Čo mi Všemohúci doprial - Štefan Wimmer, Producentské centrum Wimmer, 2016

13,25 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Čo mi Všemohúci doprial

pre tých, čo majú zmysel pre humor...

Slová Borisa Filana, ktorými oslovil poslucháčov Slovenského rozhlasu na Silvestra: "Mojím hosťom v silvestrovskej Pálenici je..., ale to sa dozviete o chvíľu. Najprv vám o ňom... Čítať viac

Vydavateľstvo
Producentské centrum Wimmer, 2016
176 strán
2-3 hodiny čítania

Slová Borisa Filana, ktorými oslovil poslucháčov Slovenského rozhlasu na Silvestra: "Mojím hosťom v silvestrovskej Pálenici je..., ale to sa dozviete o chvíľu. Najprv vám o ňom niečo poviem. Ten chlap je utajená legenda. Patrí medzi ľudí, ktorí... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina
13,90 €

13,25 €

-5 %
Na sklade > 5 ks
Posielame ihneď

Dostupné v 8 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Pollyanna - Eleanor H. Porter, Kumran, 2024
Čo mi Všemohúci doprial - Štefan Wimmer, Producentské centrum Wimmer, 2016
13,25 €

Viac o knihe

Slová Borisa Filana, ktorými oslovil poslucháčov Slovenského rozhlasu na Silvestra:
"Mojím hosťom v silvestrovskej Pálenici je..., ale to sa dozviete o chvíľu. Najprv vám o ňom niečo poviem. Ten chlap je utajená legenda. Patrí medzi ľudí, ktorí si sami pre seba uchmatli meno ako značku. Viete, keď sa povie Marika, každý vie, o koho ide. Kedysi stačilo medzi muzikantmi povedať Karči, a všetci vedeli, že ide o Duchoňa. A teraz je Kája iba jediným Kájom. A tak medzi ľuďmi, ktorí sa pohybujú v zábave, stačí povedať Pišta a hneď je jasné, o koho ide. Asi najjednoduchšie označenie by bolo - muž, ktorý sa smeje. Je to však povrchné. O tom sa presvedčíte. Ďalej: Je to aj muž-záhada. Čím viac sa o ňom dozviete, tým menej o ňom viete. Pišta je geniálny manažér, všestranný muzikant, elegán, bonviván, fanatický fanúšik futbalu, kartár, cestovateľ, miláčik žien, finančník, staviteľ, majiteľ skvelých áut, tvrdý obchodník, bodrý spoločník. Pišta je najusilovnejší lenivec a najsmutnejší klaun, akého poznám. Poznám ho tak dlho... ani si nepamätám, že by som ho nepoznal.
Pišta stvoril, produkoval, predával a zachraňoval takmer každého, kto sa za posledných sto rokov vyskytol v televízii, rozhlase a na scéne. Teraz počúvajte dobre, lebo aj tak na niekoho zabudnem: Kapela Hudci, Milan Mlsna, Darinka Laščiaková, Oldo Hlaváček, Miro Noga, Pišta Skrúcaný, Rasťo Piško, Jaro Filip, Mišo Dočolomanský, Stano Dančiak, Marián Zednikovič, Oliver Andrásy a Eňa Vacvalová. Pišta vybavuje vystúpenia, vydáva nosiče, organizuje krsty na púšti a v Monte Carle, v Dubaji či v Las Vegas. Po svete mu blúdi pár našich najkrajších dievčat s programom, ktorý mu závidia aj šejkovia. Istotne som niečo vynechal. Ale musel som to takto vysypať, lebo sa už možno nedostanem k slovu. Pišta je najukecanejší chlap v brandži. Pozrel som si jeho rozhovor s Karolom Polákom mladším. Ten sa zmohol na "dobrý deň" a na konci sa rozlúčil. Možno aj ja tak skončím.
Môj dnešný hosť - Štefan Wimmer!"
Čítať viac
Príloha
CD (ukážky z knihy)
Počet strán
176
Väzba
pevná väzba
Rozmer
160×220 mm
Hmotnosť
539 g
ISBN
9788096808526
Rok vydania
2016
Naše katalógové číslo
249672
Štýl
dobrodružný, životopisný
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
Producentské centrum Wimmer
Pre koho
pre mužov, pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Kúpte spolu
Čo mi Všemohúci doprial - Štefan Wimmer, Producentské centrum Wimmer, 2016
Rozhovor s tigrom - Boris Filan, Slovart, 2015
28,20 €

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

Kúpte spolu
Čo mi Všemohúci doprial - Štefan Wimmer, Producentské centrum Wimmer, 2016
Rozhovor s tigrom - Boris Filan, Slovart, 2015
28,20 €

„Raj som si vždy predstavoval ako knižnicu, nikdy ako záhradu.“

Vražedné pohádky - Andreas Gruber, 2022
Vražedné pohádky
Andreas Gruber