sa narodil v Zürichu, detstvo a mladosť prežil vo Wetzikone. Ako osemnásťročný napísal stredoškolskú prácu, ktorá vyšla knižne pod názvom Mit 80 Tellern um die Welt (S 80 taniermi okolo sveta). Zo dňa na deň sa dostal do pozornosti médií a objavil sa v početných televíznych reláciách, medzi inými aj v známej švajčiarskej talkshow Kurta Aeschbachera.
Po absolvovaní praxe v reštaurácii Motto del Gallo v mestečku Torricella-Taverne nastúpil v roku 2009 na stáž k Antoniovi Colaiannimu, šéfkuchárovi rešturácie Il Casale vo Wetzikone, recenzovanej v prestížnom gastronomickom bedekri Gault et Millaut. Svoje kulinárske vzdelanie zavŕšil dvojročným pôsobením v Colors, v reštaurácii banky UBS v Zürichu.
Ako dvadsaťdvaročný uviedol na knižný trh svoju druhú kuchársku knihu Durch die Jahreszeiten (Štyrmi ročnými obdobiami), ktorú napísal so šéfkuchárom Stephanom Wunderlichom.
Švajčiarsky denník Tagesanzeiger prirovnáva Geissera k svetoznámemu Jamiemu Oliverovi. Popri Geisserových úspechoch a talente vyzdvihuje aj jeho oduševnenie a charizmu, ktorými si získava početných priaznivcov.
V rokoch 2013 až 2015 pôsobil v službách Svätého Otca ako člen Pápežskej švajčiarskej gardy vo Vatikáne. Napísal ďalšiu kuchársku knihu Buon Appetito, ktorej sa dostalo uznania aj v zahraničí. Od septembra 2015 pracuje David Geisser ako kuchár na rôznych podujatiach. Popritom vystupuje ako hosť v televíznych reláciách a cestuje po svete, aby predstavil svoje kuchárske umenie. V roku 2016 mu vyšla kuchárska kniha venovaná chuťovkám Apéro riche: Kleine Häpchen erhalten die Freundschaft (Apéro riche: priateľstvo utužujú maličkosti).
Od členov Švajčiarskej gardy – pápežových elitných ochrancov – prinášame jedinečnú kolekciu výnimočných receptov. Nájdete tu klasiky podávané na vatikánskych stoloch po celé stáročia aj to najlepšie z modernej kuchyne. Osobitne obľúbené jedlá pápežov...
-
Knihapevná väzbaVypredanéAch, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.
Was schon Seneca, der grosse römische Philosoph, zu sagen pflegte: Bene est homini, si palato bene est! Dem Menschen ist wohl, wenn seinem Gaumen wohl ist! Die Kulinarik hat auch bei der ältesten Schutztruppe des Papstes, ...
-
52,01 €Viac ako 30 dníTento produkt je na objednávku a jeho dodanie môže trvať aj viac ako 30 dní. Urobíme však všetko pre to, aby sme vašu objednávku odoslali čo najskôr a o jej ceste vás budeme včas informovať.
Od členov Švajčiarskej gardy – pápežových elitných ochrancov – prinášame jedinečnú kolekciu výnimočných receptov. Nájdete tu klasiky podávané na vatikánskych stoloch po celé stáročia aj to najlepšie z modernej kuchyne. Osobitne obľúbené jedlá pápežov...
-
Knihapevná väzbaVypredanéAch, mrzí nás to, z tejto knihy sa už predali všetky výtlačky a nemáme ju na sklade my ani vydavateľ :( Teoreticky však môžete mať šťastie v niektorých iných obchodoch, ktoré ešte nepredali posledné kusy.
sa narodil v Zürichu, detstvo a mladosť prežil vo Wetzikone. Ako osemnásťročný napísal stredoškolskú prácu, ktorá vyšla knižne pod názvom Mit 80 Tellern um die Welt (S 80 taniermi okolo sveta). Zo dňa na deň sa dostal do pozornosti médií a objavil sa v početných televíznych reláciách, medzi inými aj v známej švajčiarskej talkshow Kurta Aeschbachera.
Po absolvovaní praxe v reštaurácii Motto del Gallo v mestečku Torricella-Taverne nastúpil v roku 2009 na stáž k Antoniovi Colaiannimu, šéfkuchárovi rešturácie Il Casale vo Wetzikone, recenzovanej v prestížnom gastronomickom bedekri Gault et Millaut. Svoje kulinárske vzdelanie zavŕšil dvojročným pôsobením v Colors, v reštaurácii banky UBS v Zürichu.
Ako dvadsaťdvaročný uviedol na knižný trh svoju druhú kuchársku knihu Durch die Jahreszeiten (Štyrmi ročnými obdobiami), ktorú napísal so šéfkuchárom Stephanom Wunderlichom.
Švajčiarsky denník Tagesanzeiger prirovnáva Geissera k svetoznámemu Jamiemu Oliverovi. Popri Geisserových úspechoch a talente vyzdvihuje aj jeho oduševnenie a charizmu, ktorými si získava početných priaznivcov.
V rokoch 2013 až 2015 pôsobil v službách Svätého Otca ako člen Pápežskej švajčiarskej gardy vo Vatikáne. Napísal ďalšiu kuchársku knihu Buon Appetito, ktorej sa dostalo uznania aj v zahraničí. Od septembra 2015 pracuje David Geisser ako kuchár na rôznych podujatiach. Popritom vystupuje ako hosť v televíznych reláciách a cestuje po svete, aby predstavil svoje kuchárske umenie. V roku 2016 mu vyšla kuchárska kniha venovaná chuťovkám Apéro riche: Kleine Häpchen erhalten die Freundschaft (Apéro riche: priateľstvo utužujú maličkosti).