The Perfect Mother - Aimee Molloy, Sphere, 2018

20,92 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
The Perfect Mother - Aimee Molloy, Sphere, 2018
The Perfect Mother - Aimee Molloy, Sphere, 2018

The Perfect Mother

Nell wants to escape the past. Collette wants to spend more time with her family. All Winnie wants is to have her baby back. When Nell suggests a night out in Brooklyn to her... Čítať viac

Vydavateľstvo
Sphere, 2018
318 strán
4-5 hodín čítania

Nell wants to escape the past. Collette wants to spend more time with her family. All Winnie wants is to have her baby back. When Nell suggests a night out in Brooklyn to her new mums club, the others jump at the chance. But the evening takes... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Angličtina

20,92 €

U dodávateľa > 5 ks
Posielame do 5 – 7 dní
Ďalšie knižné vydania
Stoprocentní matky - Aimee Molloy, Leda, 2019
Pevná väzba
Čeština, 2019
Viac ako 30 dní

14,85 €

Naši škriatkovia odporúčajú

Anjel smrti - Robert Bryndza, Cosmopolis, 2024
The Perfect Mother - Aimee Molloy, Sphere, 2018
20,92 €

Viac o knihe

Nell wants to escape the past. Collette wants to spend more time with her family. All Winnie wants is to have her baby back.

When Nell suggests a night out in Brooklyn to her new mums club, the others jump at the chance. But the evening takes a tragic turn when single mother Winnie learns that her six-week-old son Midas has been kidnapped. As the investigation hits a dead end, Nell, Collette and Francie make it their mission to succeed where the police are failing and bring baby Midas home.

But as Winnie and those around her come under scrutiny from the media, damaging secrets come to light and friendships are pushed to the limit. Because people will do almost anything to protect the ones they love . .

. Don't miss this addictive page-turner, perfect for fans of Big Little Lies and The Girl on the Train
Čítať viac
Počet strán
318
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
154×234 mm
Hmotnosť
443 g
ISBN
9780751570335
Rok vydania
2018
Naše katalógové číslo
669257
Štýl
psychologický, humorný, napínavý
Jazyk
angličtina
Vydavateľstvo
Sphere
Pre koho
new adult, pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

3,0 / 5

2 hodnotenia

0
0
2
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

22.2.2022
Kniha nebola zlá ale veľmi mi pripomínala knihy od Liane Moriartyovej.
Príbeh hovorí o únose malého dieťatka, ktorý sa stal počas noci, keď si spolok matiek "Májeniek" vyrazil na párty. Jedna matka však utrpela stratu. Vyšetrovanie bolo zaujímavé, ale dojmy a vypočúvanie ostatných priateliek mi prišli veľmi zdĺhavé a zbytočné. Hodnotím ako priemernú knihu.
Čítať viac
4

Po dvaceti letech jsem se konečně vrátila k mé dávné lásce - čtení. Čtu knížky různých žánrů - romantické, krimi, thriller, fantasy...

Eva Francová
Overený zákazník
25.1.2020
Májové matky, ženy, kterým se děti narodí v květnu, si založí internetovou skupinku a začnou se scházet v parku. Jednou se rozhodnou, že si vyrazí večer bez dětí a právě v tu dobu, unesou jedné z nich syna Midase. Rozbíhá se policejní pátrání, ale zároveň matky ze skupinky chtějí pomoci malého vypátrat. Na světlo tak začnou vycházet různá tajemství a ne každý je ustojí.

Tak s touto knihou mám trochu problém. Námět byl super, konec absolutně nečekaný a nepředvídatelný, ale….

V knize je na mě moc postav – moc matek s dětmi, které se mi pletly. A někdy asi i autorce, když na jedné stránce použila nesprávné jméno. Některé z nich byly tak angažované do případu, až to pěkné nebylo. Navíc proč do toho autorka zatáhla minulost některých z nich, která pro příběh vůbec nebyla důležitá? Bylo tam až moc jiných témat, které byly jen zbytečné.

Po přečtení a zorientování bych si knihu potřebovala dát ještě jednou, tak by mi možná více věcí zapadlo do sebe, ale na to nebyla tak dobrá, abych se do ní pustila znovu.

Takže ano, napínavé, nečekané, ale zbytečně zdlouhavé a komplikované.

3,5*/5*
Čítať viac

„No svet je zvláštny a konce nie sú skutočne koncami, bez ohľadu na to, ako veľmi si to hviezdy želajú.“

Bezhviezdne more - Erin Morgenstern, 2020
Bezhviezdne more
Erin Morgenstern