Omamná príťažlivosť - Linnea May, Ikar, 2023

13,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Omamná príťažlivosť

Vždy si vezme, čo chce

Bol som posledný a skončil prvý. Ako najmladší syn som nemal z rodinného dedičstva dostať ani cent. Bratova zrada však zamiešala karty a uvoľnila mi cestu na vrchol... Čítať viac

4. diel série
Violents
Vydavateľstvo
Ikar, 2023
216 strán
3 hodiny čítania

Bol som posledný a skončil prvý. Ako najmladší syn som nemal z rodinného dedičstva dostať ani cent. Bratova zrada však zamiešala karty a uvoľnila mi cestu na vrchol... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina

13,90 €

Na sklade 2 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Temné sekundy - Karin Fossum, mamaš, 2024

Viac o knihe

Bol som posledný a skončil prvý. Ako najmladší syn som nemal z rodinného dedičstva dostať ani cent. Bratova zrada však zamiešala karty a uvoľnila mi cestu na vrchol.

S peniazmi a výzorom, ktorému ženy nedokážu odolať, je ľahké dostať ich, kam chcem. V skutočnosti nevedia, čo ma vzrušuje. Až na tie, ktorým za to platím. Za možnosť prenasledovať ich a loviť ako vlk bezbranné jahniatka. No ich strach je len hraný a nedokáže ma zasýtiť. Skutočné uchvátenie sa nedá predstierať. Potrebujem niekoho výnimočného, kto nehrá žiadnu rolu. Niekoho ako ju. Už dávno som si všimol jej lákavé krivky a podmanivý pohľad. Ešte o tom nevie, ale bude mi patriť. Ako moja zajatkyňa, ktorú naučím oddanosti a pravej rozkoši. Nakoniec možno nie je taká nevinná a jej duša je rovnako skazená ako moja. Možno mi oveľa viac vezme, ako jej ja dám.
Čítať viac
Originálny názov
Violent Desires
Počet strán
216
Väzba
pevná väzba
Rozmer
125×200 mm
Hmotnosť
285 g
ISBN
9788055190532
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
1981713
Vydanie
1
Štýl
erotický
Jazyk
slovenčina
Preklad
Pôvod
Spojené kráľovstvo
4. diel série
Violents
Vydavateľstvo
Ikar
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

5 hodnotení

5
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

6.10.2023
Linnea May:Omamna pritazlivost.
Zvrhlé,nedóstojne ani pre otrokynu,ale nedalo sa odlozit a necitat:-)
Ruby-eskortka,ktora sa tuzi odovzdat klientovi na 39 dni,byt unesena,zavreta a sbavena vsetkych práv.Je krasna,inteligentna,citliva a zvratena.Potrebovala vyzvu,silne a mocne odovzdanie muzovi,nieco medzi nimi hlboke,co by ju znicilo a bála sa ho.
Aj to dostala,ale nie od toho,komu sa upísala.
Zhoda nahod chcela,ze sa dostala do hladacika Loranovi a on jej uz ukazal,ze sa hranice daju posuvat aj za hranice seba samej:-)
Urcite odporucam,nie je to sice pre citlive a romanticke duse,ale zvysok si to vychutna.Aj takato tématika musi by v repertoári:-)
Dakujem pekne.
Čítať viac

Vydavateľstvo Ikar

Čítať viac

„Ani ty nejkrásnejší diamanty nemusí být úplně dokonalé. Na chybách není nic špatného. Dělají z nás lidi. “