Rebrík, september 2023, Don Bosco, 2023

2,50 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Rebrík, september 2023, Don Bosco, 2023
Rebrík, september 2023, Don Bosco, 2023

Rebrík, september 2023

1. číslo, 34. ročník

    Viete, že kedysi brehy riek nespájali mosty? Keď sa ľudia chceli dostať na druhý breh, museli rieku prebrodiť, preplávať, alebo použili plavidlo. Až neskôr začali stavať prvé... Čítať viac

    1. diel série
    Časopis Rebrík 2023/2024
    Vek
    6+
    Výrobca
    Don Bosco, 2023

    Viete, že kedysi brehy riek nespájali mosty? Keď sa ľudia chceli dostať na druhý breh, museli rieku prebrodiť, preplávať, alebo použili plavidlo. Až neskôr začali stavať prvé lávky aj mosty. O rozličných druhoch mostov, ale aj o tých... Čítať viac

    2,50 €

    U dodávateľa
    Posielame do 9 – 12 dní

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Sia: Reasonable woman

    Viac o produkte

    Stavajme mosty so septembrovým Rebríkom

    Viete, že kedysi brehy riek nespájali mosty? Keď sa ľudia chceli dostať na druhý breh, museli rieku prebrodiť, preplávať, alebo použili plavidlo. Až neskôr začali stavať prvé lávky aj mosty. O rozličných druhoch mostov, ale aj o tých najdôležitejších, ktoré budujeme my sami medzi sebou, hovorí téma septembrového Rebríka Stavajme mosty. Čitatelia sa dozvedia viac aj o svätom Jánovi Nepomuckom, ktorého sochy nájdeme na mnohých mostoch, pri riekach a potokoch.

    Na začiatku školského roka prosíme o silu v učení a požehnanie každého školského dňa, ktorý nás čaká a ktorý chceme naplno prežiť so svojimi rodičmi a kamarátmi. V prílohe Rebríka prinášame jednoduchú knižku O siedmich bolestiach Panny Márie. Ponúka rozjímania nad každou zo siedmich bolestí Panny Márie spojené s osobnou modlitbou dieťaťa. Knižka môže byť prípravou na hlboké prežitie sviatku Sedembolestnej Panny Márie, patrónky Slovenska. Môže však byť spoločníkom dieťaťa po celý školský rok.

    Do albánskej rodinky prišiel kvietok malinký: meno Agnes dostala, modlila sa odmala. Tak sa začína krátky veršovaný životopis o Svätej Matke Tereze, z ktorého si deti môžu poskladať a vyfarbiť vlastné LePoReLo, ktoré poteší tých najmladších čitateľov.

    Ako zázračne rozkvitla obyčajná palica? O tom rozpráva zdramatizovaný príbeh Palma svätého Krištofa. Ponúka deťom možnosť lepšie spoznať tohto svätca, ale aj využiť text na prípravu krátkej scénky na školskú alebo farskú besiedku.

    Na poslednej strane Rebríka komiks Poklad saleziánov ponúka napínavé hľadanie ukrytého pokladu. Kamaráti Janko, Peťo a Katka sa počas pátrania dozvedia aj mnoho zaujímavého zo storočného pôsobenia saleziánov na Slovensku. Ale nepredbiehajme, lebo v septembrovom čísle sa príbeh ešte len začína…
    Čítať viac
    Počet strán
    32
    Väzba
    brožovaná väzba
    Rozmer
    205×297 mm
    Jazyk
    slovenčina
    Rok vydania
    2023
    Edícia
    Časopis Rebrík
    Vekové odporúčanie
    6+
    Naše katalógové číslo
    2162539
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčil produkt vám?

    Vydavateľstvo Don Bosco

    Čítať viac

    „Keby sa človek mohol pobaliť do neba, urobil by to presne tak. Všetkého by sa dotkol a nezobral by si nič... “

    Nestrácajte vieru - Mitch Albom, 2010
    Nestrácajte vieru
    Mitch Albom