Pomôžem ti piecť - Hedwig Maria Stuber, Ikar, 2014

16,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Pomôžem ti piecť - Hedwig Maria Stuber, Ikar, 2014
Pomôžem ti piecť - Hedwig Maria Stuber, Ikar, 2014

Pomôžem ti piecť

Kuchárska kniha o pečení sa stane vaším spoľahlivým sprievodcom. Čokoľvek by ste v domácej cukrárni chceli vyskúšať, všetko sa vám zaručene podarí – a bude skvelo chutiť. Okolo... Čítať viac

Vydavateľstvo
Ikar, 2014
Počet strán
240

Kuchárska kniha o pečení sa stane vaším spoľahlivým sprievodcom. Čokoľvek by ste v domácej cukrárni chceli vyskúšať, všetko sa vám zaručene podarí – a bude skvelo chutiť. Okolo 400 receptov patriacich ku skutočnej klasike na národné... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Dostupné v 6 knižniciach. Požičať v knižnici

Ďalšie knižné vydania
Pečeme sladké i pikantní - Hedwig Maria Stuber, Ikar CZ, 2014
Pevná väzba
Čeština, 2014
Vypredané

Naši škriatkovia odporúčajú

Anjel smrti - Robert Bryndza, Cosmopolis, 2024

Viac o knihe

Kuchárska kniha o pečení sa stane vaším spoľahlivým sprievodcom. Čokoľvek by ste v domácej cukrárni chceli vyskúšať, všetko sa vám zaručene podarí – a bude skvelo chutiť.

Okolo 400 receptov patriacich ku skutočnej klasike na národné a medzinárodné špeciality. Všetky postupy sú precízne a veľakrát vyskúšané.
Široký výber sladkých aj pikantných pochúťok: múčnikov, koláčov, tort, vianočného a čajového pečiva, chlebov, žemlí a pikantného pečiva . Všetky recepty s podrobným návodom, ako napredovať krok za krokom, doplnené fotografiami dôležitých fáz pracovného postupu.
Základy pečenia vám pomôžu najmä vtedy, ak máte málo skúseností: najdôležitejšie prísady na pečenie, formy a pomôcky, základný opis prípravy jednotlivých druhov cesta, krémov, poliev a glazúr.

Mimoriadny bonus pre celiatikov: v knihe nájdete veľa receptov na špeciality, ktoré možno upiecť bez lepku. Na bezlepkový variant receptu vás upozorní príslušný symbolu.
Čítať viac
Originálny názov
Ich helf Dir backen
Počet strán
240
Väzba
pevná väzba
Rozmer
235×270 mm
Hmotnosť
1070 g
ISBN
9788055140803
Rok vydania
2014
Naše katalógové číslo
181386
Jazyk
slovenčina
Preklad
Vydavateľstvo
Ikar
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

1 hodnotenie

1
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Viera
Neoverený nákup
30.1.2018
Hedwig Maria Stuberová - Pomôžem ti piecť
V knihe je veľa zaujímavých receptov, ilustrácii, poučných rád, no čo chýba najdôležitejšie, pri žiadnom sa neuvádza druh múky, aby ju mohli použiť aj konzumenti, ktorí nepotrebujú bezlepkovú dietu a už tobôž nie začiatočníci v pečení. Čítať viac

Vydavateľstvo Ikar

Čítať viac

„,,Ľudia, ktorí si myslia, že šťastie sa prikloní na ich stranu aj napriek všetkej logike a overenej matematickej pravdepodobnosti, pretože keď si tajne myslíte, že ste stredom vesmíru, máte pocit, že máte neskutočné šťastie.““

Hra so svetmi - Neal Shusterman, 2022
Hra so svetmi
Neal Shusterman