Autor Brian Polcyn
The craft of Italian salumi, now accessible to the American cook, from the authors of the best-selling Charcuterie...
-
Knihapevná väzba39,99 €Do 9 – 14 dníTento produkt momentálne nemáme na sklade, ale zvyčajne vám ho vieme zabezpečiť a odoslať do 9 – 14 dní. A posnažíme sa aj trochu rýchlejšie!
The best-selling team behind Charcuterie further deepens our understanding of an ancient craft. An instant classic, Pâté, Confit, Rillette will delight chefs and home cooks eager for knowledge of the most accessible charcuterie...
-
Knihapevná väzba39,99 €Do 3 – 7 dníTento produkt momentálne nemáme na sklade, ale zvyčajne vám ho vieme zabezpečiť a odoslať do 3 – 7 dní. A posnažíme sa aj trochu rýchlejšie!
Charcuterie - a culinary specialty that originally referred to the creation of pork products such as salami, sausages and prosciutto - is true food craftsmanship, the art of turning preserved food into items of beauty and taste...
-
Knihapevná väzbaVypredanéAch, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.