Rakouská děvka - Lea Singer, Nava, 2006

10,34 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Rakouská děvka - Lea Singer, Nava, 2006
Rakouská děvka - Lea Singer, Nava, 2006

Rakouská děvka

13 rozhovorů o královně Marii Antoinettě, trestu smrti a obscénnosti

Lee Singerové se podařila skvělá studie fatálního osudu oné slavné a krásné ženy, která byla veřejně uctívaná a potají nenáviděná. V její "Marii Antoinettě" lze rozpoznat i... Čítať viac

Vydavateľstvo
Nava, 2006
159 strán
2-3 hodiny čítania

Lee Singerové se podařila skvělá studie fatálního osudu oné slavné a krásné ženy, která byla veřejně uctívaná a potají nenáviděná. V její "Marii Antoinettě" lze rozpoznat i princeznu Dianu nebo Marilyn Monroe... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Čeština
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Dostupné v jednej knižnici. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Umenie podnikať - Ivica Ďuricová,Miriama Polohová, Simona Kubán a kolektív, SCR, 2024

Viac o knihe

Lee Singerové se podařila skvělá studie fatálního osudu oné slavné a krásné ženy, která byla veřejně uctívaná a potají nenáviděná. V její "Marii Antoinettě" lze rozpoznat i princeznu Dianu nebo Marilyn Monroe.

Francouzská královna Marie Antoinetta, která byla 16. října 1793 popravena, se již za svého života stala obětí podlé pornografické kampaně, která ji měla zničit a ponížit nejen jako reprezentantku královské dynastie, nýbrž i jako ženu charizmatické krásy.
Čítať viac
Originálny názov
Die österreichische Hure
Počet strán
159
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
127×210 mm
Hmotnosť
276 g
ISBN
8072112309
Rok vydania
2006
Naše katalógové číslo
27502
Jazyk
čeština
Vydavateľstvo
Nava
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,8 / 5

6 hodnotení

5
1
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Zuzana Lacová
Overený nákup
17.11.2010
nakolko je to skutocnost a nakolko vymysel..
velmi dobre spracovana kniha :) docitala som ju minuly tyzden a niekedy sa k nej vraciam, lebo ma donutila viac premyslat. Niekedy bolo az tazke autorke uverit ale predpokladam, ze pravdu, nakolko je pribeh vykonstruovany a nakolko pravdivy, sa dozvieme len v slabych castiach. Ale velmi putavo pisane a hlavne rychlym spadom. Clovek sa nenudil, zhltla som kazde slovo. Čítať viac
Zui
Overený nákup
22.7.2008
***
Práve som túto knihu dočítala a som ňou nadšená! Konečne dielo, ktoré uvádza na pravú mieru mýtus okolo Marie Antoinetty, jej toľko pretriasanej údajnej márnivosti a nymfománie, a to ešte zaujímavým spôsobom! Celé dielko je zložené z 13 rozhovorov jednej režisérky, jednej historičky, troch herečiek, producentky, homosexuála a 11- ročného chlapca pričom sa vždy porovnáva minulosť zo súčastnosťou až nakoniec zistíte, že sa toho toľko od 18. storočia ani nezmenilo.
Vrelo odporúčam ľudom, čo už o Márii Antoinette čo to prečítali ale aj tým, ktorí stále veria, že to bola márnotratná "děvka", ktorá hladujúcemu ľudu odporučila namiesto chleba jesť koláče.
Jednoznačne 5 hviezdičiek.
Čítať viac

„Všetci sme rovnakí rôznym spôsobom.“

Chyžná - Nita Prose, 2022
Chyžná
Nita Prose