Pork and Sons is the quintessential pork cookbook. There are 150 simple yet wonderfully original recipes presented by a three-generation-old family of pig butchers and farmers in rural France...
-
Knihapevná väzbaVypredané
Terrine presents a selection of recipes that bring together Stéphane Reynaud’s passion for rural French cooking and his enthusiasm for modern cuisine. The book offers some well-loved favourites as well as some more surprising dishes...
-
Knihapevná väzbaVypredané
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na:
- Pocketbook
- Smartfón či tablet s podporovanou aplikáciou
- Počítač s podporovanou aplikáciou
Neprečítate na:
- Kindle