Metodický deň učiteľov - Oľga Pivarníková, Wolters Kluwer, 2018

5,45 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Metodický deň učiteľov - Oľga Pivarníková, Wolters Kluwer, 2018
Metodický deň učiteľov - Oľga Pivarníková, Wolters Kluwer, 2018

Metodický deň učiteľov

Metodický deň je dôležitým prvkom v procese ďalšieho vzdelávania učiteľov v systéme celoživotného vzdelávania nevyhnutného v raste osobnostného a odborného rozvoja učiteľa.... Čítať viac

Vydavateľstvo
Wolters Kluwer, 2018
Počet strán
136

Metodický deň je dôležitým prvkom v procese ďalšieho vzdelávania učiteľov v systéme celoživotného vzdelávania nevyhnutného v raste osobnostného a odborného rozvoja učiteľa. Autorka na základe získaných skúseností a poznatkov predstavuje metodický deň... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina

5,45 €

Na sklade 1 ks
Posielame ihneď

Dostupné v 10 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Pollyanna - Eleanor H. Porter, Kumran, 2024
Metodický deň učiteľov - Oľga Pivarníková, Wolters Kluwer, 2018
5,45 €

Viac o knihe

Metodický deň je dôležitým prvkom v procese ďalšieho vzdelávania učiteľov v systéme celoživotného vzdelávania nevyhnutného v raste osobnostného a odborného rozvoja učiteľa. Autorka na základe získaných skúseností a poznatkov predstavuje metodický deň ako náročný proces s cieľom rozšíriť povedomie učiteľskej verejnosti, s možnosťou jeho využitia pri príprave a realizácii metodického dňa v podmienkach regionálneho školstva. Svojim pragmatickým podaním sa titul môže stať vhodnou metodickou príručkou aj pre zriaďovateľov a riaditeľov ktoréhokoľvek druhu a typu školy. Uvedené príklady vzdelávacích aktivít sú cenným obohatením príručky o praktické ukážky. Prezentované prílohy spracovaných dotazníkových foriem spätnej väzby sú súčasťou vyhodnotenia vzdelávacích aktivít.

Metodickú príručku odporúčame ako inšpiratívny vzdelávací prostriedok pri uvedení metodických dní do praxe. Autorka pritom ponecháva priestor aj pre vlastnú kreatívnosť a tvorivosť organizátora. Ak sa titul stane Vašim sprievodcom na ceste prípravy a realizácie metodického dňa, podeľte sa o poznatky získané pri jeho využití s ďalšími kolegami.
Čítať viac
Počet strán
136
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
148×210 mm
Hmotnosť
182 g
ISBN
9788081689550
Rok vydania
2018
Naše katalógové číslo
443349
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Wolters Kluwer
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

„Napokon, ak sa sústredenie meria minútami a disciplína hodinami, jednotkou nezlomnosti musí byť rok.“

Džentlmen v Moskve - Amor Towles, 2018
Džentlmen v Moskve
Amor Towles