Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?
Artis Omnis má 20! Oslavuj so zľavou 20 % - Chcem čítať

Zúžiť výber

Typ
Zobraziť iba
Ďalšie možnosti
Odborná x populárne náučná
Jazyk
Téma
Ďalšie možnosti
Pre koho
Ďalšie možnosti
Pôvod
Autor
Ďalšie možnosti
Dostupnosť v kníhkupectve
Ďalšie možnosti
Vydavateľstvo
Ďalšie možnosti
Séria
Edícia
Väzba
Formát
Farba obálky
Ďalšie možnosti
Použité filtre
Zrušiť filtre
Kniha: Československé masné výrobky (Václav Šedivý)
Československé masné výrobky 
CZ

Zajímají Vás masné výrobky vyráběné opravdu především z masa? Chcete si je doma vyrobit? Vraťte se ke kořenům našeho uzenářského umění. Kniha obsahuje 768 masných výrobků, vyráběných v letech 1952–1993, zahrnuje tedy celé období poválečného...

  • Knihapevná väzba
    136,30 €
    Na sklade 3 ks
    Túto knihu máme síce aktuálne na sklade, máme však už iba posledné kusy. Ak ju chcete mať rýchlo, ponáhľajte sa! Dodanie ďalších môže trvať dlhšie, zvyčajne do 16 dní.

Kniha: Proč se klepou řízky (Vladimír Mikeš)
Proč se klepou řízky 
CZ

Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů...

  • Knihabrožovaná väzba
    13,18 €
    Do 4 – 6 dní
    Tento produkt momentálne nemáme na sklade, ale zvyčajne vám ho vieme zabezpečiť a odoslať do 4 – 6 dní. A posnažíme sa aj trochu rýchlejšie!
  • 8,49 €
    Ihneď na stiahnutie
    Máte čítačku, tablet alebo mobil? Stiahnite si do nich e-knihu: budete ju mať hneď a ešte aj ušetríte život stromom. Viac informácii o e-knihách nájdete tu.

Kniha: Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch (Michal Pataky)
 
Kniha: Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch (Michal Pataky)
Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch

Kniha Mgr. Michala Patakyho Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch odhaľuje zaujímavé fakty a súvislosti o tzv. detských potravinách. Okrem iného sa v nej dozviete, aké nevhodné suroviny sa nachádzajú takmer vo všetkých detských (p)otravinách...

  • Knihabrožovaná väzba
    14,99 €
    Do 4 – 6 dní
    Tento produkt momentálne nemáme na sklade, ale zvyčajne vám ho vieme zabezpečiť a odoslať do 4 – 6 dní. A posnažíme sa aj trochu rýchlejšie!
  • E-kniha
    10,90 €
    Ihneď na stiahnutie
    Máte čítačku, tablet alebo mobil? Stiahnite si do nich e-knihu: budete ju mať hneď a ešte aj ušetríte život stromom. Viac informácii o e-knihách nájdete tu.
  • Čítaná
    výborný stav
    Túto knihu sme vykúpili cez Knihovrátok a je vo výbornom stave.Rozdiel medzi touto knihou a novou by ste asi ani nespoznali. Knihu sme označili nálepkou, ktorá môže na niektorých obaloch zanechať stopy.
    9,90 €
    Na sklade
    Táto kniha sa môže na cestu ku vám vybrať prakticky okamžite! Ak si ju objednáte do 13:00 v pracovný deň, odošleme vám ju ešte dnes, inak najneskôr nasledujúci pracovný deň.

Kniha: Výroba syrov (Karol Herian)
Výroba syrov

Autor publikácie Ing. Karol Herian, CSc. skromne uvádza, že zmyslom tejto publikácie je jednoduchým spôsobom poukázať na možnosti spracovania mlieka v malovýrobných podmienkach na dobré, kvalitné a zdravotne bezpečné syry. Je akýmsi návodom...

  • Knihapevná väzba
    40,00 €
    Do 4 – 6 dní
    Tento produkt momentálne nemáme na sklade, ale zvyčajne vám ho vieme zabezpečiť a odoslať do 4 – 6 dní. A posnažíme sa aj trochu rýchlejšie!

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Kniha: Veda a zdravie - Jedlo a telo (Alžbeta Pňačeková a Iveta Grznárová)
Veda a zdravie - Jedlo a telo

Máme plné obchody jedla od výmyslu sveta, sme zahltení informáciami o tom, čo je zdravé a čo nie, ale napriek tomu sme chorľavejší, obéznejší a trpíme mnohými chronickými chorobami ako nikdy predtým...

  • Knihabrožovaná väzba
    9,41 €
    -5 %
    Do 5 – 6 dní
    Tento produkt momentálne nemáme na sklade, ale zvyčajne vám ho vieme zabezpečiť a odoslať do 5 – 6 dní. A posnažíme sa aj trochu rýchlejšie!
  • 11,89 €
    Ihneď na stiahnutie
    Máte čítačku, tablet alebo mobil? Stiahnite si do nich e-knihu: budete ju mať hneď a ešte aj ušetríte život stromom. Viac informácii o e-knihách nájdete tu.
  • Čítaná
    výborný stav
    Túto knihu sme vykúpili cez Knihovrátok a je vo výbornom stave.Rozdiel medzi touto knihou a novou by ste asi ani nespoznali. Knihu sme označili nálepkou, ktorá môže na niektorých obaloch zanechať stopy.
    8,50 €
    Na sklade
    Tento produkt síce máme aktuálne na sklade, máme však už iba posledné kusy a ďalšie už nemá ani distribútor, preto je možné, že bude onedlho úplne vypredaný. Ak ho chcete mať, ponáhľajte sa!

