S obrúčkou na prste
E-kniha

Gaba, mladá sestrička z Kramárov, si žije svoj každodenný zabehaný stereotyp v prenajatom bytíku. Pomaly by si rada niekoho našla, s kým by zdieľala svoj život, trávila pekné... Čítať viac

Vydavateľstvo
Marenčin PT, 2023
160 strán
2-3 hodiny čítania

Gaba, mladá sestrička z Kramárov, si žije svoj každodenný zabehaný stereotyp v prenajatom bytíku. Pomaly by si rada niekoho našla, s kým by zdieľala svoj život, trávila pekné chvíle, založila si rodinu. Ako každý deň nastúpi na nočnú Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Slovenčina

11,90 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Viac o e-knihe

Gaba, mladá sestrička z Kramárov, si žije svoj každodenný zabehaný stereotyp v prenajatom bytíku. Pomaly by si rada niekoho našla, s kým by zdieľala svoj život, trávila pekné chvíle, založila si rodinu. Ako každý deň nastúpi na nočnú, no táto bude iná ako všetky predchádzajúce: padnú si do oka so sympatickým vyšportovaným záchrankárom Ondrejom, ktorý jej privezie pacienta. Ráno po nočnej ju pozve na raňajky a ona už vie, že je určite ten pravý. Zamilujú sa až po uši, aj sex je úžasný, všetko je takmer dokonalé. Ondrej v práci záchranára zažíva všelijaké situácie, no svoju ťažkú prácu zbožňuje a rád si sem-tam zabehne do malej útulnej kaviarničky na šálku fantastickej silnej kávy od skúseného kelnera. Všetko sa vyvíja výborne, Gaba už myslí na svadbu, no stále jej nejde celkom do hlavy, prečo sa vlastne celé mesiace stretávajú len v jej byte a prečo jej Ondrej za nič na svete nechce predstaviť svoju chorú matku, o ktorú sa musí starať? Ivana Havranová vyštudovala žurnalistiku na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave. Pracovala a profesionálne rástla v redakcii denníka Smena, v časopise Zornička, neskôr v Československej televízii ako publicistka mládežníckeho magazínu Televízny klub mladých. Je autorkou vyše štyridsiatich poviedkových, románových a publicistických kníh, viac ako 400 televíznych scenárov, množstva poviedok pre deti, rozhovorov, reportáží. Po roku 1989 založila vlastné vydavateľstvo, v ktorom vydávala sedem časopisov ako Maxisuper, slovenský Bulvár, Lišiak a iné. Žije a tvorí v Bratislave.
Čítať viac
Počet strán
160
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
2381705
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
Marenčin PT
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

2,5 / 5

2 hodnotenia

0
0
1
1
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

7.1.2024
slabé ..
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
Neuveriteľné až nereálne ... tak by som to v skratke zhrnula ...
Dôvod, prečo sa ich vzťah nemá kam posunúť, je prezradený už v 2. kapitole. Potom už len čakať na to, kedy sa to dozvie aj Gaba:)
Vadil mi štýl písania - ako už bolo spomenuté u iných kníh - priama reč bez úvodzoviek (niekedy som sa stratila, čo naozaj Gaba povedala a čo sú len jej myšlienky), viac nelogických vecí - je v podnájme alebo vlastní byt ? rodičia žijú či nie ? koľko má Ondrejova mama rokov (môže mať 55 :) )? a s akou diagnózou (bola v nemocnici!!!) - keď síce sama príde k synovi ale potrebuje opateru ??? Každý žijeme v nejakej bubline, ale žeby sa v jednom prostredí trošku neklebetilo o kolegoch ?
Veľmi si prajem, aby slovenské mladé ženy neboli v skutočnosti také naivné, že po pár mesiacoch vzťahu-nevzťahu rozmýšľajú o zásnubách a svadbe !!!
Čítať viac

Ivana Havranová

Čítať viac

Vydavateľstvo Marenčin PT

Čítať viac

„Svet nie je čiernobiely, niekedy musíte pracovať s odtieňmi šedej...“

Slepé oko - Stuart MacBride, 2013
Slepé oko
Stuart MacBride