Dôležité zbytočnosti - Peter Novák, Peter Novák, 2022

7,70 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Dôležité zbytočnosti

Už niekoľko rokov píšem o svojich zážitkoch na osobnom facebookovom profile. O bežných životných situáciách, stretnutiach s ľuďmi, ktoré isto sami zažívate. Vo výťahu, na ulici,... Čítať viac

Vydavateľstvo
Peter Novák, 2022
128 strán
2-3 hodiny čítania

Už niekoľko rokov píšem o svojich zážitkoch na osobnom facebookovom profile. O bežných životných situáciách, stretnutiach s ľuďmi, ktoré isto sami zažívate. Vo výťahu, na ulici, v škole, obchode či autobusom cestou do práce... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina

7,70 €

Na sklade 1 ks
Posielame ihneď

Dostupné v jednej knižnici. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Ozveny starých kníh - Barbara Davis, AURORA, 2024
Dôležité zbytočnosti - Peter Novák, Peter Novák, 2022
7,70 €

Viac o knihe

Už niekoľko rokov píšem o svojich zážitkoch na osobnom facebookovom profile. O bežných životných situáciách, stretnutiach s ľuďmi, ktoré isto sami zažívate. Vo výťahu, na ulici, v škole, obchode či autobusom cestou do práce. Po prečítaní týchto príbehov ma mnohí povzbudzovali vydať ich aj knižne. A tak vznikla kniha s názvom Niekedy stačí preskočiť plot. Po jej vydaní som dostal veľmi veľa správ, mailov, recenzií... Boli to väčšinou len krátke vety, len pár slov od známych aj neznámych ľudí. Vraj ich príbehy rozosmiali, rozplakali, povzbudili. Toto je druhá kniha príbehov a ja verím, že bude rovnako príjemným spoločníkom.
Autor Peter Novák.
Čítať viac
Počet strán
128
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
115×185 mm
Hmotnosť
120 g
ISBN
9788057044246
Rok vydania
2022
Naše katalógové číslo
1774667
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
Peter Novák
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Andrea
Neoverený nákup
27.10.2023
Skvelá kniha
Nádherná knižka. Plná krásnych príbehov, ktoré napísal sám život. Pomôžu nám vidieť, čo je v živote naozaj dôležité. Kniha je nesmierne zaujímavá, číta sa ľahko. Príbehy sú plné nádeje a lásky. Páči sa mi, že kniha je obohatená aj komentármi z FB, odkiaľ príbehy pochádzajú.
Keďže radšej čítam knihy, potešilo ma, že boli vydané v knižnej podobe. Príbehy sú podané veľmi pútavo, opisujú každodenné starosti aj radosti bežných ľudí. Pomáhajú uvedomiť si pravé hodnoty v živote. Knižka má nádhernú obálku, ktorá ma hneď zaujala. Vyhovujúca je aj veľkosť knihy, pokojne ju schováte do tašky a môžete sa potešiť čítaním napríklad v MHD.
Príbehy nám ponúkajú momenty z každodenného života, pomáhajú nám spomenúť si, že život sa skladá práve z momentov. Knižka je super a rozhodne sa oplatí prečítať a mať v domácej knižnici. Odporúčam nielen túto knihu, ale aj predošlú od tohto autora, ktorá sa nesie v podobnom duchu. Volá sa Niekedy stačí preskočiť plot. Prajem príjemné čítanie!
Čítať viac

„Sklouzla rukou k srdci a spočinula na něm dlaní. Zde se skrývá síla, na níž záleží, řekla její matka neskutečně dávno. Ať jsi kdekoli, ať se ocitneš jakkoli daleko, zavede tě domů.“

Království popela - Sarah J. Maas, 2019
Království popela
Sarah J. Maas