Szia, félelem! - Iryna Zelyk, Female Force, 2023

14,50 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Szia, félelem! - Iryna Zelyk, Female Force, 2023
Szia, félelem! - Iryna Zelyk, Female Force, 2023

Szia, félelem!

Egy történet arról, hogyan értsük meg és fogadjuk el a félelmeinket. A könyv nem csak a kis olvasók számára íródott, hanem a szülők számára is inspirációul szolgál, segíti... Čítať viac

Vydavateľstvo
Female Force, 2023
Počet strán
56

Egy történet arról, hogyan értsük meg és fogadjuk el a félelmeinket. A könyv nem csak a kis olvasók számára íródott, hanem a szülők számára is inspirációul szolgál, segíti azokat felkészíteni a gyermekeik különböző érzelmi... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Maďarčina
15,00 €

14,50 €

-3 %
U dodávateľa > 5 ks
Posielame do 4 – 5 dní
Ďalšie knižné vydania
Ahoj, strach! - Iryna Zelyk, Viktoria Radushynska (ilustrátor), Female Force, 2021
Pevná väzba
Slovenčina, 2021
Na sklade 3 ks

15,00 €

Naši škriatkovia odporúčajú

Anjel smrti - Robert Bryndza, Cosmopolis, 2024
Szia, félelem! - Iryna Zelyk, Female Force, 2023
14,50 €

Viac o knihe

Egy történet arról, hogyan értsük meg és fogadjuk el a félelmeinket. A könyv nem csak a kis olvasók számára íródott, hanem a szülők számára is inspirációul szolgál, segíti azokat felkészíteni a gyermekeik különböző érzelmi igényeire.

Ki az, aki ne szeretne bejutni egy olyan iskolába, ahol megtanítanak arra, hogy hogyan kezeljük félelmünket? Umu a kis rókalány, Félix a csigafiú, Loló és Lili a gyíktestvérek éppen ma töltik első napjukat egy ilyen életiskolában. Az állatkák kíváncsiak és nagyon örülnek, de bensőjükben mindegyikük különböző félelmeket él át. A gyíkocskák félnek a sötéttől, a csigafiút a rémek kísértik, a kisfarkas attól fél, hogy elhagyja az anyukája és a kisrókát túlzottan is az foglalkoztatja, hogy mit gondolnak mások, és hogy fog-e nekik tetszeni. Szerencsére ott van a bölcs tanító néni, aki a tanulóknak segít abban, hogy találkozzanak a félelmeikkel, felismerjék azokat és megértsék, és megmutatja nekik, hogy azok leküzdésével megtaláljuk magunkban azt az erőt, amely ott lakozik a bensőnkben. A tanulók így egy egyedi tapasztalattal gazdagodnak. Hitte volna, hogy erre bármelyikünk képes? A könyvet nem csak a legkisebb olvasóknak szántuk, hasznos ösztönzésül szolgálhat a szülők számára is, akik a leírtakat alkalmazhatják gyermekük igényeihez.
Čítať viac
Originálny názov
Ahoj, strach!
Počet strán
56
Väzba
pevná väzba
Rozmer
240×240 mm
Hmotnosť
386 g
ISBN
9788099971081
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
1976153
Štýl
dobrodružný
Jazyk
maďarčina
Pôvod
Ukrajina, Slovensko
Vydavateľstvo
Female Force
Pre koho
pre deti a mládež
Účel knihy
na rozvoj dieťaťa
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,4 / 5

8 hodnotení

6
0
1
1
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Sylvia Ličková
Overený nákup
14.10.2022
Ahoj Strach
Krásna kniha, písaná s láskou. Jemne vysvetlené, ako sa pozrieť na vlastný strach. Učiteľka medvedica to žiačikom krásne s nehou a porozumením vysvetlí. Najkrajší je potom rozhovor na túto tému s vlastným dieťaťom . Odporúčam!!!!!:-) Čítať viac
30.8.2022
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
Každý máme strach. Bojíme sa toto, či onoho. Niekedy až tak, že nám strach zväzuje ruky a nedovolí myslieť racionálne. Svoje o tom vedia aj naši malí priatelia, ktorí idú prvýkrát do školy života. Ešte nevedia, čo ich čaká, ale veľmi sa tešia.

Pani riaditeľka – medvedica Žofia, sa im bude venovať. A verte, je to pre našich kamarátov mimoriadne dôležité. Budú sa totiž učiť, ako si poradiť so strachom.

Slimáčik Félix, tak ten sa bojí príšery, ktorú raz videl v lesnom kine.
Vĺčik Blesk sa zase bojí miest, ktoré nepozná a toho, že ostane sám.
A čoho sa bojí naša líštička Umu? Tak tá má strach z toho, či sa bude páčiť ostatným.
A jašteričky Lolo a Lili sa, pre zmenu, boja tmy.

Ale nebola by to povestná Žofka, ktorú si v lese všetky zvieratká pre jej múdrosť vážia, keby im nevedela s týmito strachmi pomôcť.

A ako? Tak to sa dočítate v knižke. Vedzte však, že najdôležitejšie je sa so strachom zmieriť, uvedomiť si ho, prijať ho a najmä ostať sám sebou.
Čítať viac

„V deň môjho odchodu zo Severného Kaukazu zbadám v diaľke helikoptéru. Zatiaľ je to len maličký bod na oblohe. O niekoľko sekúnd neskôr si uvedomím, že je to vták. A zhrozím sa svojho nového spôsobu videnia. “

Vlčice zo Sernovodska - Irena Brežná, 2016
Vlčice zo Sernovodska
Irena Brežná