Nájdi v sebe odvahu - Poppy O’Neill, Lingea, 2022

9,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Nájdi v sebe odvahu - Poppy O’Neill, Lingea, 2022
Nájdi v sebe odvahu - Poppy O’Neill, Lingea, 2022

Nájdi v sebe odvahu

S hanbou a úzkosťami sa stretáva vysoké percento populácie. Pre deti (a ich rodičov) býva často ťažké sa s týmto problémom vysporiadať. Je veľmi dôležité, aby sa deti cítili... Čítať viac

Vek
7-11
Vydavateľstvo
Lingea, 2022
Počet strán
144

S hanbou a úzkosťami sa stretáva vysoké percento populácie. Pre deti (a ich rodičov) býva často ťažké sa s týmto problémom vysporiadať. Je veľmi dôležité, aby sa deti cítili rešpektované a vnímali, že ich okolie berie také, aké sú... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina

9,90 €

Na sklade 1 ks
Posielame ihneď

Dostupné v 9 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Prekonajte úzkosť - Kirren Schnack, N Press, 2024

Viac o knihe

S hanbou a úzkosťami sa stretáva vysoké percento populácie. Pre deti (a ich rodičov) býva často ťažké sa s týmto problémom vysporiadať. Je veľmi dôležité, aby sa deti cítili rešpektované a vnímali, že ich okolie berie také, aké sú, a aby im boli citlivým a zábavným spôsobom ponúknuté techniky, ktoré im pomôžu rozvíjať dôveru v seba samých. Presne to ponúka kniha Nájdi v sebe odvahu od Poppy O 'Neill. Deťom a ich rodičom ponúka postupy, ktoré napomáhajú k rozvoju sebavedomia.

Kniha Nájdi v sebe odvahu je návodom, ktorý má deťom pomôcť nájsť skrytú smelosť a prekonať hanblivosť. Publikácia je písaná zrozumiteľným spôsobom. Plnením jednotlivých aktivít a hier sprevádza deti priateľské strašidielko Puf, ktoré im pomáha oceniť vlastnú jedinečnosť a osobitosť všetkých ostatných a upozorňuje deti na ich prednosti. Deti sa tak uvidia v novom svetle a oslobodia sa od všetkého, čím ich plachosť a hanblivosť zväzuje.

Knižka je určená deťom vo veku od 7 do 11 rokov. Vtedy si začínajú čoraz viac uvedomovať spoločenské vzťahy a zaoberajú sa tým, čo si o nich myslí ich okolie.
Keď k tomu pripočítame začínajúcu pubertu a silnejúci tlak zo strany školy, niet divu, že práve v tejto dobe sa deti často uzatvárajú do seba alebo skrývajú svoje ja v snahe lepšie zapadnúť. S trochou trpezlivosti a podpory sa môže podariť vybudovať potrebnú odvahu a sebadôveru, aby sa dieťa dokázalo postaviť výzvam, bolo samo sebou a stal sa z neho sebavedomý a spokojný človek. V knihe sa spomína aj význam zdravého životného štýlu a venuje sa tiež bezpečnosti na internete.
Čítať viac
Počet strán
144
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
157×205 mm
Hmotnosť
253 g
ISBN
9788081453120
Rok vydania
2022
Vekové odporúčanie
7-11
Naše katalógové číslo
1725541
Vydanie
1
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Spojené štáty
Vydavateľstvo
Lingea
Pre koho
pre deti a mládež
Účel knihy
na učenie situácií, proti stresu, na rozvoj dieťaťa
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Kúpte spolu
Nájdi v sebe odvahu - Poppy O’Neill, Lingea, 2022
Si jednotka - Poppy O’Neill, Lingea, 2022
19,80 €

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

Vydavateľstvo Lingea

Čítať viac
Kúpte spolu
Nájdi v sebe odvahu - Poppy O’Neill, Lingea, 2022
Si jednotka - Poppy O’Neill, Lingea, 2022
19,80 €

„Úspech je ísť od jedného neúspechu k druhému a nedať sa odradiť.“

Mysli ako génius - Philippe Brasseur, 2021
Mysli ako génius
Philippe Brasseur