Subjektívna stránka trestného činu - Remig Kubička, Wolters Kluwer, 2018

20,96 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Subjektívna stránka trestného činu - Remig Kubička, Wolters Kluwer, 2018
Subjektívna stránka trestného činu - Remig Kubička, Wolters Kluwer, 2018

Subjektívna stránka trestného činu

Cieľom publikácie je podať komplexný rozbor problematiky súvisiacej so subjektívnou stránkou trestného činu v rozsahu odvoditeľnom z Trestného zákona. Po charakteristike... Čítať viac

Vydavateľstvo
Wolters Kluwer, 2018
Počet strán
192

Cieľom publikácie je podať komplexný rozbor problematiky súvisiacej so subjektívnou stránkou trestného činu v rozsahu odvoditeľnom z Trestného zákona. Po charakteristike subjektívnej stránky trestného činu a jej vzťahu k ostatným znakom skutkovej... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Dostupné v 13 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Červená, biela a kráľovská modrá - Casey McQuiston, YOLi, 2024

Viac o knihe

Cieľom publikácie je podať komplexný rozbor problematiky súvisiacej so subjektívnou stránkou trestného činu v rozsahu odvoditeľnom z Trestného zákona. Po charakteristike subjektívnej stránky trestného činu a jej vzťahu k ostatným znakom skutkovej podstaty trestného činu sa autor venuje komplexnej analýze problematiky zavinenia, ďalším znakom subjektívnej stránky trestného činu, dokazovaniu subjektívnej stránky trestného činu a osobitne nedbanlivostnej trestnej činnosti páchanej v rámci cestnej dopravy. Okrem toho, publikácia porovnáva právnu úpravu zavinenia v Českej republike so slovenskou právnou úpravou. Význam publikácie spočíva v tom, že komplexne rozoberá danú problematiku v rozsahu a hĺbke, ktoré sú potrebné pre aktuálnu právnu prax. Pre lepšie pochopenie teoretických úvah prezentovaných v publikácii, ale aj pre overenie správnosti myšlienok v nej uvedených, táto obsahuje množstvo praktických príkladov. Do publikácie bola zakomponovaná aj rozsiahla judikatúra.
Vzhľadom na previazanie teórie s praxou je publikácia určená na rozšírenie teoretického poznania problematiky najmä pre subjekty aplikujúce trestné právo.
Čítať viac
Počet strán
192
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
148×210 mm
Hmotnosť
255 g
ISBN
9788081688829
Rok vydania
2018
Naše katalógové číslo
314027
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Wolters Kluwer
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

„Úlohou rozprávača nie je povedať ti, ako máš myslieť, ale dať ti otázky, o ktorých máš premýšľať.“

Cesta králů - Brandon Sanderson, 2012
Cesta králů
Brandon Sanderson