Hnízdečko pohody - Zoë Barnes, BB/art, 2007

6,17 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Hnízdečko pohody - Zoë Barnes, BB/art, 2007
Hnízdečko pohody - Zoë Barnes, BB/art, 2007

Hnízdečko pohody

Před osmi lety, když se Hana potýkala se strastmi života jako svobodná matka, jí Nick Steadman připadal jako ten pravý, učiněný princ z pohádky, rytíř na bílém koni. Hodný,... Čítať viac

Vydavateľstvo
BB/art, 2007
328 strán
5-6 hodín čítania

Před osmi lety, když se Hana potýkala se strastmi života jako svobodná matka, jí Nick Steadman připadal jako ten pravý, učiněný princ z pohádky, rytíř na bílém koni. Hodný, silný, spolehlivý... Čítať viac

Naši škriatkovia o tomto titule zatiaľ nemajú viac informácií, ale akonáhle ich získame, túto stránku doplníme.
  • Pevná väzba s prebalom
  • Čeština
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Naši škriatkovia odporúčajú

Mami, oci, som online - Petra Arslan Šinková, Fortuna Libri, 2023

Viac o knihe

Před osmi lety, když se Hana potýkala se strastmi života jako svobodná matka, jí Nick Steadman připadal jako ten pravý, učiněný princ z pohádky, rytíř na bílém koni. Hodný, silný, spolehlivý – a dokonalý nevlastní táta pro Lottii – co na tom záleželo, že co se týče kalhot, jeho vkus tíhl spíše k M&S než D&G?
No dobrá, v jejich vztahu to nejiskří vášní, ale zato je v něm spousta úcty, přátelství a důvěry. Potíž je v tom, že si po osmi letech soužití začínají uvědomovat, že jim to k spokojenosti nestačí.
Jak to vyřešit? Přátelským rozvodem. Což by bylo fajn, jen kdyby se to dalo snáz vysvětlit devítileté Lottii. A kdyby se Hana necítila přece jen trošku dotčená Nickovou schopností pohotově si najít novou partnerku.
Ne že by mu jeho novou milenku nepřála, ovšemže ji těší, když je šťastný. Koneckonců se dohodli, že se rozejdou jako dva zralí, dospělí a rozumně smýšlející jedinci. Třeba se rozvedou, ale můžou přece zůstat přátelé.
Nebo snad ne?
Čítať viac
Originálny názov
Split Ends
Počet strán
328
Väzba
pevná väzba s prebalom
Rozmer
152×212 mm
Hmotnosť
444 g
ISBN
8073810018
Rok vydania
2007
Naše katalógové číslo
2052977
Jazyk
čeština
Preklad
Vydavateľstvo
BB/art
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

„V deň môjho odchodu zo Severného Kaukazu zbadám v diaľke helikoptéru. Zatiaľ je to len maličký bod na oblohe. O niekoľko sekúnd neskôr si uvedomím, že je to vták. A zhrozím sa svojho nového spôsobu videnia. “

Vlčice zo Sernovodska - Irena Brežná, 2016
Vlčice zo Sernovodska
Irena Brežná