Zuzana Čaputová - Peter Bárdy, Ringier Slovakia Media, 2024
Sila prírodnej fermentácie - Sandor Ellix Katz, Alferia, 2021
Sila prírodnej fermentácie

Kniha, ktorá odštartovala revolúciu v oblasti fermentácie, plná skvelých receptov! Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám...

  • Knihabrožovaná väzba
    13,99 €
    Na sklade > 5 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    11,89 €
    Ihneď na stiahnutie

Síla přírodní fermentace - Sandor Ellix Katz, Grada, 2015
Síla přírodní fermentace 
CZ

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého...

  • 13,72 €
    Na sklade 2 ks


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Schopnosť prijať zložitosť druhých je meradlom vyspelosti a nevyhnutnou podmienkou na utváranie autentických, zmysluplných vzťahov.“