Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?
Artis Omnis má 20! Oslavuj so zľavou 20 % - Chcem čítať

Zúžiť výber

Typ
Zobraziť iba
Ďalšie možnosti
Jazyk
Téma
Ďalšie možnosti
Vydavateľstvo
Väzba
Farba obálky
Kniha: Salumi (Brian Polcyn a Michael Ruhlman)
Salumi 
EN

The craft of Italian salumi, now accessible to the American cook, from the authors of the best-selling Charcuterie...

  • Knihapevná väzba
    39,99 €
    Do 9 – 14 dní
    Tento produkt momentálne nemáme na sklade, ale zvyčajne vám ho vieme zabezpečiť a odoslať do 9 – 14 dní. A posnažíme sa aj trochu rýchlejšie!

Kniha: Grocery (Michael Ruhlman)
Grocery 
EN

In Grocery, bestselling author Michael Ruhlman offers incisive commentary on America's relationship with its food and investigates the overlooked source of so much of it-the grocery store. In a culture obsessed with food-how it looks, what it tastes like,

  • Knihabrožovaná väzba
    17,05 €
    Na sklade 1 ks
    Túto knihu máme síce aktuálne na sklade, máme však už iba posledné kusy. Ak ju chcete mať rýchlo, ponáhľajte sa! Dodanie ďalších môže trvať dlhšie, zvyčajne do 28 dní.

Kniha: Paté, Confit, Rillette (Brian Polcyn a Michael Ruhlman)
Paté, Confit, Rillette 
EN

The best-selling team behind Charcuterie further deepens our understanding of an ancient craft. An instant classic, Pâté, Confit, Rillette will delight chefs and home cooks eager for knowledge of the most accessible charcuterie...

  • Knihapevná väzba
    39,99 €
    Do 2 – 7 dní
    Tento produkt momentálne nemáme na sklade, ale zvyčajne vám ho vieme zabezpečiť a odoslať do 2 – 7 dní. A posnažíme sa aj trochu rýchlejšie!

Kniha: Charcuterie (Brian Polcyn a Michael Ruhlman)
Charcuterie 
EN

Charcuterie - a culinary specialty that originally referred to the creation of pork products such as salami, sausages and prosciutto - is true food craftsmanship, the art of turning preserved food into items of beauty and taste...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať



Veci, ktoré nás navždy zmenia sa dejú bez toho, aby sme vedeli, že sa stanú. A vo chvíli, ktorá vyzerá ako všetky ostatné, sa srdcia lámu, alebo hoja. A čas, ktorý plynie vytrvalo a s istotou, sa mimo hodín odtrhne z reťaze. Život sa môže zmeniť za malú chvíľu a potom človeku trvá celý život, kým tej zmene porozumie.
Kniha: Diera v čase (Jeanette Winterson)
Diera v čase
  • Jeanette Winterson