Kniha: Všeobecná hygiena a analýza potravín (Jana Maľová)
Všeobecná hygiena a analýza potravín

Vysokoškolská učebnica ,,Všeobecná hygiena a analýza potravín je určená pre študijný program Všeobecné veterinárske lekárstvo Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach. Predložená vysokoškolská učebnica je...

  • 13,80 €
    Do 4 – 6 dní
    Tento produkt momentálne nemáme na sklade, ale zvyčajne vám ho vieme zabezpečiť a odoslať do 4 – 6 dní. A posnažíme sa aj trochu rýchlejšie!

Kniha: Dilema všežravca (Michael Pollan)
Dilema všežravca

Čo si dáme na večeru? Táto otázka sa týka každého všežravca a vždy to tak bolo. Keď môžete skonzumovať prakticky hocičo, čo vám príroda ponúka, rozhodovanie o tom, čo by ste mali jesť, nutne vyvolá úzkosť...

  • Knihapevná väzba
    19,90 €
    Na sklade 2 ks
    Túto knihu máme síce aktuálne na sklade, máme však už iba posledné kusy. Ak ju chcete mať rýchlo, ponáhľajte sa! Dodanie ďalších môže trvať dlhšie, zvyčajne do šiestich dní.
  • E-kniha
    15,90 €
    Ihneď na stiahnutie
    Máte čítačku, tablet alebo mobil? Stiahnite si do nich e-knihu: budete ju mať hneď a ešte aj ušetríte život stromom. Viac informácii o e-knihách nájdete tu.
  • Čítaná
    výborný stav
    Túto knihu sme vykúpili cez Knihovrátok a je vo výbornom stave.Rozdiel medzi touto knihou a novou by ste asi ani nespoznali. Knihu sme označili nálepkou, ktorá môže na niektorých obaloch zanechať stopy.
    13,20 €
    Na sklade
    Tento produkt síce máme aktuálne na sklade, máme však už iba posledné kusy a ďalšie už nemá ani distribútor, preto je možné, že bude onedlho úplne vypredaný. Ak ho chcete mať, ponáhľajte sa!

Kniha: Biele zlato (Miroslav Eliáš)
Biele zlato

Biele zlato - katalóg cukrovarníckej zbierky, predstavuje zaujímavú zbierku k dejinám slovenského cukrovarníctva, ktorú spravuje Mestské múzeum Šurany...

  • Knihabrožovaná väzba
    7,00 €
    Do 9 dní
    Tento produkt momentálne nemáme na sklade, ale zvyčajne vám ho vieme zabezpečiť a odoslať do 9 dní. A posnažíme sa aj trochu rýchlejšie!

Kniha: Sladařství (Gabriela Basařová)
Sladařství 
CZ

Kniha pojednává o celém procesu výroby sladu, který je základní surovinou pro výrobu piva. V úvodu je stručný přehled historie přípravy sladu od primitivní výroby v domácnostech, v době řemeslné produkce a od počátků průmyslové...

  • Knihapevná väzba
    58,05 €
    Do 4 – 6 dní
    Tento produkt momentálne nemáme na sklade, ale zvyčajne vám ho vieme zabezpečiť a odoslať do 4 – 6 dní. A posnažíme sa aj trochu rýchlejšie!

Kniha: Označovanie potravinárskych výrobkov vrátane vzorov etikiet (Kamila Míková)
Označovanie potravinárskych výrobkov vrátane vzorov etikiet

Označovanie potravinárskych produktov je široká a komplexná téma, ktorá neustále prechádza zmenami. Výrobcovia aj distribútori potravín zodpovedajú za správne označovanie a plnenie požiadaviek, ktoré na nich kladie tuzemská a európska legislatíva...

  • Knihašpirálová väzba
    63,30 €
    Do 13 – 18 dní
    Tento produkt momentálne nemáme na sklade, ale zvyčajne vám ho vieme zabezpečiť a odoslať do 13 – 18 dní. A posnažíme sa aj trochu rýchlejšie!

Kniha: Voda v potravinárstve (Gabriela Gregová a Naďa Sasáková)
Voda v potravinárstve

Učebnica pre študentov Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach.

  • 8,40 €
    Do 4 – 6 dní
    Tento produkt momentálne nemáme na sklade, ale zvyčajne vám ho vieme zabezpečiť a odoslať do 4 – 6 dní. A posnažíme sa aj trochu rýchlejšie!

Chemie na talíři 
CZ

Co se děje na pánvi, když si smažíme řízek? Zábavný i poučený výklad o chemických vlastnostech základních potravin jako cukr, mléko, máslo, maso či voda, popis principu vnímání chutí i chemických reakcí na pekáči, než si...

