Kuchárky podľa potravín od vydavateľstva Ikar
Zoradiť
- Bestsellery
- Top hodnotené
- Novinky
- Najdrahšie
- Najlacnejšie
- Najvyššia zľava
-
53 produktov
V tejto knihe z novej edície malých kuchárskych kníh nájdete 90 receptov na všetky typy jedál na šaláty, predjedlá, nátierky, polievky, na hlavné jedlá z mäsa, hydiny, diviny, rýb, zo zeleniny, cestovín a zemiakov. Aby bola ponuka...
Ste vášnivý kávičkár? Pripravte si aj doma skvelú kávu podľa podrobných návodov z tejto knihy. Poradia vám, ako spracovať zrná, vybrať si správne pomôcky a zavŕšiť to napríklad nádherným latte art ako od profesionálneho baristu...
Kto obľubuje bylinkové čaje, mal by zájsť do prírody, kde nájde tie najlepšie suroviny na vlastnoručnú prípravu čajových zmesí. Nazbierané v optimálnom čase a správne usušené poskytnú jedinečný pôžitok a blahodarné účinky....
-
Knihapevná väzbaVypredané
Malá, ale praktická knižka sa nám pokúsi odpovedať na otázku čo je to víno. Zoznámi nás s odrodami viniča, výrobným procesom, fľašami a vignetami, priblíži nám jeho pestovanie a poradí nám ako postupovať pred podávaním...
- Autorský kolektív
Recepty - praktické rady - tipy na nákup
Gin je v móde! V tejto inšpiratívnej knihe sa dozviete všetko, čo by ste mali vedieť o hviezde barovej scény. Zoznámite sa so vzrušujúcimi dejinami tohto kultového nápoja, spoznáte 60 zaujímavých značiek ginu zo svetových liehovarov...
Majster somelier Vincent Gasnier vám poskytne užitočné a zaujímavé rady a odporúčania netradičným spôsobom a bude vám robiť sprievodcu pri degustácii a výbere vína. Pozve vás na vyše 20 degustácií a poradí, ako si vybrať z obrovskej ponuky...
Kovová krabička obsahuje 50 kartičiek – receptov na výrobu koktailových nápojov od výmyslu sveta.
-
Vypredané
Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?
Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať
- Autorský kolektív
Príručka pre milovníkov húb predstavuje: * vyše 100 druhov najznámejších húb; * fotografie zachytávajúce hlavné znaky a miesta výskytu; * tipy na zber a spracovanie;...
V tejto knihe sa dozviete všetko, čo potrebujete vedieť o fenomenálnom japonskom prášku zo zeleného čaju matča. Odhaľte históriu tohto zázraku, zoznámte sa s jedinečným japonským čajovým obradom a zistite...
Mak je tradičná slovenská plodina. Československo až do druhej svetovej vojny patrilo k jeho najväčším vývozcom. V súčasnosti už jeho pestovanie nie je také rozšírené, ale mak zostal obľúbenou súčasťou nášho jedálneho lístka...
-
Vypredané
Táto kniha vám poskytne informácie o tom, ako sa víno dostalo na naše územie, kde a ako sa pestuje vinič, ako sa víno vyrába u nás a vo svete, kde všade sa víno rodí a aké sú krajové špeciality, kategórie, apelácie, ako sa víno degustuje,...
Všetko o vinohradníckych oblastiach, vinároch a vínach. Vyše 400 farebných fotografií, nové mapy a ilustrácie.
Kniha predstavuje obsiahly súbor koktailových receptov. Alkoholické i nealkoholické – všetky majú niečo do seba. Sú medzi nimi náladotvorné elixíry, životabudiče, energizéry...
Aktualizované a rozšírené vydanie encyklopédie vín je usporiadané geograficky, obsahuje mapy a fotografie s informáciami o pestovateľských oblastiach, profily najvýznamnejších výrobcov a ohodnotenia jednotlivých vín. Kožená väzba.
-
Knihapevná väzbaVypredané
Špičkový kuchár Alfons Schuhbeck z Bavorska prezrádza, ako vyčariť klasické a tradičné omáčky.
-
Knihapevná väzbaVypredané
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na:
- Pocketbook
- Smartfón či tablet s podporovanou aplikáciou
- Počítač s podporovanou aplikáciou
Neprečítate na:
- Kindle