100 najslávnejších receptov - Renato Magát
100 najslávnejších receptov
13,21 €
Knihy
E-knihy
13,21 €

Bežná cena Bežne 13,90 €

Ušetríte 5%

Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Odporúčané tituly a kolekcie

Viac o knihe

Tento titul nájdete v našej ponuke aj v 2-kolekcii alebo 3-kolekcii za skvelú cenu.

Jedinečný kulinársky sprievodca vám prináša 100 najslávnejších receptov svetovej histórie. Podľa tejto bohato ilustrovanej kuchárskej knihy sa naučíte krok za krokom pripravovať tie najúžasnejšie a najchutnejšie delikatesy takmer z každého kúta našej planéty. Jedlá, ktoré preveril čas a vyšperkoval ich k dokonalosti. Niektoré sú náročnejšie na čas a prípravu, ale aj rýchle a jednoduché jedlá, ktoré zvládne aj domáci šéfkuchár – začiatočník.

V tejto knihe sa dozviete:
  • niečo aj z histórie daného jedla
  • ako a kedy vzniklo,
  • ako sa časom menilo či upravovalo,
  • kto bol autorom,
  • či po kom bolo pomenované.

  • Okrem iného zistíte:
  • prečo holandská omáčka nepochádza z Holandska,
  • že bagetu nevymyslel Francúz,
  • že chilli con carne nevzniklo v Mexiku a
  • šalát Caesar nie je pomenovaný po známom rímskom imperátorovi.
  • Čítaj viac
    Našli ste v našom obsahu nejaké nepresnosti?
    Dajte nám o tom vedieť.

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Počet strán
    208
    Hmotnosť
    1051 g
    Rok vydania
    2013
    Väzba
    pevná väzba
    Jazyk
    slovenský
    Vydavateľstvo
    Príroda
    Rozmer
    205×280 mm
    ISBN
    9788007022997
    Naše katalógové číslo
    158929

    Recenzie

    Ako sa vám páčila kniha?

    0,0 / 5

    1 hodnotenie


    Nespokojny zakaznik
    19.8.2014
    Recenzia
    Tato kniha je najhorsia kniha aku som kedy videla. Je tam tolko chyb, ze to vyzera ako by ju zostrojil stroj. O editorovy ani nechcem hovorit, lebo urcite ziadneho nemala, kedze su tam popisy historie k dvom jedlam rovnake. Jedine na co moze sluzit je na prehlad tych slavnych receptov, ale samotny postup pripravy a ingredijencie si musite dopisat sami. Ten clovek co ju pisal urcite na nej nestravil viac ako tyzden. Tato kniha by nepresla ani ako bakalarska praca. Je to odpad medzi kucharskymi knihami. Clovek co ju pisal ani okolo kuchyne nesiel. Čítaj viac

    Čítaj viac
    Čítaj viac

    „Nakoniec som si spisovateľov rozdelil do dvoch kategórií: tých, ktorí vás nechajú prísť načas, a tých, ktorí spôsobujú meškanie.“

    Klub nenapraviteľných optimistov - Jean-Michel Guenassia
    Klub nenapraviteľných optimistov
    Jean-Michel Guenassia