S hnedou obálkou kuchárky podľa úpravy v cudzom jazyku
A New York Times best selling complete meat- and brisket-cooking education from the country's most celebrated pitmaster and owner of the wildly popular Austin restaurant Franklin Barbecue...
-
Knihapevná väzba30,19 €Viac ako 30 dní
From the Subtle Asian Baking community comes, Modern Asian Baking at Home, must-have recipes for beloved sweet and savory treats found across Asia...
-
Knihapevná väzba22,62 €Viac ako 30 dní
Chocolate, Chocolate, Chocolate is much more than just a recipe book. Employing half a century of chocolate knowledge and experience to this accessible new title, Jean-Pierre Wybauw's sixth book is a veritable abundance of information, ...
-
Knihapevná väzbaVypredané
-
Vypredané
-
Knihapevná väzbaVypredané
Charcuterie - a culinary specialty that originally referred to the creation of pork products such as salami, sausages and prosciutto - is true food craftsmanship, the art of turning preserved food into items of beauty and taste...
-
Knihapevná väzbaVypredané
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na:
- Pocketbook
- Smartfón či tablet s podporovanou aplikáciou
- Počítač s podporovanou aplikáciou
Neprečítate na:
- Kindle