Francúzske kuchárky od vydavateľstva Phaidon
Zúžiť výber
Breakfast staples, light lunches and afternoon treats from Rose Bakery in Paris. Breakfast, Lunch, Tea is the first cookbook by Rose Carrarini, who co-founded the much-imitated delicatessen Villandry in London in 1988, and now serves her signature...
-
Knihapevná väzba33,00 €Viac ako 30 dníTento produkt je na objednávku a jeho dodanie môže trvať aj viac ako 30 dní. Urobíme však všetko pre to, aby sme vašu objednávku odoslali čo najskôr a o jej ceste vás budeme včas informovať.
The story behind one of the most influential restaurants in the world, situated in the picturesque Aubrac region of France...
-
Knihapevná väzba54,00 €Na sklade 1 ksTúto knihu máme síce aktuálne na sklade, máme však už iba posledné kusy. Ak ju chcete mať rýchlo, ponáhľajte sa! Dodanie ďalších môže trvať dlhšie, zvyčajne do 31 dní.
A stunning collection of the very best French recipes from the foremost authority on home-cooking in France...
-
Knihapevná väzba51,95 €Viac ako 30 dníTento produkt je na objednávku a jeho dodanie môže trvať aj viac ako 30 dní. Urobíme však všetko pre to, aby sme vašu objednávku odoslali čo najskôr a o jej ceste vás budeme včas informovať.
I Know How to Cook is the first English translation of France's cookery bible, Je sais cuisiner by Ginette Mathiot. First published in 1932, it is to France what The Silver Spoon and 1080 Recipes are to Italy and Spain...
-
Knihapevná väzbaVypredanéAch, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.
Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?
Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať
The bible of traditional and authentic French home cooking, with over 6 million copies sold since its first publication. With more than 1,400 recipes, Mathiot guides the reader through all the classic recipes ...
-
Knihapevná väzbaVypredanéAch, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.
Terrine presents a selection of recipes that bring together Stéphane Reynaud’s passion for rural French cooking and his enthusiasm for modern cuisine. The book offers some well-loved favourites as well as some more surprising dishes...
-
Knihapevná väzbaVypredanéAch, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.