100 najslávnejších múčnikov a iných dobrôt - Renato Magát, Príroda, 2014

9,04 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Čítaná
100 najslávnejších múčnikov a iných dobrôt - Renato Magát, Príroda, 2014
Čítaná
100 najslávnejších múčnikov a iných dobrôt - Renato Magát, Príroda, 2014

100 najslávnejších múčnikov a iných dobrôt
Čítaná

Jedinečný kulinársky sprievodca vám prináša 100 najslávnejších múčnikov a iných dobrôt svetovej histórie a je voľným pokračovaním úspešnej kuchárskej knihy... Čítať viac

Vydavateľstvo
Príroda, 2014
Počet strán
208

Jedinečný kulinársky sprievodca vám prináša 100 najslávnejších múčnikov a iných dobrôt svetovej histórie a je voľným pokračovaním úspešnej kuchárskej knihy... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Mierne opotrebovaná
  • Slovenčina

9,04 €

Cena novej knihy: 13,90 €
Na sklade
Posielame ihneď
Ďalšie čítané knihy
100 najslávnejších múčnikov a iných dobrôt - Renato Magát, Príroda, 2014
Pevná väzba
Výborný stav Slovenčina, 2014
Na sklade

Čítané knihy nám môžete poslať aj vy!

Pošlite nám svoje prečítané knihy a získajte poukážku na nákup.

Vyskúšať Knihovrátok

Naši škriatkovia odporúčajú

Moja najväčšia prehra - Will Buxton, mamaš, 2024

Viac o knihe

Tento titul nájdete v našej ponuke aj v 2-kolekcii alebo 3-kolekcii za skvelú cenu.

Jedinečný kulinársky sprievodca vám prináša 100 najslávnejších múčnikov a iných dobrôt svetovej histórie a je voľným pokračovaním úspešnej kuchárskej knihy 100 najslávnejších receptov. Podľa tejto bohato ilustrovanej kuchárskej knihy sa naučíte krok za krokom pripravovať tie najúžasnejšie a najchutnejšie dobroty z viacerých kútov našej planéty, aj keď treba poznamenať, že v tejto knihe sa autor viac zameral na náš stredoeurópsky jazýček. Nájdete tu najchutnejšie, múčniky, torty, koláče, zákusky, sladké či slané pečivo. Niektoré recepty sú náročnejšie na čas či zručnosť, ale iné postupy zvládne aj začiatočník.

Aj v tejto knihe sa dozviete niečo z histórie danej dobroty. Ako a kedy vznikla, ako sa časom menila či upravovala. Kto bol autorom, či po kom bola pomenovaná. Okrem iného sa dozviete, že niektoré recepty vznikli vlastne omylom, že pôvodné mafiny či anglický puding vôbec neboli sladké, že výroba pardubického perníka sa traduje už od 15. storočia a kde pečú chlieb mŕtvych.
Čítať viac
Počet strán
208
Väzba
pevná väzba
Rozmer
205×290 mm
Hmotnosť
1055 g
Rok vydania
2014
Naše katalógové číslo
855883
Štýl
tradičné
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Príroda
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

1 hodnotenie

1
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Ten co si kupil 100 najslavnejsich receptov
Neoverený nákup
19.8.2014
Ten co si kupil 100 najslavnejsich receptov
Ja som si kupila jeho predchadzajucu knihu, a preto odporucam, kto si chce kupit tuto knihu, nech radsej ide do knihkupectva a odpise si zoznam receptov s nej a najde si ich sam. Lebo presne toto jedine s tej knihy dostane. Čítať viac

Vydavateľstvo Príroda

Čítať viac

„Milovať neznamená pretvoriť človeka podľa svojich túžob. Milovať znamená otvoriť sa jeho realite.“

Bavilo ma žiť - Abby Fabiaschi, 2018
Bavilo ma žiť
Abby Fabiaschi