Look and Find Puzzles Night time - Kirsteen Robson, Usborne, 2021

8,34 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Look and Find Puzzles Night time - Kirsteen Robson, Usborne, 2021
Look and Find Puzzles Night time - Kirsteen Robson, Usborne, 2021

Look and Find Puzzles Night time

Look for a blue-eyed bushbaby, a gecko wearing headphones and a wolf with a rainbow tail, then see if you can find the little white mouse hiding on every page. Explore the... Čítať viac

Vydavateľstvo
Usborne, 2021
Počet strán
32

Look for a blue-eyed bushbaby, a gecko wearing headphones and a wolf with a rainbow tail, then see if you can find the little white mouse hiding on every page. Explore the enchanting world of wildlife after dark as you spot... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Angličtina

8,34 €

Vydavateľom odporúčaná cena: 8,75 €
Na sklade 1 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Prekonajte úzkosť - Kirren Schnack, N Press, 2024
Look and Find Puzzles Night time - Kirsteen Robson, Usborne, 2021
8,34 €

Viac o knihe

Look for a blue-eyed bushbaby, a gecko wearing headphones and a wolf with a rainbow tail, then see if you can find the little white mouse hiding on every page. Explore the enchanting world of wildlife after dark as you spot, match, count and talk about the amazing animals in this beautiful book.
Čítať viac
Počet strán
32
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
170×240 mm
Hmotnosť
128 g
Rok vydania
2021
Naše katalógové číslo
1328403
Jazyk
angličtina
Vydavateľstvo
Usborne
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

1 hodnotenie

1
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

39

Som mama malej slečny, s ktorou rady čítame. Snažím sa na IG písať svoj názor na mnou čítané knihy formou recenzií. Pri knihách si výborne oddýchnem, len keby toho času bolo viac :)

Beáta Kiselová Bileková
Overený zákazník
17.7.2022
Výborná
Taaak, tieto knihy sú láska. Keď som premýšľala nad narodeninovým darčekom pre dcérku, chcela som nejakú knižku. A keď som zahliadla tieto krásky, kúpila som rovno dva typy a spravila som dobre. Naša dcérka zbožňuje hľadacie knihy a tieto i keď sú v angličtine, vôbec to nevadí, pretože textu je minimum, iba hľadacie návody a tie jej preložím bez problémov.
V knihách sú prekrásne pestrofarebné ilustrácie a na každej strane sú návody na hľadanie. Deti sa pri tom učia počítať, rozširujú si slovnú zásobu, cibria si zrak i pamäť a zároveň sa zabávajú. A nielen oni, aj dospelí. Ja osobne sa stále teším, keď chce dcérka hľadať v týchto knihách, pretože sa aj mne veľmi páčia. Podľa mňa sú vhodné od 3 rokov a určite ich využijete ešte aj v školských rokoch. Za mňa jedno veľké ÁNO týmto hľadacím knihám. Z takých bude u nás určite časom jedna pekná zbierka.
Čítať viac

„Neopúšťať planétu Zem je ako byť stroskotancom na pustom ostrove a nepokúšať sa odtiaľ uniknúť.“