedela, že vychádza pokračovanie príbehu Nič ma nezlomí, potešila som sa. Avšak moje nadšenie z prvej časti vystriedalo sklamanie z tej druhej.
Dej bol málo dynamický, nič sa tam také nedialo čo by čitateľa vtiahlo a pretáčal stranu za stranou s napätím. Akýkoľvek náznak konfliktu či zápletky (a to sa týka aj záverečnej "drámy") autorka vyriešila prirýchlo a jednoducho- hlavne sexom.....a toho tam veru bolo až príliš.
Napriek môjmu sklamaniu z tejto knihy autorke ešte dám šancu, keďže Nič ma nezlomí a Klamárka boli fakt dobré.
Čítať viac
7
Chytiť Vianoce - Terri Blackstock, 2022
Práve čítam
Chytiť Vianoce

Citam 90% slovenskych autorov. Nie som bloger, ziaden profi-insta-book-lover, ani odborny recenzent. Mam nazor a pocity, ktore zverejnujem. Som citatel smrtelnik, takmer neznama osoba v kniznom svete.

Nikol Jaššová
Overený zákazník
30.1.2024
Laskou zlomena
Citat pokracovanie po roku, je hlupost. Chvilu mi trvalo kym sa mi rozsvietilo o co islo. Kniha ma nebavila, cokolvek ine uputalo moju pozornost a musela som hladat kde som prestala. Teoreticky mohla skoncit na strane 50. Pribeh o zamlcanom, nepovedanom a polopravdach, ktore ta vzdy dobehnu. Boli momenty ked som prevratila oci a pomyselne buchla dlanou o celo. To, ze je svet maly sa potvrdilo aj v tejto knihe, Dany ma prekvapil. A ceresna na torte bol sex, vsade pritomny, vsetko-riesiaci. Pokracovanie bolo pre mna opakom uzasu z prvej casti. Nedajte sa odradit, vyvratte moj nazor a podte si to precitat. Čítať viac
17.1.2024
Pokračovanie Láskou zlomená sa mi viac páčila. Očakávala som a dúfala v Happy End. Aj v tejto časti sa vraciame za múry detského domova a sú odhalené ďalšie tajomstvá. Olívia dostane v živote niekoľko príležitosti, aby sa jej život zlepšil. V príbehu nie je núdza o romantické, ale aj erotické scény.

Kniha je napísaná v pozitívnom duchu, idylicky. Pred koncom knihy prišla slabá zápletka za mňa. ALE. Autorka ma prekvapila a pripravila hneď druhú, dramatickú zápletku, ktorá stála za to. Chválim toto vyostrenie. Aj deti z detského domova majú byť nárok byť šťastné, po tom čo sa s nimi život nemaznal.
Čítať viac
28.12.2023
'Každé dieťa si zaslúži mať šťastné detstvo "

Všetko to začína tam, v detstve .Bohužiaľ za nie šťastných okolností , ale aj napriek tomu sa tam zrodilo niečo výnimočné a krásne .

Ubehne 10 rokov a stretnú sa opäť.
Olívia ( Livet) poznačená ťažkými spomienkami sa snaží žiť svoj nový život.
William úspešný, vysoký potetovaný ideál mnohých žien , ktorý stále nezabudol.

Prvé knihy od autorky a som naozaj milo prekvapená. Páčili sa mi obe časti, aj keď musím uznať,že prvá viac lebo moje čitateľské srdce bolo na konci uspokojené.
Síce záver prvej časti sa mi zdal dosť prekombinovaný, ale po rozčítaní druhej časti som pochopila prečo.
Páčilo sa mi prelínanie prítomnosťi s budúcnosťou, pohľady zo strán oboch postáv. Toto milujem.
Autorka sa venuje téme sexuálneho zneužívania. Táto téma by nemala byť tabu, ale pre boha naozaj je niekto tohto schopný? Naozaj sa toto deje?

Williama by chcela každá , veď ten chlap bol proste dokonalý ( no dobre, až na jeho stalkerske sklony : D).
To ako si išiel za svojím a bojoval cením.
Olívia- to čím si prešla mi dalo dobrú "facku" . To svinstvo čo sa odohrávalo v detskom domove , bolo ako zlý sen. Obdivujem ,že sa dokázala po tom všetkom znovu postaviť na nohy. Veľká vďaka patrí určite Anne a Frankovi, priateľkám, ktoré boli mimochodom perfektné a celkom som jej ich závidela :D
Veľká vďaka patrí autorke, že nám trošku dala nahliadnuť aj do osudov vedľajších postáv. Anna a Drew ma milo prekvapili a za Frankom aj slzička vyšla. Neskutočné aké šťastie mala , že do jej života vstúpili.
A ten koniec, konečne som sa dozvedela to, čo má celé dve časti zaujímalo.
Čítať viac

„Hľadať záblesk nádeje v temnote nie je prejavom slabosti.“

Cilkina cesta - Heather Morris, 2020
Cilkina cesta
Heather Morris