PANTONE hrnček - Pride v darčekovom balení, LEGO, 2022

28,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
PANTONE hrnček - Pride v darčekovom balení, LEGO, 2022
PANTONE hrnček - Pride v darčekovom balení, LEGO, 2022

PANTONE hrnček - Pride v darčekovom balení

    Čo domček, to hrnček! Hrnčeky sú všade, ale nie je hrnček ako hrnček. Hrnček je náš spoločník, sprevádza nás celým životom. A preto zmeňte zabehnutú farebnú schému Vašej... Čítať viac

    Séria
    PANTONE
    Výrobca
    LEGO, 2022

    Čo domček, to hrnček! Hrnčeky sú všade, ale nie je hrnček ako hrnček. Hrnček je náš spoločník, sprevádza nás celým životom. A preto zmeňte zabehnutú farebnú schému Vašej kuchyne. Dajte iskru Vašej kancelárskej káve... Čítať viac

    29,99 €

    28,99 €

    -3 %
    Na sklade 3 ks
    Posielame ihneď

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Sia: Reasonable woman

    Viac o produkte

    Čo domček, to hrnček! Hrnčeky sú všade, ale nie je hrnček ako hrnček. Hrnček je náš spoločník, sprevádza nás celým životom.
    A preto zmeňte zabehnutú farebnú schému Vašej kuchyne. Dajte iskru Vašej kancelárskej káve. Urobte si svoj coffee break štýlovo! Hrnčeky s číselným zobrazením PANTONE farby Vám dajú pocit jednoduchosti a výnimočnosti zároveň.

    PANTONE hrnčeky majú objem 375 ml, sú vysoké 98 mm a sú vyrábané z vyhlásenej čínskej keramiky v továrňach v Thajsku. Môžete si vybrať z takmer dvadsiatich farebných prevedení a taktiež z mnohých limitovaných a špeciálnych edícií, napr. farba roka, Pride kolekcia, Culture alebo viacfarebné prevedenia.
    Hrnčeky sú predávané ako samostatné kusy v krabičke, pri špeciálnych edíciách získate okrem hrnčeka taktiež štýlové darčekové balenie.
    Čítať viac
    Rozmer
    110×130 mm
    ISBN
    101030001
    Rok vydania
    2022
    Naše katalógové číslo
    1572067
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčil produkt vám?

    Vydavateľstvo LEGO

    Čítať viac

    „Vo formičke. To je ten typ splynutia, keď si pritúlite druhú bytosť chrbtom k svojmu telu. Schúlite ju tak do seba, uzavriete v objatí niekde tam, kde sa telá dotýkajú celým povrchom. Ako vlhký piesok, ktorý deti naberajú do formičiek a vzápčtí vyklápajú vytvarovaný.“

    Honeymoon - Jana Beňová, 2015
    Honeymoon
    Jana Beňová