Vražedná temnota
E-kniha

Sedmý díl ze série Lisy Reganové s názvem Vražedná temnota přináší Josii Quinnové další zapeklitý případ. V tábořišti v lese se najdou dvě mrtvá těla manželů. Josie musí porazit... Čítať viac

7. diel série
Detektivka Josie Quinnová
Vydavateľstvo
Grada, 2023
384 strán
5-6 hodín čítania

Sedmý díl ze série Lisy Reganové s názvem Vražedná temnota přináší Josii Quinnové další zapeklitý případ. V tábořišti v lese se najdou dvě mrtvá těla manželů. Josie musí porazit nejen svoje démony. Zvládne najít cestu z... Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

15,90 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Viac o e-knihe

Sedmý díl ze série Lisy Reganové s názvem Vražedná temnota přináší Josii Quinnové další zapeklitý případ. V tábořišti v lese se najdou dvě mrtvá těla manželů. Josie musí porazit nejen svoje démony. Zvládne najít cestu z temnoty dřív, než zemře někdo další?
Čítať viac
Originálny názov
Cold Heart Creek
Počet strán
384
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
2204583
Štýl
dobrodružný, napínavý
Jazyk
čeština
Pôvod
Spojené štáty
7. diel série
Detektivka Josie Quinnová
Vydavateľstvo
Grada
Pre koho
pre dospelých
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,9 / 5

14 hodnotení

12
2
0
0
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

17.1.2024
Opět parádní jízda. Jedna z mých nejoblíbenějších detektivních sérií. Lisa Regan mě ještě ani jednou nezklamala a i tento sedmý díl byl naprosto skvělý! Autorka je studnice nápadů a její fantazie nezná mezí. Každý díl je něčím jiný, originální a plný akce a napětí.

Josie Quinnová je sympatická detektivka, která ač se jeví jako tvrďák tak si nese z minulosti – hlavně z dětství nepříjemné temnoty, se kterými se učí bojovat a vypadá to, že se jí to tentokrát povedlo a může se od minulosti odprostit a začít žít klidnější život bez nočních můr. Její parťák Noah je prostě miláček, kterého by si přála nejedna žena. Pozorný, milý – za každé situace se na něj dá spolehnout a je pro Josie velkou oporou. Moc bych si přála, abych se v dalším díle, kromě parádního vyšetřování, dočetla i nějakou pozitivní zprávu o Josie a Noahovi. No uvidíme.. Každopádně, doporučuji a závidím všem, kteří se sérií teprve začínají.
Čítať viac
4.1.2024
4,5*
Vražedná temnota je v poradí už siedma časť vynikajúcej série v hlavnej úlohe s Josii Quinnovou. Musím povedať, že pre mňa si táto séria aj napriek mnohým pokračovaniam stále drží latku vysoko, čo sa týka čtivosti a pútavosti príbehu. Aj keď tu bolo zopár momentov, kde dej trošičku stagnoval, inak bol napínavý a ja som opäť bola zvedavá, či sa podarí Josie spolu s jej tímom všetko včas vyriešiť.

V pustých lesoch na kraji Dentonu objavia dvoch mŕtvych turistov. Na prvý pohľad zomreli otravou, bola to však len nešťastná náhoda alebo plánovaná vražda? Keď Josie zistí, že dvojica mala aj tretiu spoločníčku, tak sa v nepriaznivom počasí začne boj o čas. Vyšetrovanie policajný tím zavedie do utiahnutej komúny plnej divných ľudí aj do odľahlých jaskýň. Josie navyše bojuje s nočnými morami, ktoré jej nedávajú spávať aj sama so sebou, keďže ju prenasledujú zlé zážitky z minulosti.

Celý zamotaný prípad opäť splnil moje očakávania. Fascinuje ma, koľko zla sa nájde v takom malom meste a vždy rozmýšľam, či tam o pár rokov bude ešte niekto nažive. Možno by ma potešilo trochu viac zmienok zo súkromného života Josie, tentokrát sa toho až tak veľa neobjavilo. Verím, že v ďalšej časti nám to autorka trochu vynahradí a tiež dúfam, že sa jej aj skoro dočkáme.
Čítať viac
4

Po dvaceti letech jsem se konečně vrátila k mé dávné lásce - čtení. Čtu knížky různých žánrů - romantické, krimi, thriller, fantasy...

