Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?
Predpredaj spustený - Nová kniha Harariho je tu!

Autor Manca Jevšcek

Zúžiť výber

Typ
Zobraziť iba
Ďalšie možnosti
Jazyk
Vydavateľstvo
Väzba
Farba obálky
Kniha: Slovenian Cuisine: From the Alps to the Adriatic in 20 Ingredients (Noah Charney, Janez Bratovž, Hiroshi Ishida, Matjaž Tancic a Manca Jevšcek)
Slovenian Cuisine: From the Alps to the Adriatic in 20 Ingredients 
EN

Winner of the Gourmand Award for Best Chef Book; a love-letter to the region, by the internationally-renowned chef and father of modern Slovenian cuisine.   First published in Slovenian in 2018, this long-awaited, award-winning book has finally been...

  • Knihapevná väzba
    40,70 €
    Do 15 – 20 dní
    Tento produkt momentálne nemáme na sklade, ale zvyčajne vám ho vieme zabezpečiť a odoslať do 15 – 20 dní. A posnažíme sa aj trochu rýchlejšie!


Svet je plný magických vecí, ktoré trpezlivo čakajú, kým budeme vnímavejší.
Kniha: Iba desať dní (Michaela Brnková)
Iba desať dní
  • Michaela Brnková