Riziká pri produkcii potravín - Mária Angelovičová, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2016

13,00 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Riziká pri produkcii potravín - Mária Angelovičová, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2016
Riziká pri produkcii potravín - Mária Angelovičová, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2016

Riziká pri produkcii potravín

Obsah: Riziká pri produkcii potravín 1.Riziká produkcie potravín a jej ochrana 2.Riziko - vymedzenie základných pojmov 3.Pôda ako riziko pri produkcii surovín a potravín... Čítať viac

Vydavateľstvo
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2016
Počet strán
256

Obsah: Riziká pri produkcii potravín 1.Riziká produkcie potravín a jej ochrana 2.Riziko - vymedzenie základných pojmov 3.Pôda ako riziko pri produkcii surovín a potravín rastlinného pôvodu 4.Voda ako potenciálne riziko pri produkcii... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Dostupné v štyroch knižniciach. Požičať v knižnici

Ďalšie knižné vydania
Riziká pri produkcii potravín - Mária Angelovičová, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2013
Brožovaná väzba
Slovenčina, 2013
Vypredané

Naši škriatkovia odporúčajú

Bohyne a prízraky - Juraj Červenák, Artis Omnis, 2024

Viac o knihe

Obsah:
Riziká pri produkcii potravín
1.Riziká produkcie potravín a jej ochrana
2.Riziko - vymedzenie základných pojmov
3.Pôda ako riziko pri produkcii surovín a potravín rastlinného pôvodu
4.Voda ako potenciálne riziko pri produkcii potravín
5.Ovzdušie ako možné riziko pri produkcii potravín
6.Krmivo - možné riziko pri produkcii potravín živočíšného pôvodu
7.Preventívne opatrenia biologickej bezpečnosti geneticky modifikovaných organizmov proti možným rizikám
8.Preventívne opatrenia biologickej bezpečnosti proti vtáčej chrípke
9.Bovinná spongiformná encefalopatia a riziká
10.Riziká z vedľajších produktov zvierat
11. Etické hľadiská klonovania zvierat na potravinové zásoby
12.Nanotechnológie v kontexte produkcie potravín a riziká
13.Hodnotenie rizík
14.Riadenie rizika
15.Komunikácia o riziku
16.Hodnotenie chemických rizík z potravín
17.Hodnotenie mikrobiologických rizík z potravín
18.Hodnotenie rizík z geneticky modifikovaných organizmov
19.Hodnotenie rizík z nanomateriálov
20.Hodnotenie rizík z potravinárskych prídavných látok
21.Hodnotenie rizika z neurodegeneratívnych ochorení
22.Hodnotenie rizika vírusov potravín
23.Hodnotenie zdravotného rizika
Čítať viac
Počet strán
256
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
157×234 mm
Hmotnosť
407 g
ISBN
9788055214757
Rok vydania
2016
Naše katalógové číslo
263041
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

„Jeden válečník. Jedna mysl. Jedno poslání.“

Cestou vlka - David Gemmell, 2005
Cestou vlka
David Gemmell