Eva Francová
Overený zákazník
29.10.2023
Sedmý případ Jose Quinnové. Tentokrát bude mít na starosti opět pekelně zamotaný případ. K rozuzlení budou přibývat stále nové a nové indicie a vypadá to, že možná vraha vypátrají pozdě….

Já osobně moc série nevyhledávám, ale tato je výjimka a těším se na každý nový díl. Josie mi je sympatická, můžu jí tak fandit a pátrat společně s ní.

Jako obvykle je kniha napínavá, krátké kapitoly přidávají na čtivosti. Prostě to nejde odložit. Patřilo tam každé slovo, každá nová zápletka. Celé je to skvěle promyšlené a autorka nám přidává napětí přesně tam, kde je potřeba.

Pokud jste snad ještě nečetli nic z této série, rozhodně vám ji můžu doporučit.
Čítať viac
Barbora Jagnesakova
Overený zákazník
27.10.2023
Neviem, ako to Lisa robí, ale pripadá mi, že s každou ďalšou časťou je séria lepšia a lepšia. Chvalabohu za to. Táto časť trochu zabŕdla do témy siekt a do nočnej mory Josie, ktorá ju nechce nechať na pokoji. Opäť si autorka pripravila na prvý pohľad azda až príliš jasný prípad s jasným riešením, ale nebola by to ona, keby to celé postupne nezamotala tak, že napokon čitateľ netuší, čo je pravda, čo len odbočka alebo klam. A btw, zbožňujem tých dvoch spolu, Noah je ten typ hrdinu, ktorý je proste hmmm, a ja verím, že si s Jo postupne vybudujú ešte pevnejší vzťah. Verím, že ďalší preklad na seba nenechá dlho čakať, táto séria je proste závislosť :) Čítať viac
20.10.2023
Po poslednej casti, ktora mi az tak neulahodila je to opat skvely pribeh, ktory ma nesmierne bavil. Urcite je to zatial spolu s prvym dielom a Matkinym hrobom to naj z tejto serie. Zapletka je prepracovana, originalna a nuti vas citat stale dalej, lebo chcete vediet ako to dopadne. Opat vhodne zakomponovany sukromny zivot Josie a jej problemov, citatel nema pocit, ze by ho to rusilo, naopak to super doplna dej a krimi zapletku. Josie mam rada, nie je ako niektori "rambo" detektivi, ktori idu ako stroje a nemaju ziadne chyby. Je vykreslena so svojimi kladmi aj zapormi a tym padom sa s nou vie citatel lahsie stotoznit a chapat jej pohnutky. Teraz uz len cakat na dalsi diel. Čítať viac
Irisa Krížiková
Neoverený nákup
12.10.2023
ďalší výborný diel
Josie Quinn a jej prípady sú mojou najobľúbenejšou krimi sériou. Vždy sa veľmi poteším, keď výjde nový diel a doteraz som ešte ani raz nebola sklamaná. Som preto rada, že ma nenechala v štichu ani táto časť, a za seba môžem povedať, že sa mi páčila asi najviac od Matkinho hrobu, čo je z zatiaľ môj najobľúbenejší prípad.

Vo Vražednej temnote pred nami však autorka Lisa Regan postupne rozplieta taktiež veľmi zaujímavú zápletku, ktorú som s napätím a zvedavosťou hltala stranu za stranou. Tentoraz sa podarilo ma na plnej čiare dojať aj linkou z Josiinho súkromia a jej rozuzlením.

Kniha má, tak ako aj jej predchodkyne, dynamické tempo, je pútavo napísaná a dostanete od nej presne to, čo od dobrého krimi thrilleru očakávate. Bonusom sú, samozrejme, obľúbené postavy Josie, Noaha a ostatných z dentonskej polície.

Čo viac povedať?
Neviem, či príde deň, keď sa mi Josiine prípady omrzia, no keď budú aj všetky nasledujúce diely takéto nadupané, tak o tom pochybujem.
Čítať viac

Vydavateľstvo Grada

Čítať viac

„Ani ty nejkrásnejší diamanty nemusí být úplně dokonalé. Na chybách není nic špatného. Dělají z nás lidi. “