Sen smaragdových očí - Dana Stankovičová, Enribook, 2022

13,45 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Sen smaragdových očí

Autorka Dana Stankovičová vás vo svojej druhej knihe pozýva do malebnej rakúskej dedinky Sankt Gilgen, obklopenej očarujúcou nedotknutou prírodou. V nej sa odohráva ľúbostný... Čítať viac

Vydavateľstvo
Enribook, 2022
296 strán
4 hodiny čítania

Autorka Dana Stankovičová vás vo svojej druhej knihe pozýva do malebnej rakúskej dedinky Sankt Gilgen, obklopenej očarujúcou nedotknutou prírodou. V nej sa odohráva ľúbostný príbeh z polovice 20. storočia, príbeh krásnej Elleny, ktorej osud neblaho... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina

13,45 €

U dodávateľa > 5 ks
Posielame do 3 – 4 dní

Dostupné v 12 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Bohyne a prízraky - Juraj Červenák, Artis Omnis, 2024

Viac o knihe

Autorka Dana Stankovičová vás vo svojej druhej knihe pozýva do malebnej rakúskej dedinky Sankt Gilgen, obklopenej očarujúcou nedotknutou prírodou. V nej sa odohráva ľúbostný príbeh z polovice 20. storočia, príbeh krásnej Elleny, ktorej osud neblaho spečatil vlastný otec, a preto musí neraz ochutnať slanosť sĺz. Tie s ňou, ako jediné a na rozdiel od ľudí, hrajú čestnú hru. Slzy totižto vždy vedia, kedy majú prísť – vtedy, keď je človeku najhoršie, aby mu uľavili.

Všetky Ellenine trápenia sa zmenia vo chvíli, keď jej cestu skríži ambiciózny Gregor. Obaja od prvej chvíle pociťujú niečo neznáme, čo ich k sebe silno ťahá. Rovnako nečakane, ako sa Ellene zmenil život po dosiahnutí prahu dospelosti, sa v nej začína prebúdzať dosiaľ nepoznaná láska. Je však táto láska dostatočne silná, aby prekonala všetky prekážky a aby Ellena mohla splniť sen smaragdových očí, ktoré sú pre ňu od narodenia také príznačné?
Čítať viac
Počet strán
296
Väzba
pevná väzba
Rozmer
135×210 mm
Hmotnosť
393 g
ISBN
9788089948659
Rok vydania
2022
Naše katalógové číslo
1671305
Štýl
romantický
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
Enribook
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

1 hodnotenie

1
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Vydavateľstvo Enribook

Čítať viac

„Pravdou je, že ľudia vás budú súdiť tak či tak, či už žijete podľa seba, alebo podľa iných.“