Preskočiť na hlavný obsah
Cleopatra a Frankenstein - Coco Mellors, Literárna bašta, 2024
Moje jedlo - Pyco /Kolekcia/ - Martin Pyco Rausch, Pyco

41,97 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Moje jedlo - Pyco /Kolekcia/ - Martin Pyco Rausch, Pyco
Moje jedlo - Pyco /Kolekcia/ - Martin Pyco Rausch, Pyco

Moje jedlo - Pyco /Kolekcia/

Kolekcia titulov: Moje jedlo, Moje jedlo 2 a Štyri ročné obdobia... Čítať viac

Séria
Moje jedlo
Vydavateľstvo
Pyco
Počet strán
180+180+180

Kolekcia titulov: Moje jedlo, Moje jedlo 2 a Štyri ročné obdobia... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Naši škriatkovia odporúčajú

Zo života bábok - TJ Klune, Metafora, 2024

Viac o knihe

Kolekcia titulov: Moje jedlo, Moje jedlo 2 a Štyri ročné obdobia

Moje jedlo
Martin Pyco Rausch, známy predovšetkým ako moderátor a hudobný dramaturg, patrí k vášnivým kulinárom. Vyštudoval Hotelovú akadémiu a napriek tomu, že jeho profesionálny život sa uberal iným smerom, nikdy variť neprestal. A teraz vydáva knihu plnú vlastných bezmäsitých receptov, obohatenú o tradičné jedlá medzinárodnej kuchyne. Všetky jedlá sám uvaril, fotografoval a osobne komentuje vo svojej debutovej publikácii "MOJE JEDLO".


Moje jedlo 2
Dva roky po úspešnom debute Moje jedlo pripravil Martin Pyco Rausch druhú zbierku vegetariánskych receptov.
Naďalej neopúšťa pestrý jedálniček s ľahkými a zdravými receptami, tentokrát však ponúka ešte tvorivejšiu kuchyňu, plnú čerstvej zeleniny, ovocia, korenín a jeho najnovších kulinárskych kreácií aj nečakaných kombinácií.

Nápadité recepty sú doplnené postrehmi autora, jeho zážitkami a skúsenosťami. Každé nové jedlo sprevádza samostatná fotografia, pričom o všetky sa postaral opäť sám autor. Nechýba dokonca aj zbierka čitateľských fotografií, ktoré sú reakciou na jeho debutovú knihu. Originálny obal knihy vytvorili renomovaní fotografi Klaus Enrique a Branislav Šimončík.

Martin Pyco Rausch vyštudoval hotelovú akadémiu a okrem gastronómie a cestovania sa venoval hudobnej dramaturgii. Do povedomia sa zapísal predovšetkým ako rozhlasový a televízny moderátor.

V roku 2012 debutoval ako autor, fotograf a vydavateľ svojou publikáciou Moje jedlo . Od roku 1994 je vegetariánom.


Štyri ročné obdobia

Nebuď konzerva, treba si variť!
Pyco

Pokračovanie úspešnej kuchárskej série MOJE JEDLO je plné praktických rád, inšpirácií a receptov pre celý rok.
Kniha “ŠTYRI ROČNÉ OBDOBIA” je rozdelená do štyroch farebných kapitol, ktoré otvára rozhovor s odborníkom a ponúka desiatky receptov podľa dostupnosti čerstvých surovín, úrody, kalendára.

Martin PYCO Rausch ako kuchár, autor aj fotograf, tvorí originálne receptúry so zameraním na ľahkú, bezmäsitú, nápaditú kuchyňu. V knihe vyspovedal viacnásobnú blogerku roka, lektorku edukačných kurzov a gastrokonzultantku Silviu Horeckú. Každý recept sprevádza samostatná fotografia.

Martin PYCO Rausch v roku 2012 debutoval ako autor, fotograf a vydavateľ svojou publikáciou Moje jedlo, o dva roky neskôr vydal Moje jedlo 2.

Od roku 1994 je vegetariánom.

Pre zobrazenie tohto obsahu potrebujeme sušienky.
Povoliť cookies a zobraziť


Pre zobrazenie tohto obsahu potrebujeme sušienky.
Povoliť cookies a zobraziť






Pre zobrazenie tohto obsahu potrebujeme sušienky.
Povoliť cookies a zobraziť
Čítať viac
Naše katalógové číslo
262764
Počet strán
180+180+180
Väzba
brožovaná väzba
Edícia
Kolekcie
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Séria
Moje jedlo
Vydavateľstvo
Pyco
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

2 hodnotenia

2
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Daniela
Neoverený nákup
13.12.2022
Nutrične nevyvážené jedlá
Recepty v daných knihách sú síce mnohé zaujímavé, netradičné, avšak väčšina z nich nutrične nevyvážená, chýba hlavne zdroj bielkovín. Taktiež chýba praktické zoskupenie receptov podľa nejakých kategórii, nehovoriac o tom, že občas chýbajú použité suroviny v zozname ingrediencií. Kto chce nájsť v týchto kuchárskych knihách sprievodcu pri každodennom varení plnohodnotných jedál, odporúčam zvoliť niečo iné. Čítať viac

Martin Pyco Rausch

Čítať viac

Vydavateľstvo Pyco

Čítať viac

„Život ide ďalej. Vždy to nejako išlo ďalej. Pochodeň, ktorú v nekonečnom štafetovom behu podával bežec bežcovi, až kým nedosiahla určený cieľ.“