  • E-kniha
    14,14 €
    Ihneď na stiahnutie
    Máte čítačku, tablet alebo mobil? Stiahnite si do nich e-knihu: budete ju mať hneď a ešte aj ušetríte život stromom. Viac informácii o e-knihách nájdete tu.
  • Knihapevná väzba
    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Kniha: Mikrobiológia potravín (Autorský kolektív)
Mikrobiológia potravín
  • Autorský kolektív

Obsah: 1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve 2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách 3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín 4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu

  • Knihapevná väzba
    17,27 €
    Na sklade 1 ks
    Túto knihu máme síce aktuálne na sklade, máme však už iba posledné kusy. Ak ju chcete mať rýchlo, ponáhľajte sa! Dodanie ďalších môže trvať dlhšie, zvyčajne do 19 dní.

Kniha: Zloženie potravín a potravinových surovín (Anna Sobeková, Judit Süli, Tatiana Hrušková a Zuzana Bujdošová)
Zloženie potravín a potravinových surovín

Potraviny sú zložité systémy tvorené veľkým počtom chemických zlúčenín s rôznymi vlastnosťami. Pri ich spracovaní, úprave a skladovaní dochádza k viacerým biochemickým, chemickým a fyzikálnym zmenám. Znalosť týchto procesov umožňuje...

  • Knihapevná väzba
    45,00 €
    Na sklade 2 ks
    Túto knihu máme síce aktuálne na sklade, máme však už iba posledné kusy. Ak ju chcete mať rýchlo, ponáhľajte sa! Dodanie ďalších môže trvať dlhšie, zvyčajne do šiestich dní.

Kniha: Nejlepší vína České republiky - Průvodce víny 2023-2024 (Ivo Dvořák, Jakub Novotný, Jakub Přibyl a Michal Šetka)
Nejlepší vína České republiky - Průvodce víny 2023-2024 
CZ

Nejlepší vína České republiky - Průvodce 2023-2024. Vše, co potřebujete vědět o českých a moravských vinařských podoblastech, vínech a vinařích přehlednou a atraktivní formou...

  • Knihabrožovaná väzba
    15,58 €
    Do 4 – 9 dní
    Tento produkt momentálne nemáme na sklade, ale zvyčajne vám ho vieme zabezpečiť a odoslať do 4 – 9 dní. A posnažíme sa aj trochu rýchlejšie!

Kniha: Food Science and Technology (De Gruyter)
Food Science and Technology 
EN

Food Science and Technology: Fundamentals and Innovation presents the aspects of microbiology, chemistry, nutrition, and process engineering required for the successful selection, preservation...

  • Knihapevná väzba
    104,95 €
    Viac ako 30 dní
    Tento produkt je na objednávku a jeho dodanie môže trvať aj viac ako 30 dní. Urobíme však všetko pre to, aby sme vašu objednávku odoslali čo najskôr a o jej ceste vás budeme včas informovať.

Kniha: Who Poisoned Your Bacon? (Guillaume Coudray)
Who Poisoned Your Bacon? 
EN

Did you know that bacon, ham, hot dogs and salami are classified by the World Health Organization (WHO) as 'category 1 carcinogens'? Would you eat them if you knew they caused bowel cancer...

  • Knihabrožovaná väzba
    13,78 €
    -5 %
    Na sklade 1 ks
    Túto knihu máme síce aktuálne na sklade, máme však už iba posledné kusy. Ak ju chcete mať rýchlo, ponáhľajte sa! Dodanie ďalších môže trvať dlhšie, zvyčajne do 31 dní.

Kniha: Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 3 (Apple Academic Press Inc.)
Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 3 
EN

The three volumes in this handbook highlight new research and current trends in food science and technology, looking at the most recent innovations, emerging technologies, and strategies focusing on taking food design to sustainable levels...

  • Knihapevná väzba
    147,25 €
    -5 %
    Viac ako 30 dní
    Tento produkt je na objednávku a jeho dodanie môže trvať aj viac ako 30 dní. Urobíme však všetko pre to, aby sme vašu objednávku odoslali čo najskôr a o jej ceste vás budeme včas informovať.

Kniha: Sladařství (Gabriela Basařová a kolektív)
Sladařství 
CZ

Kniha pojednává o celém procesu výroby sladu, který je základní surovinou pro výrobu piva. V úvodu je stručný přehled historie přípravy sladu od primitivní...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.

Kniha: Produkce potravinářských surovin (Jiří Petr)
Produkce potravinářských surovin 
CZ

Produkce potravinářských surovin.

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané
    Ach, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.


Miliardy a miliardy hviezd. Miliardy a miliardy svetov. Zdanlivo nekonečné možnosti- nie fiktívne, ale skutočné. Tam hore. Teraz. Oveľa viac, ako v živote uvidí. Oveľa viac, ako stihne navštíviť. Stačí mu jediný letmý pohľad, aby vedel, že to všetko je navždy mimo jeho dosahu.
Kniha: Niečo viac (Patrick Ness)
Niečo viac
  • Patrick Ness