Sila ľútosti
E-kniha

Každý z nás niečo ľutuje. Ľútosť je univerzálna súčasť ľudského bytia. Keď však pochopíme, ako funguje, budeme sa múdrejšie rozhodovať, dosahovať lepšie výsledky a pocítime... Čítať viac

Vydavateľstvo
Ikar, 2023
Počet strán
288

Každý z nás niečo ľutuje. Ľútosť je univerzálna súčasť ľudského bytia. Keď však pochopíme, ako funguje, budeme sa múdrejšie rozhodovať, dosahovať lepšie výsledky a pocítime väčší zmysel života... Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Slovenčina

12,50 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Viac o e-knihe

Každý z nás niečo ľutuje. Ľútosť je univerzálna súčasť ľudského bytia. Keď však pochopíme, ako funguje, budeme sa múdrejšie rozhodovať, dosahovať lepšie výsledky a pocítime väčší zmysel života. A dokážeme ešte oveľa viac: z toho, čo nás brzdí, vytvoríme úžasnú posilňujúcu životnú energiu.

Daniel H. Pink, na základe výskumov z oblasti sociálnej psychológie, neurovedy a biológie, vyvracia mýtus o životnom postoji „nič neľutujem“ a ponúka nový dynamický spôsob uvažovania o tomto fenoméne. Kniha Sila ľútosti je plná silných príbehov aj praktických poznatkov. S jej pomocou zistíme, ako ľútosť premeniť na pozitívnu silu, a tak žiť bohatší a aktívnejší život.
Čítať viac
Originálny názov
The power of regret
Počet strán
288
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
1960809
Jazyk
slovenčina
Preklad
Pôvod
Spojené štáty
Vydavateľstvo
Ikar
Účel knihy
motivačná
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,0 / 5

2 hodnotenia

0
2
0
0
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

22
Overený zákazník
16.6.2023
Autor v úvode spomína pesničku francúzskej šansoniérky Edit Piaf Je ne regrette rien. Poznáte?
Vďaka tej skladbe sa stala ikonou, do roka si ľudia kúpili viac ako milión kópií a neskôr ju prespievali ďalšie svetové hviezdy ako Ella Fitzgerald, Robbie Williams, či raper Eminem.
Spieva v nej o tom, že nič neľutuje. Nie, nič neľutujem, Je zaplatené, zametené, zabudnuté. O minulosť sa viac nezaujímam. Nič neľutujem...

Podľa Daniela H.Pinka, ovenčeného viacerými vyznamenaniami a oceneniami, je však ľútosť súčasťou našich životov. Ukazuje, ako nás pohľad späť posúva dopredu. Každý z nás totiž niečo ľutuje. Napokon aj Edit Piaf to mala ťažké, jej život bol plný tragédií a problémov, v 17-tich rokoch porodila dieťa, ktoré zverila do cudzej starostlivosti a ktoré pred dovŕšeným troch rokov zomrelo. Žeby ani nad touto smrťou necítila ľútosť?

Ľútosť je univerzálna súčasť nášho bytia a keď pochopíme, ako funguje, budeme sa múdrejšie rozhodovať, dosahovať lepšie výsledky a pocítime väčší zmysel života. Zistíme, čo nás brzdí a budeme sa vedieť pohnúť.
Pink vyvracia mýtus o životnom postoji „nič neľutujem“ a nabáda nás postaviť sa čelom emóciám, naučiť sa ich spracovať a využiť pre lepší život. Vo svojej knihe ponúka jednoduché postupy, ako vnímať ľútosť, ako sa z nej poučiť a ilustruje to na zaujímavých príbehoch zo života.
Čítať viac

Vydavateľstvo Ikar

Čítať viac

„Nemusíš to všetko pochopiť. Len buď so mnou.“

Chatrč - William Paul Young, 2009
Chatrč
William Paul Young