Single for the Summer - Mandy Baggot, Ebury, 2017

11,91 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Single for the Summer - Mandy Baggot, Ebury, 2017
Single for the Summer - Mandy Baggot, Ebury, 2017

Single for the Summer

Tess Parks has made up her mind: love isn’t for her.When it comes to dating she has one rule: after six weeks with a guy, she ends it. So when her heartbroken best friend... Čítať viac

Vydavateľstvo
Ebury, 2017
432 strán
6 hodín čítania

Tess Parks has made up her mind: love isn’t for her.When it comes to dating she has one rule: after six weeks with a guy, she ends it. So when her heartbroken best friend invites her for a girly getaway in Corfu, Tess is sure she can stick to their pact.. Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Angličtina

11,91 €

Na sklade 1 ks
Posielame ihneď
Ďalšie knižné vydania
Láska na Korfu - Mandy Baggot, Baronet, 2019
Pevná väzba s prebalom
Čeština, 2019
Do 2 – 4 dní

13,99 €

Naši škriatkovia odporúčajú

Temné sekundy - Karin Fossum, mamaš, 2024
Single for the Summer - Mandy Baggot, Ebury, 2017
11,91 €

Viac o knihe

Tess Parks has made up her mind: love isn’t for her.When it comes to dating she has one rule: after six weeks with a guy, she ends it. So when her heartbroken best friend invites her for a girly getaway in Corfu, Tess is sure she can stick to their pact to stay single for the summer. But then she meets the gorgeous restaurateur Andras... To keep his overbearing mother off his back, Tess agrees to pretend to date him. But as the two spend time together, Tess begins to realise that this fake relationship is starting to feel like the best one she’s ever had…A feel-good escapist beach read set against a beautiful Greek island backdrop. From the award-winning author of Truly, Madly Greekly and Those Summer Nights.
Čítať viac
Počet strán
432
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
125×198 mm
Hmotnosť
302 g
ISBN
9781785036729
Rok vydania
2017
Naše katalógové číslo
276399
Štýl
cestopisný, romantický, humorný
Jazyk
angličtina
Vydavateľstvo
Ebury
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Kúpte spolu
Single for the Summer - Mandy Baggot, Ebury, 2017
London Belongs To Me - Jacquelyn Middleton, Kirkwall, 2016
25,49 €

Hodnotenia

4,3 / 5

7 hodnotení

4
1
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

23.6.2021
Skvelá kniha
Od prvej knižky, som veľký fanúšik autorky Mandy Baggot. Nečakajte od jej kníh nič dramatické, zložité. Keď sa povie, v jednoduchosti je krása hneď sa mi vynorí Mandy. Vždy idem na istotu, pretože ma nikdy nesklamala. Zbožňujem sa v jej knihách ponoriť do vianočnej atmosféry a dovolenkovej romantiky.
Presne aj tu, v temto typicky letnom románe, som od prvej strany vedela, že to bude to práve. Strany plne slnka, gastronomie a krásnych zákutí. Chcete sa pomocou príbehu dostať na ostrov Korfu, ucítiť horúci piesok na nohách, ochutnať Ouzo a spoznať nádherného gréka?
Toto všetko totiž v Láske na Korfu je. Podmania si vás aj hlavne postavy Tess, ktorá dáva prednosť svojej práci a bývalí ju nechal stáť pred oltárom.
Andras sexy rozvedený grék, majitel reštaurácie.
Hneď sa zamilujete do ich hry na falošný pár. No čo keď postupne hra už nie je hra? Dokážu zahodiť minulosť a zmeniť svoje doterajšie hodnoty?
Čítať viac
Nika Dvořáková
Neoverený nákup
19.6.2020
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
Kniha sa mi veľmi páčila. Pláže, výlety, dovolenka cítite sa ako keby ste tam boli s nimi. Som rada, že to bola konečne knihy v ktorej hlavný hrdina potreboval falošnú frajerku a nie tak ako to býva zvykom, že ženy potrebuju niekoho. Kniha sa vydarila, pre mňa bola prvá od tejto autorky. Určite si prečítam ešte ďalšie. Čítať viac

Kúpte spolu
Single for the Summer - Mandy Baggot, Ebury, 2017
London Belongs To Me - Jacquelyn Middleton, Kirkwall, 2016
25,49 €

„V Prahe a ešte na niektorých iných miestach som sa naučil byť sám. Byť sám sebou som sa doteraz nenaučil. Sám viem byť aj v dlhom rade na kapry. Ide to bez námahy, nemusím sa na to ani sústredí - pokiaľ si ma nevšímajú, na množstve ľudí okolo nezáleží. No na to, aby sme boli sami sebou, potrebujeme druhých.“

RAJc je preč - Pavel Vilikovský, 2018
RAJc je preč
Pavel Vilikovský