Adventná kniha príbehov - Laura Richie, Ian Dale (ilustrátor), Fortuna Libri, 2021

13,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Adventná kniha príbehov

25 biblických príbehov, ktoré ukazujú, prečo prišiel Ježiš na svet

Adventná kniha príbehov pozýva vašu rodinu na krásnu postupnú cestu dávnymi príbehmi, aby ste sledovali už od stvorenia sveta verný Boží sľub, že pošle Záchrancu – Ježiša... Čítať viac

Vydavateľstvo
Fortuna Libri, 2021
Počet strán
64

Adventná kniha príbehov pozýva vašu rodinu na krásnu postupnú cestu dávnymi príbehmi, aby ste sledovali už od stvorenia sveta verný Boží sľub, že pošle Záchrancu – Ježiša... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina

13,99 €

-12 %
Pôvodná cena: 15,90 €
Na sklade 2 ks
Posielame ihneď

Dostupné v 22 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Bohyne a prízraky - Juraj Červenák, Artis Omnis, 2024

Viac o knihe

Boh Abrahámovi a jeho rodine znovu a znovu pripomínal
svoj sľub, že ich bude milovať a bude ich Bohom.
A takisto im pripomínal, že jedného dňa
príde prisľúbený Syn...

Adventná kniha príbehov pozýva vašu rodinu na krásnu postupnú cestu dávnymi príbehmi, aby ste sledovali už od stvorenia sveta verný Boží sľub, že pošle Záchrancu – Ježiša. Každý z 25 biblických príbehov sa začína kľúčovým veršom a končí sa otázkou na zamyslenie, ktorá vám a vašim deťom pomôže premýšľať a rozprávať sa o tom, prečo oslavujeme Ježišovo narodenie.
Tento rok začnite novú vianočnú tradíciu. Vytvorte si spomienky, ktoré si vaša rodina uchová do ďalších rokov. Sadnite si spolu a pripomínajte si, ako veľmi potrebujeme Záchrancu a aké je úžasné, že prišiel medzi nás.
Čítať viac
Originálny názov
The Advent Storybook
Počet strán
64
Väzba
pevná väzba
Rozmer
203×254 mm
Hmotnosť
482 g
ISBN
9788057301943
Rok vydania
2021
Edícia
Fortuna Junior
Naše katalógové číslo
1115031
Ilustrácie
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Spojené štáty
Vydavateľstvo
Fortuna Libri
Pre koho
pre deti
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,8 / 5

4 hodnotenia

3
1
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

14.12.2021
Prijemne chvíle adventu
Veľmi príjemny a krásne ilustrovany sprievodca adventom, dlho som hľadala knihu podobného štýlu, tak, aby na každý deň adventu bol napísaný detskému čitateľovi pochopiteľný ale zároveň autentický a dobre prerozpravany biblický pribeh a zároveň, tak, aby jeho čítanie neunavilo rodicov:)oboje kritériá kniha splna a zároveň mam dojem, že autorka sa nechala inšpirovať aktivitou jesseho stromu, minimálne príbehy, ktoré sú obsiahnuté v knihe, sú používame aj pri tejto milej adventeh aktivite, aj keď sa to nikde explicitne nespomína. Za mňa a moje deti, tento rok to bol dobrý výber adventneho citania:) Čítať viac
39

Som mama malej slečny, s ktorou rady čítame. Snažím sa na IG písať svoj názor na mnou čítané knihy formou recenzií. Pri knihách si výborne oddýchnem, len keby toho času bolo viac :)

Beáta Kiselová Bileková
Overený zákazník
30.11.2021
Predvianočné príbehy
Táto detská kniha 25 biblických príbehov ukazuje cestu, prečo prišiel Ježiš na svet. Každý jeden príbeh môžete dávkovať na 1 decembrový deň až do Ježišovho narodenia. Na konci každého príbehu je otázka, niektorá úvahová, na zamyslenie sa. Text je zjednodušený deťom a je stále na jednu stranu, pričom ho sprevádzajú krásne ilustrácie.
Teraz budem trošku kritickejšia, než pri detských knihách zvyknem byť. Táto krásna kniha vo mne vyvolala zmiešané pocity. Pre určitý rozhľad je veľmi dobrá pre deti i dospelých, ale v texte je zopár nezrovnalostí s Bibliou, respektíve sa to miestami tak javí, pretože chýbajú podľa mňa dosť podstatné informácie. Počas čítania sa vynára veľa nezodpovedaných otázok. Preto sa budete musieť na ne pripraviť od starších detí a vhodne im na ne odpovedať. Myslím si, že túto knihu by mohli pochopiť deti od 6 rokov, ale pri jej čítaní ma počúvala aj moja skoro 2,5 ročná dcérka, ktorá ale určite nič nechápala, no obrázky sa jej veľmi páčili.
Táto kniha je vhodná ako také prvé zoznámenie sa s biblickými príbehmi a ja som veľmi zvedavá na jej pokračovanie vo Veľkonočnej knihe príbehov.
Čítať viac

Vydavateľstvo Fortuna Libri

Čítať viac

„When you are measuring life, you are not living it.“

The Time Keeper - Mitch Albom, 2013
The Time Keeper
Mitch Albom